thelw tainia san to ΄π΄ και το 'Primer'
trela kai fysikomathimatikoaoua
kserete alles tetoies ?
Printable View
thelw tainia san to ΄π΄ και το 'Primer'
trela kai fysikomathimatikoaoua
kserete alles tetoies ?
'Proof'.
to exw dei allo :D
a beautiful mind.
Και αυτη θα την εχεις δει λογικα ε?
nai tpt etsi se pio kammeno den uparxei ? na vlepetai omws na min einai kai mapa teleiws :D
CUBE? θα χεις δει λογικά...
den prepei na to exw dei katevainei kai tha sas pw entipwseis :) ty
Poso ma poso gamaei to Cube. To prwto einai trelh atmosfairikoura.
όντως...Quote:
Originally Posted by X
εμένα και το zero μου άρεσε πολύ... ίσως γιατί δεν περίμενα και πολλά από το τρίτο της σειράς
Ισχύει, πολύ καλό ήταν. Κι εμενα μου είχε κάνει εντύπωση. Απλώς δεν είχε τόσο φοβερή ατμόσφαιρα.
Μόνο το δεύτερο ήταν ψιλομάπα.
Ε ναι αλλά καμία σχέση με το ζητούμενο.
έ όχι και καμία σχέση...Quote:
Originally Posted by Harbinger of Death
το 1ο CUBE έχει μπόλικο μαθηματικό μέσα, αν όχι με τον τρόπο που εμφανίζονται στο "π" για παράδειγμα αλλά νταξ... έχει να κάνει με μαθηματική σκέψη. Κατά τα άλλα η ταινία πατάει αλλού και άλλα είναι τα δυνατά της σημεία, παρόλαυτά έχει το στυλ ΚΟΥΙΖ η όλη πλοκή.
Στο 2 CUBE μπαίνει και λίγη παραπάνω φυσική και το ZERO επανέρχεται στην αρχή και δείχνει και άλλα πράγματα που δεν κάνει να πούμε για όσους δεν το έχουν δει.
Τέλος πάντων περιμένουμε τη γνώμη του TRIBE....
Υπάρχει και εκείνη η παπαριά, το Good Will Hunting (πήρε και όσκαρ σεναρίου...μη χέσω)...Εμφανίζεται και μια Fourier σε ένα πίνακα κάποια στιγμή....
καλό ήταν, σταμάτα.Quote:
Originally Posted by cyber_lingas
Ακριβώς, πολύ ωραία ταινία. Σόρρι κιόλας που δεν είχε ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ μέσα.
[quote=Sotos_The_Tequiler]έ όχι και καμία σχέση...Quote:
Originally Posted by "Harbinger of Death":3m1hh4r5
το 1ο CUBE έχει μπόλικο μαθηματικό μέσα, αν όχι με τον τρόπο που εμφανίζονται στο "π" για παράδειγμα αλλά νταξ... έχει να κάνει με μαθηματική σκέψη. Κατά τα άλλα η ταινία πατάει αλλού και άλλα είναι τα δυνατά της σημεία, παρόλαυτά έχει το στυλ ΚΟΥΙΖ η όλη πλοκή.
Στο 2 CUBE μπαίνει και λίγη παραπάνω φυσική και το ZERO επανέρχεται στην αρχή και δείχνει και άλλα πράγματα που δεν κάνει να πούμε για όσους δεν το έχουν δει.
Τέλος πάντων περιμένουμε τη γνώμη του TRIBE....[/quote:3m1hh4r5]
xexe sta esteila se pm
se perilipsi to ena poly kalo tromerh atmosfaira den ksereis ti paizei omorfo stisimo an kai low budget nomizw polu wraio telos.must see movie sigoura
to 2o emena mou arese para poly genika h olh idea alla distixws kai telos malakia kai den dwsan olo to feeling swsta pisteyw.
3o polla koina me to 1o vlepete eyxarista an kai kourazei se shmeia logw eleipshs idewn [spoiler:3m1hh4r5]ektos apo to twist sto telos polla idia me to 1o :P[/spoiler:3m1hh4r5]
den htan akrivws ayto pou zhtousa alla entaksei den me xalasan katholou.den kserw an yparxoun tetoies tainies an kserei kaneis ena vivlio "Ο θείος Πέτρος και η εικασία του Γκολτμπαχ" http://en.wikipedia.org/wiki/Goldbach%27s_conjecture μιλάει κυρίως για την τρέλα που σε βαραέι με τα μαθηματικα κατι σαν το "π"
thanks pantws olous :)
πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να είναι ελκυστική η εικόνα του αυτιστικού επιστήμονα.
