Γενικώς έχω αρχίσει να πιστεύω πως το νομοσχέδιο είναι πολύ οκ για αυτούς στους οποίους απευθύνεται.
Printable View
Γενικώς έχω αρχίσει να πιστεύω πως το νομοσχέδιο είναι πολύ οκ για αυτούς στους οποίους απευθύνεται.
δυστυχώς τομήλο κάτω από τη μηλιά πέφτει και εφόσον οι καθοδηγητές εξακολουθούν, όχι μόνο να είναι τέτοιοι αλλά και να είναι αρτηριοσκληρωμένοι του κερατα χωρίς ίχνος ευελιξίας στον τρόπο σκέψης και δράσης. Πάλι δώσαν στα παιδιά άσφαιρα όπλαQuote:
Originally Posted by Deggial
e deite afto!
einai mia mko me skopo thn anava8mish ths ellhnikhs politikhs se zhthmata opws h ekswterikh politikh 'h h erevnhtikh drasthriothta 'h metarry8miseis ston xwro ths paideias me prooptikh thn evrwpaikh enopiisi kai oloklirwsi!
deite poioi eine oi syntelestes kai poioi oi xrimatodotes ka8ws kai tis protaseis!
nomizw exei arketo endiaferon...
Και να μην ξεχνάμε τους Νέους Ευρωπαίους Φεντεραλιστές.
για πές γι' αυτούς ψηλέ.
εδιτ: ε ντάξι εδώ δε λέμε για τυχαίες μκο με σκοπό την απελευ8έρωση του κλινγκονικού οράματος.
λέμε για το συγκεκριμένο με τους συγκεκριμένους να πούμε.
Ε, ενταξει δε νομιζω οτι πρωτη προτεραιοτητα του ΕΛΙΑΜΕΠ ειναι τα ζητηματα παιδειας. Οσον αφορα τη συγκεκριμενη ερευνα, οι αποψεις των συντελεστων που διεξηγαγαν την ολη ιστορια πανω-κατω ειναι γνωστες.
Εχει δημοσιευση ο Λιαργκοβας! ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ!!!!
:oops:Quote:
Originally Posted by carheart
hint: koitame tous xrhmatodotes kai tous syntelestes!!!!~Quote:
Originally Posted by Boom!
Επίσης ρε κοκόνες, το νομοσχέδιο σε σας απευ8ύνεται ξερωγό.
Όχι.
Και δε λέω ότι είναι σωστό και ότι πρέπει να περάσει γιατί έχει ένα κάρο μαλακίες μέσα, αλλά δεν απευθύνεται σε μας.
Αλλά;;;
Άντε γαμήσου ρε αρχίδι!!
Αλλα σε ποιούς ρε μουνόπανο;
Στα τεμπέλικα ρεμάλια; Στην πλεμπάγια; Στους φτωχομπινέκους; Τι στο μπούτσο σε διαφοροποιεί απο τον οποιοδήποτε 8ιγόμενο απο την εκπαιδευτική μεταρρύ8μιση πέρα απο τον αχαλίνωτο κρετινισμό σου; Εδώ. Τώρα 8έλω να μου γίνεις κα8αρός.
Λέγε ρε βλάκα.........................................
:pink::pink::pink:Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Μαρέσει οταν νευριάζεις :oops:
:pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink:
Τωρα ειδα τους χρηματοδοτες και τους συντελεστες αναλυτικα. Νταξει η συνδεση με τα αποτελεσματα της ερευνας ειναι παραπανω απο προφανης.
Απλα απο τους συντελεστες, ειχα ηδη υποψη μονο τους ακαδημαικους και δε μπηκα στον κοπο πριν να κοιταξω και τους υπολοιπους.
Είχα πέσει για ύπνο.
Επίσης τράβα μοίρασε κανά φυλλάδιο που να εξηγεί γιατί γουστάρετε να συμμετέχετε στα όργανα συνδιοίκησης, εμένα δε με συγκινείς.
Ποιά είναι αυτή; Ποιός είσαι συ;
Φίλε τσούτσουνε, έχω όλη την καλή διά8εση να εξηγήσω σε κάποιονα την 8έση της εαακ (γιατί φαντάζομαι οτι σαν εκπρόσωπα ταύτης με εγκαλείς) για την συνδίοικηση, έστω και αν αυτός είναι κρετίνος περίπου-κνίτης ή κρετίνος που κάνει παρέα με κρετίνους περίπου-κνίτες. Θα πρέπει να μου εξηγήσεις όμως πρώτα αυτό που σε ρώτησα πιότερα, για να έχω κάτι να μα8αίνω απο την κουβεντούλα!
Η καραμέλα με τη ΠΚΣ καλά κρατεί ε. Το ότι είστε υγιέστεροι πολιτικά δε σας κάνει απαραιτήτως λιγότερο τρόμπες.
Αυτά.
Edit: Επίσης, πλάκα έχει που μιλάς για κνίτες, τη στιγμή που όταν αναφέρεται η συνδιοίκηση οι θέσεις σας είναι κοινές.
Υπήρξε μια περίοδος στο πολιτιξ, όπου τέτοιες στιχομυ8ίες μπορεί να μην οδηγούσαν που8ενά αλλα τουλάχιστον δεν ήσαν τόσο αφόρητα κουραστικές.
ps. δεν ξέρεις τι σου γίνεται ψηλέ.
Έχω χάσει τίποτε;
Βρηκα ενα μπρελοκ. Λες να ναι δικο σου;
πε μου εμενανεQuote:
Ε, όλα τα σχήματα της εαακ λειτουργούν απέναντι στα διοικητικά συμβούλια, τις φοιτητικές εκλογές και τα όργανα συνδιοίκησης με τον ίδιο τρόπο. Συμμετοχή κε παρέμβαση με σκοπό την διάλυση τους -λόγω του αντιπροσωπευτικού, γραφειοκρατικού χαρακτήρα των- κε πρόκριση του ρόλου των γενικών συνελεύσεων συλλόγων στην λειτουργία του ιδρύματος. Ειδικώς για τα όργανα, έχουν σπάσει εκατον οχτακόσες συνεδριάσεις συγκλήτων με βάση αποφάσεις γενικών συνελεύσεων που ήσαν πλαίσια σχημάτων της εαακ ή άλλων ανεξάρτητων αριστερών σχηματισμών. Να, τα πρόσφατα περιστατικά στην ξάνθη ή στα χανιά είναι μάλλον χαρακτηριστικές περιπτώσεις αναφορικά με την στάση απέναντι στα όργανα.
Απο κει και πέρα, η ΠΚΣ έχει τις δικές τις οργανωτικές δομές και την δική της λογική παρέμβασις και λειτουργεί σε ΔΣ, ή συνεδριάσεις συγκλήτων με φοιτητική αντιπροσώπευση χωρίς να επιχειρεί να αλλάξει κάτι τέτοιο. Επιζητά την μέγιστη παρέμβαση της ίδιας στα όργανα αυτά και απο την άλλη περιστασιακά στηρίζει -τελευταία περισσότερο- αποφάσεις γενικών συνελεύσεων για παραστάσεις διαμαρτυρίας/σπάσιμο συγκλήτων κτλπ.
Εν κατακλείδι, αυτά όλα δεν κόφτουν απολύτως κανένα και ούτε εμένα στην τελική, όταν η συζήτηση μπορύ να στραφεί σε καίρια ζητήματα όπως το λίνκ που έδωσα σαν έκανα bump ή κάτι ακόμια πιο καυτό! Το κατα πόσο η εκπαιδευτική μεταρρύ8μιση αφορά εμάς ή όχι. Here's Stam with the witches:
Όχι δεν είναι.
Το οτι απαξιωνεται η εννοια της γενικης συνελευσης δεν ειναι και τεραστιο ψεμα, στο λεγα και στο irc.
Τα υπολοιπα της παραγραφου θενε κουβεντα, μα σκεψου τη μη συγκεντρωτικη δραση των εαακ, παραδειγματος χαριν στα χανια οποτε επαιρναν τις εκλογες σπαγαν το ΔΣ, ενω οι αναφη παντα συγκροτουσαν ΔΣ.
Τι αηδίες... η συμμετοχή με ατομική ψήφο δεν αναιρεί το δικαίωμα της συμμετοχής σε παρατάξεις και τον συντονισμό δράσεων μέσω αυτών.
Η παρούσα κατάσταση δημιουργεί χειρότερα προβλήματα στην εκλογή προέδρων και πρυτάνων, καθώς είναι ευκολότερη η εξαγορά της ψήφου (κι αυτό δυστυχώς δεν είναι καθόλου σπάνιο περιστατικό) και η ψήφος καθορίζεται από πολιτικά συμφέροντα.
Ο εκφυλισμός έγκειται κυρίως στην μείωση της φοιτητικής εκπροσώπησης κε στην νομιμοποίηση της αποχής. Τα περι ατομικής ψήφου κατ' εμέ δεν 8α πρέπει να ειδω8ούν χόρια απο το γενικότερο ιδεολογικό πρίσμα του νόμου πλαισίου, που ειν αυτό της απεμπόλισης του φοιτητικού συνδικαλισμού απο την εκπαιδευτική διαδικασία. Και έτσι και αλλέως οι αλλαγές στην εκλογική διαδικασία δεν περισώζουν οτιδήποτε κάνει σε πελατειακές σχέσεις μεταξύ φοιτητών και κα8ηγητικού κατεστημένου. Τουναντίον ισχύει ό,τι είπαμε παραπάνω.
Φίλε χρήστη spam and the witches, καλό 8α ήσαν, αμα 8ές και το νιώ8εις, να δείξεις λίγη συμπώνυα κε κατανόηση στην πολιτική συγκρότηση του αλλουνού και να μη τονε γειώνεις έτσι τον άλλο γιαιτ είναι αφιλότιμο. Τουτέστιν, δεν ειν πίσω απο την εαακ κάνα επιτροπάτο εβραίων που την υποχρεώνι να δρα παγκοσμίος με ενιαία πλαίσια, γραφτά και φετίχ. Ειν ενα αλλο πράμα αρα, τσουτσέκι, υπο κανονικές συν8ήκες δε 8α μου μοστράρις εμένα -στο σπυρέτο- τι σου μοίρασε η ανάφη και 8α περιμένεις να το ασπάζομαι σα να ειν έγγραφο της κομινφόρμ, ναι; Επειδή σε σέβομαι και σ' αγαπάω όμως 8α το κάνω: Απο ότι διαβάσαμε, πιστεύω εγώ ο ταπεινός οτι δε προκύφτει οτι οι φίλοι μας οι ηλεκτρολόγοι ειν με τη συνδιοίκηση. Προκύφτει οτι υπερασπίζονται ένα -αρχίδια- δημοκρατικό κεκτημένο έναντι υποχωρήσεων κι άλλων κε αντιδραστικών δεινών που εκπορεύονται απο σκοτεινά κέντρα. Αμα έρχομαι εγώ και σε κλέβω τη γαλέτα και εσύ μου σπας τη μούρη, αυτό δε σημαίνει οτι δεν παλέυεις για το παντεσπάνι. Έτσι είναι.
Τώρα 8έλετε να μιλήσουμε για κάνα πιο ωραίο;
ela tora.
Ε, μα πώς;
tespa. :pink: opos kai na xei
:( :( :( :(
Στα γρήγορα γιατί γράφω μία εργασία:
Δεκτόν ότι δεν είναι απαραίτητο να έχετε ιδιαίτερη σχέση με την αναφη όπως θα είχε η πκς κρήτης με αθήνας ξερωγω. Όμως μου αφήνεις να εννοηθεί ότι οι θέσεις σας είναι κοινές. Και ρωτάω:
Που είδες ότι οι αναφη είναι κατά της συνδιοίκησης; Το φυλλάδιο κάνει τη θέση τους σαφέστατη. Υποστηρίζουν (όπως και οι κνίτες - για τους άλλους δε μιλάω anyway) πατερναλιστικές μεθόδους με τη δικαιολογία ότι οι 200 φοιτητές που 8α ψηφίσουν είναι πιο ανώριμοι και επιρρεπείς σε ρουσφέτια από τους 3-4 εκλεγμένους αντιπρόσωπους. Γίνεται μία αριστερή παράταξη (ή σχήμα ή whatever) να υποστηρίζει τόσο σθεναρά τις αντιπροσωπευτικές διαδικασίες;
Επίσης, το ότι η συνδιοίκηση είναι κεκτημένο δε μου λέει και τίποτε. Και το κοινοβούλιο κεκτημένο είναι. Στην περίπτωση της συνδιοίκησης όμως είναι απείρως πιο εύκολο να εφαρμοστεί μία καθολική ψηφοφορία, κάτι που μου βάζει ψύλλους στα αυτιά για τη δράση των παρατάξεων.
Βασικώς δίκιο έχεις και που8ενά δε το λέι, απλά ξέρω την ανάφη κε πιότερους αναφήτες απο σενα.
Τώρα απάντα εκεί που ξεκινήσαμε ή γάμησε μας νυχτιάτικο.
Μην τους πεις καμιά μλκία γιατί τους χαιρετάω που και που :oops:
Ξερουμε ποιος εισαι και θα σε κανονισουμε αναλογως.
Ραν του δε χιλς
Έχω την εντύπωση πως είναι πολύ πιο εύκολο να εξαγοράσεις 3-4 άτομα που είναι υψηλά στελέχη παρατάξεων (ώστε να υποκινήσουν την ψήφο όλης της παράταξης) απ' ό,τι 5000 φοιτητές. :)Quote:
Σα να τρωμε πουτσα. :? :|
http://www.in.gr/news/article.asp?ln...0&lngDtrID=244