εγώ έχω πολλά νταραβέρια με ό,τι εθνικότητα υπάρχει στη χώρα μας και ο γιός μου έχει αλβανές, τουρκάλες, ρωσσίδες για φίλες. Δεν βρίσκω καμία διαφορά, πέρα από έναν αυθορμητισμό που τα δικά μας παιδιά τον έχουν χάσει ή δεν τον ανέπτυξαν ποτέ.
Printable View
εγώ έχω πολλά νταραβέρια με ό,τι εθνικότητα υπάρχει στη χώρα μας και ο γιός μου έχει αλβανές, τουρκάλες, ρωσσίδες για φίλες. Δεν βρίσκω καμία διαφορά, πέρα από έναν αυθορμητισμό που τα δικά μας παιδιά τον έχουν χάσει ή δεν τον ανέπτυξαν ποτέ.
Esy eisai apo allo anekdoto ... :P :P :P :P :P :P :P :PQuote:
Originally Posted by Candiru
Εγώ χέστηκα για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.
Απλά θέλω να μου πείτε "Steel Assassin είσαι λάθος όταν λες πως οι μετανάστες επιβαρύνουν την οικονομία της Ελλάδας για τους ΧΨΖ λόγους". Και μετά να μου πείτε τους ΧΨΖ λόγους, κατά προτίμηση όχι με 2 λέξεις αλλά αποδεικνύοντας με κάποιο τρόπο(κάποιο οικονομικό/μαθηματικό μοντέλο πχ katwrime των 5 χρόνων οικονομολογίας;) πως βελτιώνουν την οικονομία της χώρας μας.
Γιατί εγώ μάλλον αν εφαρμόσω γενικευμένα μαθηματικά μοντέλα στην περίπτωση αυτή βγάζω ότι λέω. Πως είναι πρόβλημα.
Κάντε τα αυτά και μετά σας δείχνω εγώ απλές μαρκοβιανές αλυσίδες και νόμους Little για το πως βγαίνω στα συμπεράσματά μου.
PS: To "Τα υπόλοιπα που λες, για ανεργία, για φορολογία, για για για.. είναι άσχετα. Είναι μπούρδες αν θες την άποψή μου μπροστά στην ανάγκη του οποιουδήποτε ανθρώπου να ζήσει αξιοπρεπώς." προφανώς και ισχύει, αλλά αν όλα γύρω μας κινούνται με βάση τα συναισθήματα και την ευσπλαχνία το χάσαμε το παιχνίδι. Και όχι ως κοινωνική ή οικονομική πολιτική μιας χώρας, αλλά σε όλους σχεδόν τους τομείς.
πιστεύω να κατάλαβες γιατί δεν σου απαντάω άλλο. Οι άνθρωποι και τα όντα του πλανβήτη δεν είναι αριθμοί και συναρτήσειςQuote:
Originally Posted by Steel Assassin
Οι αριθμοί και οι συναρτήσεις μας σώζουν από την πλήρη αναρχία/αποσύνθεση.
Δεν περίμενα απάντηση από έναν αναρχοχίπη πάντως, σε άλλους έκανα τις ερωτήσεις. Εσύ άλλωστε απλά θα έκανες paste 2 links του iospress.
μετατρέποντάς μας σε αντρείκελα.Quote:
Ανδρίκελα ή βάρβαροι νομάδες; Your choice.
Άνοιξε thread αν θες.
Ας γράψουμε για την μεταναστευτική πολιτική σε λ-λογισμό λοιπόν.Quote:
να μιλάμε και με γλώσσες προγραμματισμού
κάποια μαλακία θα βρείς να κάνεις και τότε.
/me np Anal Cunt - Vare8hka na diavazw na thn les ston candiru
Προτείνω άμεσο μπαν στον επόμενο χρήστη που θα χρησιμοποιήσει τη διατύπωση */me np Anal Cunt - *
Απλό υπάρχον παράδειγμα μαθηματικής συνάρτησης:
Δουλεύεις 35 χρόνια, μαζεύεις τόσα ένσημα, πιάνεις τα 65, παίρνεις τόσο Εφάπαξ και τόσα κάθε μήνα μέχρι να πεθάνεις.
Βγάλτε το. Και δίνετε τον οβολό σας/ότιέχετεευχαρίστηση στον κάθε 75χρονο γέρο.
Μαλάκες.
:moutza:
PS: Μπουχού είσαι τεχνοκράτης, μπουχού σα δε ντρέπεσαι και άλλα όμορφα είναι και γαμώ τις απαντήσεις όταν δεν έχεις επιχειρήματα. :thumbsup:
μα ποιός είσαι, ο Αλογοσκούφης;
Τράβα ζήσε στη φύση αγόρι μου σε μικρές κοινόβιες ομάδες, να πηγαίνετε πέρα δώθε σα νομάδες και δε ξέρω και γω τι άλλα σκατά θες να κάνεις.
Και-καλά-αναρχικέ της κακιάς ώρας.
Αλλά ξέχασα. Και εσύ δουλεύεις, πληρώνεις ασφάλιση, είσαι ένα γρανάζι του συστήματος, θα συνταξιοδοτηθείς, και γενικά ότι πίπες και να μας λες εδώ τις κάνεις.
Γι'αυτό, φιλικά πάντα, spgtss.