...παιζει η πιο ομορφη γυναικα εβερ και ειναι στην γαλλια την δεκαετια του 60 και καλα το εργο και ζει με τον αδερφο της και τους γονεις της με πατερα συγγραφεα και βρισκουν εναν αμερικανο πιτσιρικα που ξερει απο ταινιες και τετοια και παιζουν παιχνιδια με ερωτησεις απο ταινιες.. και στο τελος τα φτιαχνει αυτη με τον αμερικανο και γινετε της πουτανας το καγκελο και την ειχε εψες το σταρ. θενκς
καλημέρα φρηκ
έχει συζητηθεί αρκετά κ το ταινιάκι και το ευάκι
http://www.imdb.com/title/tt0309987/
psaxnw mia tainia pou kala sas gamise, rwsikia itane, stis 20 tou minou tin edeixne paraskeui itane 8arrw, stin et1 aspromauri polemiki, itan oi kaloi kai dernan tous kalous kai ekei teleiwsa, exysa ton eauto mou sti mouri giati eimai sintrivani o tipos, kala mou ekana edw pou ta leme, etsoukse to mati mou alla na mi makrigoroume, poly polemiki tainiara, opoios einai pio tsakalos apo mena sto internet na to brei ki an den to brei ekei apto internet na to brei, tespa ena kwloentypo den exete gia anakiklwsi bre gamiomanoi? breite ton titlo kai to baros tis malakias pou sas dernei se xrisafi sas 8a to dwkw.
sou esteile phising pm o mpernis?
8erio to tamagothaki
Χε!
Υπάρχει κι ανεβασμένο άμα ψήνεσαι:
http://www.youtube.com/watch?v=vNEJ7qe1l8o
δε ξέρω αν είναι το κατάλληλο τόπικ
αλλά ψάχνω να κατεβάσω τη ταινία του Γαβρά
Aveu, L' / The Confession / Ομολογία
άν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα τον αγαπώ πολύ πολύ
loipon:
ψάχνω άκυρη ταινία τύπου king kong/godzilla που είχα δει μικρούλης (μιλάμε για εποχές 92-93) στι New Channel.
Τα τέρατα είναι 2 μεγάλοι σαν γορίλες (king kong) μόνο που ήταν καλυμένα από κάτι πράσινα σα φύκια. Το ένα θυμάμε οι άνθρωποι το ξεκωλιάζουν σε μια λίμνη πετώντας του κάτι καλώδια μεγάλης τάσης αλλά ζεί? Έρχεται το 2ο? κάτι τέτοιο
βοηθήστε και κερνάω τρουφάκια ΙΚΕΑ
όχι αδερφέ, δεν ήταν αυτό... θενξ πάντως για τη διαμαντάρα το ΖΑΑΤ, αλλά σε αυτό που λέω εγώ τα τέρατα ήταν μεγέθους King Kong-Godzilla...και ήταν και 2...
Θα γκουγκλάρω μάταια λοιπόν...
Ψάχνω μια τηλεταινία άνιμε που είχα δει πιτσιρικάς στο junior's tv και μου χει μείνει αποθημένο, επειδή πάντα την έδειχνε μισή. Δυστυχώς δεν την θυμάμαι άψογα, αλλά αυτό που θυμάμαι με σιγουριά είναι ότι ο πρωταγωνιστής είχε ένα όπλο που προσάρμοζε στο χέρι του, το οποίο ήταν σαν τεράστιο μηχανικό γάντι που κατέληγε σε μια δαγκάνα την οποία έλεγχες από το εσωτερικό. Η ταινία άρχιζε με τον τύπο να επισκευάζει αυτό το πράγμα στην ταράτσα του, και την ώρα που τέλειώνει την επισκευή ακούγεται ένας θόρυβος και εμφανίζεται ένα τέρας που το έχει σκάσει απο κάπου, οπότε αυτός φοράει το γάντι και το αρπάζει από το λαιμό. Οι κυνηγοί του τέρατος εμφανίζονται μερικά δευτερόλεπτα μετά και δείχνουν εντυπωσιασμένοι από το κατόρθωμά του. Μετά συμβαίνουν διάφορα γεγονότα που μου διαφεύγουν δυστυχώς, αλλά θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι η πόλη στην οποία έμενε ήταν χτισμένη κάτω από ένα φράγμα, και στο τέλος του πρώτου μέρους της τηλεταινίας κάποιος πείθει τον πρωταγωνιστή να προδώσει την πόλη του, οπότε, ενώ αυτή δέχεται επίθεση, αυτός πάει κρυφά και ανοίγει το φράγμα ώστε τα νερά να την κατακλύσουν.
Μπορεί κάποιες από τις μνήμες μου να είναι μαλακίες, καταλαβαίνετε, έχουν περάσει πόσα χρόνια, αλλα αν κάποιος μπορούσε να βοηθήσει θα ήμουν παραπάνω από ευγνώμων. :-)
kala re, thn paleueis?
edw ekana oloklhro request gia thn parth sou sto "allo" thread!!! :P
Τι γλυκός. Σ'αγαπάω. Πάω να κάνω quote εκεί. :-P
omorfa mou agoria k koritsa, ine mia tainia girismeni tipou blair witch projec pou einai 3-4 fitite k skane se ena stixiomeno spiti alla den pistevoun se auta k sto telos [meta apo kana 50lepto] trone aggouri.
an tora pera apo ton titlo pezei k kana link gia katevasma de 8a me polixalasei.
λοιπόν αφού βρήκαμε το dallos με τη δαγκάνα (ζητούνται υπότιτλοι για το γιαπωνέζικο 4-part btw):
άνιμε όπου είναι ένα διαστημόπλοιο μόνο με γκομενάκια και γίνεται μια μάχη και βγαίνουν με στολές να πολεμήσουν νομίζω, τελοσπάντων το θέμα είναι οτι εγκαταλείπουν μία (την πιο σκύλα, coincidence? I remember not!) μόνη της στο διάστημα.
αργότερα πέφτουν/προσγειώνονται σε κάποιον πλανήτη, όπου μία απ αυτές μένει έγκυος, και γεννάει έναν τύπο που μάλλον γερνάει με αφύσικη ταχύτητα και είναι ενήλικας μέσα σε λίγες μέρες/ώρες.
στην τηλεόραση τοχα πετύχει πιτσιρικάς, μάλλον μεταγλωτισμένο.
πείτε.
εντιτ: όπου τηλεόραση βλέπε τοπικό κανάλι άρα βιντεοκασσέτα.
Χμ χμ μου φέρνει στο μυαλό ένα ανιμε με κάτι τύπισσες που είχαν προσγειωθεί σε ένα δάσος;
Νομίζω πως ήταν σε ένα και-καλά γυναικοκρατούμενο κόσμο και έγινε μπάχαλο επειδή η άλλη γέννησε αγόρι;
δε θυμάμαι άλλες λεπτομέρειες, μόνο οτι δεν είχε μάχες και τέτοια, και στο τέλος απόσο θυμάμαι το χαν ρίξει στην κουβέντα και την αμπελοφιλοσοφία με τον τυπά.
Λοιπόν, το ίδιο λέγαμε.
Gall Force 1 - Eternal Story
Το έχει και στο youtube σαν gail force.. Να και το κομμάτι με το παιδί που γεννιέται και μεγαλώνει γρήγορα και μπλα μπλα
εντιντ: btw από ότι διάβασα η σκύλα που ξέμεινε στο διάστημα επέζησε και είναι main character σε sequel. H άχρηστη πληροφορία της ημέρας.
:touched:
μη σε πετύχω, κερνάω μπύρα.
:beerz:
ρε κάπου εδωμέσα είχαν αναφερθεί κάτι πρόσφατα (σχετικά) b-movies με ζόμπια (νομίζω) που μάλιστα έχουν βγει 2-3 sequels και ήταν σπλατεριάρικα και χαβαλετζίδικα, τα είχα ψάξει και μου φάνηκαν ενδιαφέροντα αλλά πλέον ξέχασα τίτλο, για πείτε. πρέπει να παιζε και κάποιος γνωστός και/ή καλτ ηθοποιός.
evil dead?