καρχαρτ ποιος σε διαβαζει με αυτο το σιγκ και αυτο το αβαταρ, θα σε ριξω μεσα στην τσαηναταουν και θα σου τρεχουν τα σαλια ρε βλακα καθως θα λιγουρευεσαι τις κινεζες
Printable View
καρχαρτ ποιος σε διαβαζει με αυτο το σιγκ και αυτο το αβαταρ, θα σε ριξω μεσα στην τσαηναταουν και θα σου τρεχουν τα σαλια ρε βλακα καθως θα λιγουρευεσαι τις κινεζες
δε γουστάρω ΚΙΤΡΙΝΙΛΑ
Αυτό το εμπορικό που λες είναι όντως το μεγαλύτερο της Ευρώπης; Γιατί το ίδιο μας είχαν πει και στο Μάντσεστερ για το αντίστοιχο δικό τους. Βέβαια αυτό έγινε πριν 10 χρόνια.
Εκπτώσεις δε θα πετύχω όταν πάω ε;
Α, μιας και το θυμήθηκα, στο Λονδίνο πρέπει να υπάρχουν άπειρα στοκατζίδικα, πες κανα καλό αν ξέρεις, όχι από τα πολύ ακριβά, ξέρεις αυτά που έχουν ρούχα και για κυριλέ πρώην ΜΕΤΑΛΧΙΕΝΤΖ.
θες να αγορασεις στοκ μπερμπερη, μπαρκα;
Γιατί αυτό ξέρεις μόνο κρυφοΒουΠου τσουτσεκάκι;
Λαμβάνοντας υπόψη τόσο το μπάτζετ μου όσο και το ποστ σου στην κορυφή της σελίδας, με παίρνει να αγοράσω περίπου μια κάλτσα μπέρμπερη. Αλλά τίποτα ΓΚΑΠ ας πούμε δε θα με χαλούσαν (aka ζευγάρι καλτσών).
ξεφτιλα οπαδος μπερμπερη, τωρα πραγματικα ξερουμε ποιος εισαι που φορας φανελες και καλτσες γκαπ στοκ
απο στοκατζιδικα στο λααααντον μονο το μπερμπερη ξερω και ειναι στο hackney. για να το βρεις, θα ακολουθησεις τις γιαπωνεζες μολις βγεις απο τον σταθμο.
εκπτωσεις θα εχει ναι και θα ειναι πολυ καλες. το Westfield δεν εχει ουτε χρονο που φτιαχτηκε και ειναι το μεγαλυτερο.
η επομενη λυση για στοκ ειναι ενα ολοκληρο εμπορικο γυρω στη μιαμιση ωρα απο λονδινο με το τρενο στην παραθαλασσια πολη του Portsmouth, πολυ κοντα στο Μπραητον. θα παρεις το τρενο απο waterloo για πορτσμουθ και θα κατεβεις στην τελευταια σταση. το εμπορικο λεγεται Gunwharf Keys και μετα τα ψωνια σου θα απολαυσεις τον στοκατσινο σου σε ενα απο τα παραλιακα μαγαζια που βρισκονται στο εμπορικο, θα ψωνισεις στοκ απο ολες τις μαρκες και θα χαζευεις τα γιωτ παρκαρισμενα εκει παραδιπλα. μην ξεχασεις να πιεις Pimms!
Ρε Μπαρκα, επειδη βαρεθηκα να παω 2 σελιδες πισω, ποιος σε αναγκαζει να πας Λονδινο?
Η φουκαριάρα η μάνα μου.
me poio tropo sumfairei kalutera na allaksw kamia 500aria eurw se lires?apo edw, na paw se antallaktirio/trapeza ekei i na ta sikwsw ekei se kapoia random trapeza me tin karta analipsews pou exw?
Αυθεντική ελληνική Ευφυία στο Λονδίνο.
http://img22.imageshack.us/img22/7458/dsc00939wfb.jpg
Μου βγήκε η μέση να τις ανεβάσω. Μπορεί να γίνει και motto.
Άχρηστο το ποστ μου προφανώς για την Πίξη αλλά μπορεί να βοηθήσει τους επόμενους εκτός-ευροζώνης ηαρ ταξιδιώτες.
Πηγαίνοντας στο Λονδίνο στηρίχτηκα στις διαβεβαιώσεις ενός βλάκα στην τράπεζα ότι με τη visa electron θα μπορούσα να βγάλω χρήματα από οποιοδήποτε atm του Λονδίνου, οπότε απλά πήρα την κάρτα μου και λίγο συνάλλαγμα για τις πρώτες μέρες από ένα ανταλλακτήριο στο Βενιζέλο.
Τελικά παραλίγο να την πατήσω άσχημα, γιατί τη visa electron τα atm την αναγνωρίζουν μόνο σαν πιστωτική και όχι σαν cashcard, με αποτέλεσμα να μπορώ να βγάλω μέχρι 300 ευρώ, καθώς οι έλεκτρονς έχουν πολύ χαμηλό πιστωτικό όριο.
Οπότε βρέθηκα στη φάση του να πρέπει να πληρώσω ξενοδοχείο και γενικότερα να "περάσω" χωρίς να έχω καθόλου χρήματα αφού δε μπορούσα με τίποτα να χρησιμοποιήσω τα λεφτά που είχα στο λογαριασμό μου. Άρχισα τα τηλέφωνα στην Εμπορική του Λονδίνου, δε μπορούσαν να κάνουν τίποτα, μου δώσαν το τηλέφωνο της Εμπορικής στην Ελλάδα, ούτε αυτοί μπορούσαν να κάνουν κάτι πέρα από το να στείλουν λεφτά στην Εμπορική της Αγγλίας και να τα πάρω από εκεί, το οποίο όμως θα έπαιρνε μέρες.
Και εκεί που ήμουν έτοιμος να φρικάρω πραγματικά, θυμήθηκα ότι έχω την πιστωτική (μάστερκαρντ) μαζί, την οποία από κωλοφαρδία είχα πάρει μαζί μόνο και μόνο μπας και χρειαστεί λόγω του προβλήματος με το εισιτήριο μου (με τα Β και MP, θυμάστε).
Ε τελικά χρησιμοποίησα αυτή αναγκαστικά στα πάντα, από ξενοδοχείο μέχρι φαγητό μέχρι μπύρες μέχρι οτιδήποτε και αποδείχτηκε η καλύτερη λύση απόλες.
Με αγορές από πιστωτική δεν κρατάει κανείς καμία προμήθεια και η ισοτιμία είναι πάντα καλύτερη απότι αν βγάλεις συνάλλαγμα. Ενδεικτικά, στο ανταλλακτήριο η ισοτιμία ήταν 0,80 + την προμήθεια ενώ με την πιστωτική 0,86 χωρίς προμήθεια.
Για να μη τα πολυλογούμε, η γραμμή που ακολουθούμε αποδώ και στο εξής είναι αυτή : Βγάζουμε συνάλλαγμα λίγα μόνο χρήματα για τα απλά έξοδα (συγκοινωνίες, ψιλικά, πρόχειρο φαγητό κτλ) και για όλα τα υπόλοιπα χρησιμοποιούμε την μάστερκαρντ μας και όταν επιστρέψουμε την εξοφλούμε αμέσως για να μη πληρώσουμε και τόκους. Όσοι ψωνίζετε από ίντερνετ λογικά θα έχετε.
Αυτά.
Α, απότι μούπαν στην Εμπορική αν η κάρτα μου ήταν debit αντί για electron θα μπορούσα να βγάλω κανονικά χρήματα από το λογαριασμό μου. Δε ξέρω τι να πιστέψω πια, πάντως και να ισχύει μια προμήθεια θα την κρατάνε σίγουρα, οπότε και πάλι στηρίζουμε πιστωτική.
Χμ, μάλλον κάτι παίζει με τις electron της εμπορικής, καθώς εμένα από την κύπρου είναι και debit (=χρεωστική) - από το κωλοsite τους δε βγάζω άκρη. Επίσης το ημερήσιο όριο είναι 1000 ευρώ για αγορές και 1500 για ανάληψη, τα οποία μπορείς εύκολα να αλλάξεις στην τράπεζα. Με visa electron σήκωνα χρήματα κανονικότατα και σε ταϊλάνδη και σε τουρκία.
http://www.rodiziorico.com/
Είπαμε ότι αυτό είναι το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου;