δεν έχω φώτο της από το στρατό
Printable View
δεν έχω φώτο της από το στρατό
ΜΩΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΕΤΣΙ
οι μαυροι Ρώσσοι φταίνε
να τους προσέχεις
Αφού όταν σε έβλεπα σαν ξανθό πιπίνι δεν είχα πιεί.
δεν είσαι συνεχώς μεθυσμένος;
ξανθό μπαντ
Μεθυσμένος απ' τις φερορμόνες σου!!!
μετα το χαρουμενο τσατ σας, θα ηθελα καποιος να μας πει τι ξερει για το Πυροβολικο.
Δεν ξέρω απ' αυτά, εγώ και η ένι είμαστε μαζορέτες στην Τανάγρα.
σουήρθε κανα χαρτάκι μητσι? :twisted: :PQuote:
Originally Posted by Darkling
καλά είναι σε γενικές γραμμές. ειδικά αν είσαι μηχανικός ή μαθηματικός (δεν ξέρω για τους φυσικούς), το πιο πιθανό είναι να πας στο τμήμα τοπογράφων του πυροβολικού. όχι ότι θα γλιτώσεις και τίποτα, αλλά θα μάθεις να κάνεις τοπογραφικά :P
Αν είσαι τοπογράφος σαν εμένα, υπάρχει περίπτωση να μάθεις να κάνεις τοπογραφικά;;;
Quote:
Originally Posted by Raven Lord
χαχα, μου ηρθε οταν ειμουν 18, γεγονος που μας οδηγει σε επομενη ερωτηση.
οταν παω και θα ειμαι 27,5 λες να ρθει αλλο χαρτι??
φυσικός είναι :wink:Quote:
Originally Posted by Lost_In_Cooperland
@μητς, είναι πολύ πιθανό. κοίτα να αποφύγεις τα τεθωρακισμένα και το πεζικό. όλα τα άλλα πάνω κάτω είναι το ίδιο
sto puroboliko pezei monada pou exei mono topografous kai mhxanikous (aka den exoun purobola).Ekei eimoun egw(p.par).
Οπως σου είπε και ο RL είναι πολύ πιθανό να αλλάξει το σώμα όταν έρθει η ώρα να μπεις. Εμένα τα δύο πρώτα χαρτιά έλεγαν για ΠΒ (Θήβα) και το τελευταίο με έστειλε ΠΖ (Κόρινθο). Βασικά μόνο τα Τεθωρακισμένα έχουν λίγο παραπάνω ζόρι, πεζικό-πυροβολικό δεν έχουν πολλές διαφορές.Quote:
Originally Posted by Darkling
Πρεπει να εγραψα μαλακια στην προηγουμενη σελιδα. Ξεχνωντας οτι ο Πανος ειχε παει στρατο την προηγουμενη χιλιετια, μαλλον λαθος ηταν το ονομα "Ιωαννα Λιλη". Ποιος θα μας λυσει το ερωτημα ποια ειναι στο εξωφυλλο του Νιτρου?
η jean d'arc
@μητς, όπου και να σε πάρουν, δήλωσε στρατονόμος. η εκπαίδευση κρατάει 9 βδομάδες και μετά ξεχνάς τα σκοπέτα και τις εμπλοκές και επιδίδεσαι σε διαγωνισμό ύπνου
Αν και το περιοδικό είναι της προηγούμενης χιλιετίας ( :twisted: ), παρατηρόντας το εξώφυλλο προσεκτικά, λέω ότι ίσως να ήταν η Ιωάννα Σουλιώτη (για όσους τη θυμούνται :roll: )Quote:
Originally Posted by Fixxxer
Οντως, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να σε επιλέξουν στη στρατονομία. Ξέρω περιπτώσεις παιδιών που φάγανε τρεις και τέσσερις εβδομάδες εκπαίδευσης και μετά κόπηκαν.Quote:
Originally Posted by Raven Lord
Επίσης τυπικά προσόντα, αν θυμάμαι καλά: πρέπει να είσαι 1.82, να μην έχεις τρύπες από σκουλαρίκια σε αυτιά και μύτη και κάτι άλλα κουφά. :D
ψάχνονται για αποτρεπτικούς τύπους σαν το μητς :D
χαχαχα.. ειμαι 1,85 και δεν εχω τρυπες. Την παλευω.
Θα γινω στρατονομος, με κλομπ, Αφεντικο και Κρατος των Μπατσων και θα ειμαι ο Νομος.
θα αλλαξω και το MP σε ΜΜ.
bump!
