γκλουπ.
Printable View
γκλουπ.
seconded
Kωλογάμησε μόνο :shock:
MINDFUCK
κατεβασα το καινουργιο του Κ.Βητα, ok δεν ειμαι και πολυ καλος γνωστης των στερεο νοβα, και ποσο μαλλον των προσωπικων κυκλοφοριων των μελων!
αλλα τι μαλακιουλα ηταν, το διεγραψα απο το σκληρο.
έχει κυκλοφορήσει πολύ καλύτερα, ισχύει.
Νταμπιζας ον δε μιξ.
την πρωτοχρονιά,σε μαγαζί που βαρούσε βρώμικα dnb,άκουσα το fuel for hatred σε remix(:malakia:)
edit: http://www.youtube.com/watch?v=YfRg3KmItZo
Δεν ξαναπάω σε μαγαζί που παίζει μουσική.
(όχι πως αν έπαιζαν το κανονικό θα τρόμαζα λιγότερο)
Eλα, γαμάτο είναι (αν κ δε μ'αρέσουν οι σατυρικον).
Ούτε καν, είναι ένα κακόγουστο remix σε ένα κακόγουστο τραγούδι.
Ο zardonic πάντως έχει κάνει μια δουλειά που λέγεται metal up your bass (..) και με άλλα τέτοια εξίσου κακόγουστα ρεμιξ σε διάφορους απο arkhon infaustus μέχρι meshuggah. Βρίσκεται όλη εδώ, ελεύθερα.
Σκεφτόμουν να έρθω να γράψω για το τι συνέβη το '09 αλμπουμικώς στην ηλεκτρονική αλλά μετά σκέφτηκα ότι δε με ενθουσίασε τίποτα και βαρέθηκα. Θα το σκεφτώ πιότερο και θα επανέλθω.
Mika Vainio - Vandal 12"
A, για να δω.
To κομμάτι των Arkhon είναι ΤΟΣΟ καλό, που ανέχομαι να ακούσω ολόκληρο το remix. Να έρθει ο σύμπος να με διαπομπεύσει που κάποτε έβριζα το Perdition Insanabilis. Τώρα όμως μπαίνει το EQUIMANTHORN και ΦΟΒΑΜΑΙ.
πράγματι,αρκετά προχειράντζας ο zardonic.
έχει πολλές προοπτικές το θέμα όμως,αν το φτιάξει κάποιος σωστά,θα αξίζει
Ε τα κανε ο Bong Ra όλα αυτά. Full Metal Racket. Δυστυχώς όχι τόσο black, πιο πολύ thrash πείραξε, αλλά είναι για επιληπτικό κοπάνημα.
βασικά slayer πείραξε.
γαμάτος δίσκος.
Όχι μόνο. Έπιασε από Dark Angel, Testament και Exodus, μέχρι και riff Metal Church. Κυρίως Slayer βέβαια.
Και bolt thrower, μεταξύ άλλων. Στο θέμα αυτό αν κρατήσουμε μόνο τα αξιόλογα μπορούμε να αναφέρουμε επίσης τον drumcorps στο grist. Τους αδυσώπητους Servants of the Apocalyptic Goat Rave που είναι ο bong-ra και ο sickboy και επίσης μια αρκετά δυνατή κατάσταση που είναι η εξής:
http://static.rateyourmusic.com/albu...72/1609730.jpg
Spoiler
edit: Η black εκδοχή του πράγματος έχει γίνει επίσης απο την hecate σε κάτι brew hideous και σε όλα εδώ που τα λέμε.
Προσωπικά απλά της έριχνα ένα πούτσο αλλά τσεκάρετε, μπορεί να σας αρέσει.
μόνο αυτό, όλα τα άλλα σιχάματα
χαλλλλαρα σε λεω...
ειναι και Rare as rocking horse shit λεει
εγω το χω το τσιντι παντως
τα υπολοιπα ειναι διαστημικια ambient...καλοταξιδο
Μινιμιμι κάτι μου λέει ότι δεν κατέχεις muslimgauze.
Εσύ είσαι ο τύπος που αν σε ρωτήσω "τι;" θα μου πεις 2562 και faltydl όμως, άντε να χαθείς.
http://www.inputselector.fr/wp-conte...e4-499x499.jpg
αυτό είναι ένα διττό σχόλιο
προτείνω τρόπους να σοβαρευτείς γρονθοκοπώντας σε εσύ ο ίδιος για να κερδίσουμε και χρόνο, ενώ παράλληλα προτείνω να ακούσεις φίλε μου και το φετινό Moderat που φέρει το παραπάνω εξώφυλλο.
κατα τα άλλα, o Ben Klock έβγαλε ωραιότατο δίσκο, ο Sprinkles έβγαλε ωραιότατο δίσκο (αν και αυτό υπήρχε στις Γιαπωνίες από τα τέλη του '08, τέλος πάντων), ο Shackleton, ο Clubroot, o Martyn, ο Redshape έβγαλαν ωραιότατους δίσκους και γενικά δεν ξέρω αν περίμενες ένα νέο Untrue για να ενθουσιαστείς αλλά μια χαρά δίσκοι βγήκαν. και ειδικά το FaltyDL είναι γαμάτο
Miniminimin, ε πως ρε. Το κομμάτι που έδωσες "ίδια" φάση είναι.
Τεσπα, δεν εμπιστεύομαι τύπους που έχουν λιγότερα plays απο μένα στο last.fm αλλά για φέρε κανα λινκ γιατι δε βρίσκω τίποτα.
απ'οσο εχω ακουσει οι Muslimgauze παιζουν τουρκιες και αραβιες
τεσπα περα απο αυτον τον ασμα δεν εχουν καμια σχεση ηχητικα
εχεις πμ
E, ένα untrue περίμενα προφανώς ή τελοσπαντων κάτι πολύ ωραίο για να κάτσω να γράψω εδώ και να το προτείνω σε κόσμο. Καλό το martyn, καλό το black moth super rainbow, καλό το dan deacon, μέτρια τα moderat, shackleton, 2562 και αυτός ο falty, μέτριο deamdau5, μέτρια ακόμα και τα vsnares. Γενικά ενθουσιώδη πράγματα πέτυχα μόνο σε διάφορα σκόρπια ep και κομμάτια εδώ κι εκεί (joker πχ, ramadanman, reso, numbernin6) αλλά αλμπουμπικώς όπως λέω δε βρήκα κάτι που να είναι στέρεο, ολοκληρωτικά καινούργιο και να με κάνει να πεθάνω, μπορεί να παραείμαι μούχλας, τι να κάνω σόρι. Πες καμιά κουβέντα κι εσύ, μη βρίζουμε μόνο!
άκουσα αυτό
Spoiler
αλλά και διάφορα άλλα σε αυτό το στυλ.
Όλα μου θύμισαν πολύ warp records και τον μπαμπά Richard D. James (aphex twin)
Αυτά τώρα και καλά είναι καινούρια η θεωρείτε ρετρό άκουσμα?
Spoiler
σταθερη αξια 30 χρονια τωρα...
δυστυχως για αυτους δεν υπηρξε μεταγενεστερο hype
Ο teebee είναι ωραίος τύπος, γράφει ένα είδος *σκοτεινής dnb* που οι βλάκες το λένε neurofunk και ήταν πολύ στα πάνω του πριν κάνα 5-6 χρόνια. Οι noisia το ίδιο, είναι πιο χαρακτηριστικοί, είναι πολύ γνωστοί στην σύγχρονη dnb και πλέον έχουν γίνει (και) τρέντουλες, γράφουν grimes με foreign beggars και μπαίνουν στα τσαρτς:
Δεν είναι ρετρό, καλά είσαι!
ολλανδοί,τιί περιμένεις?
κάτι συνεργκασίες/remixes με enduser που έχω ακούσει γαμάνε!
τώρα που λες enduser, σκάει ο θεός χθες στο facebook και βάζει status:
so sick of everything "dubstep" right now. respect to everyone who never gave up on faster breaks & good hardcore music. i can appreciate tons of different styles, but come on - this shit has gone too far! booooring ;)
πόσο :teddy: ;
πράγματι,:teddy:
δε συμφωνώ βέβαια,αλλά τον καταλαβαίνω.
http://joilet.blox.pl/resource/falty...ilitycover.jpg
Το λοιπόν αφού, όταν ταξιδεύεις είσαι αναγκασμένος λίγο πολύ να ακούς πέντε-έξι πράματα στα ακουστικά σου λίγο πιο προσεκτικά και μπορεί να δώσεις βάση εκεί που προηγουμένως προσπερνούσες. Για να μην παραπονιέται και ο νάθιμας να πούμε δυό κουβέντες για ετούτο το δισκάκι, περσινής συγκομιδής. Εκθειάστηκε λίγο στα μαγκς, κάποιοι ήσαν πιο ψύχραιμοι, πάνω κάτω πάντως planet mu είναι ο αδερφός δεν πέρασε απαρατήρητο. Δεν ξέρω αν ο FaltyDL έκανε τον πιο εμπνευσμένο δίσκο του '9, ούτε τον καλύτερο, ξέρω όμως ότι έκανε έναν απο τους πιο προσεγμένους και καλοδουλεμένους που άκουσα - κι αυτό είναι πάντα καλό πράμα. Έτσι συμβαίνει γιατί αυτός ο drew lustman είναι μεν "πρωτοεμφανιζόμενος", είναι μεν νευορκέζος και λευκός (ακα φλώρος) αλλά όχι τελείως άσχετος, έχει δώσει πολύ σοβαρά δείγματα σαν μιξαράς και γενικά τα έχει τα κοννέ του. Στον δίσκο ετούτο (δεν έχω ακούσει και άλλα δικά του πράματα) αποδεικνύει με σιγουριά ότι είναι και λαμπρός μαθητής. Έχει περάσει burial ρευστομηχανική πρώτου εξαμήνου (winter sole, anxiety), μια πρόοδο στο σκοτεινό λονδρέζικο garage (encompass), φίνο μπητάτο two-step (dionysos), boxcutter διαφορικό funk (to new york, our loss), aphex acid chosen lords I (the shape has come), λίγος πατέρας μ-ziq σε idm (truth), λίγη hyperdub εδώ κι εκεί, μετρημένα μπασάκια χωρίς υπερβολές, γενικώς ελαφρύ idm στους ρυθμούς, σίγουρα πολύ φίνο vocal sampling. Υπέροχη ατμόσφαιρα και εξαίρετο βάθος, πολύ δυνατή αισθητική επίσης. Μια χαρά όλα του μωρέ, πιασίματα, βυζιά, κώλοι, μουνιά. Ένα είναι το πρόβλημα νομίζω εγώ, δεν έχει σοβαρό πρόσωπο και χαρακτήρα. Είναι όμως μια εξαιρετικά φροντισμένη σούπα απο πράγματα, κάποιοι σίγουρα θα γουσταρίσετε, γι' αυτό και τόσες μπούρδες απο μέρους μου. + δεν έχω τι να κάνω μέχρι τις 9. Απολαύστε! (δεν έχω λινκς, μη ζητάτε)
http://www.myspace.com/faltydl
Encompass
To New York
ediT: έκανα review σε δίσκο ηλεκτρονικής του 2009 και δεν είπα ούτε μία φορά "dubstep". Do it faggots!
Πραγματικά συγκινητικό ρίβιου :touched:
Θα κατέβει ασαπ
όταν έπαιξε ο μ-zig όμως, δεν ήρθες μαλακάκο.
Akira Kiteshi
Τι συμβαίνει όταν ένας σκωτσέζος με γιαπωνέζικο ψευδώνυμο παντρεύει τη dubstep με τα φλιμπεράκια απ' τα 80s;
http://www.youtube.com/watch?v=jN-SMV3ZyqU