Simera to prwi mpika sti sxoli mixanikou sto loutraki
kai exw eksodo. Otan tha gyrisoume pisw se ligo oi
bitades tha gabgizoun pali, tha exoun ksestrwsei ta
krevatia mas kai den tha mas afinoun na koimithoume.
Auta ta wraia apo emena.
PS Deuteri voli apo ta 200m 10/47 8)
PS2 :|
Eνα μήνα υπομονή μέχρι να φύγουν οι βητάδες και μετά θα παλεύεται.
τις ίδιες μαλακίες ακόμη :x
τουλάχιστο σε εμάς ήταν κύριοι.
8ESEIS GIA KAMPSEIS LAVA-TE
PSARADES!!!!!!!!!
Geia sas!
Ola pleon einai kalytera afou mas xalarwsan oi bita.
Ematha pws me piran sto gewgrafiko swma opote apo
Fevrouario kai gia 8,5 mines tha eimai kwloathinaios. :P
Paw na apolausw tin teleutaia mou eksodo prin analavw
oplo kai ypiresies.
Na'ste kala.
ετσι, κωλοαθηναιος. να παρουν κανα παικτη και οι αδερς.
γεωγραφικό μετράει... άντε, αφού δεν τα είπαμε πάνω, θα τα πούμε κάτω χεχε
Ξεχνιεται η Ιωαννα? :DQuote:
Originally Posted by psychotron
(πετυχα το μικρο τουλαχιστον)
BUDDY LACKEY = KWLOVYSMA TOY KERATA, GRAFIAS A8HNA...
Pia Athina, katelhksa sth Xio ws perhfanos I4 kai Sygkoliths Metalwn (trou eidikotita, me thn opoia den exw asxolithei oute deyterolepto oso eimai edw) anamesa sta katsavraxa (den fainetai oute ligh thalasoula apo to stratopedo). 96 ΤΥΠΕΘ leei...egw to onomazw to ksysimo tou aiwna, tetoia xalarothta kai xymadio oute pou ti fantazomoun... a exei net kafe to stratopedo, nova, playstation 2 klassika (exw ginei mastoras tou pro evolution soccer 5 pws skata legetai) .. alla h tv den pianei NET, mh ta theloume kai ola dika mas. Mono arnhtiko tou stratopedou einai oti vrisketai 20 xiliometra makria apo thn polh.
Kai epeidh legate gia stratonomous, empeiria molis 5 leptwn me aytous me ekane na katalavw pws prepei einai pio misitoi kai apo ton karavana pou sou exone seks epeidi san thalamofylakas den fonazes to prwi gia na ksipniseis tous ypoloipous . Kata ta alla pali kala pou yparxei kai o stratos kai mathame pws na sfougarizoume (xestres).
Tragoudietai ston ru8mo tou "Paei O Palios O Xronos":
Paei o palios fantaaaaroooos
apoluetai paidiaaaaa
hr8e o neos me ta leeeepiaaaa
me thn pontikoouraaaa
kalh skopiaaaa
kalh skopiaaaaaa
udragwgeio - orxous - puromaxikaaaaa
kalh skopiaaaa
kalh skopiaaaaaa
me ateleiwta dipla germanikaaaaaaaa
Buddy Lackey: Oi pites soy emeinan istorikes sto kentro pantws ;)
WBRB: kana pio prwtotypo?
:lol: Πάντως μην νομίζεις ότι είναι πολλοί αυτοί που ασχολούνται με τις ειδικότητές τους.Quote:
Originally Posted by Buddy Lackey
Σωστό κι αυτό, αν και δεν έχω μεγαλή εμπειρία καθώς εκεί που ήμουνα δεν υπήρχε στρατονομία, χο-χο.Quote:
με παίρνουν φαντάροι.
αχαχαχαχαχαχααχχααχαχα
Mpantilaki ase thn papatza giati exoyme atoma apo to kentro sto loxo poy se 3eroyn ... Messologgi apisteyto xhmeio me 2 nyxterines oles ki oles kai xwris ka8hmerines synta3eis ... Ante oti trwgate S.EKS kai kala.Quote:
o3w kwlovysma (opws to 90% edw mesa)Quote:
Originally Posted by Mostos
Quote:
Originally Posted by Mostos
Άργησες περίπου 12 σελίδες αλλά είσαι οκ.
polla filia apo mytilini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i sapila pou yparxei edw einai apisteyti. prospathw edw kai kana 10lepto na grapsw to post alla de vriskw tpt.
paw na kanw to er test gia na vgw ethir kai na epivevaiwsw tous fovous mou.
γειάσου ένστολε! :μούτζα: