ayto leme.
Printable View
ayto leme.
[quote=AngelOfSorrow]de nomizw na to kataferne ayto o ntemis se normal periodo gia tin aek...Quote:
Originally Posted by freak brother
o ntemis irthe san swtiras...egine swtiras...kai ayti ti stigmi oi aektsides ypakououn tyfla sto ntemi...(kala kanoun afou de mporoun na kanoun ki alliws...)
xwris ntemi,xalara tha epefte trelo ksylo sto vazeloxanoumontermpy[/quote:31uowg4w]
dikio exi o angel oson afora ton demi...alla tin megali alithia tin ipe o freak...i diikisi tis aek ine apo tis liges an oxi i moni pou exi kani kinisis gia kati kalitero sta ellinika gipeda...
den ennow pws oi aektsides alla3ane nootropia
apla gia tin wra prepei na isixasoune,giati den exoun perithwria gia malakies(gia mesa sta gipeda milame panta etsi?mi leme mlkies...)
o ntemis an apotyxei pou pisteyw pws tha apotyxei giati ta vlepei mallon romantika ta pragmata sto elliniko podosfairo....
pantws to skopo tou ws twra ton exei petyxei
oi aektzides den allaksane nootropia...pada tin idia ixan exoun kai tha exoun...apla tora den exoun na vrizoun ton bajevic kai ton psomiadi epomenos exoun staniari kai kanoun afto pou eprepe na kanoun edo kai xronia....min ksexname pos ta teleftea xronia sto gipedo pigenane 2000 me 3000 opadoi se kathe agona...ano fetos pane 30000....
Oson afora ton demi tha petixi...bori na ine romadikos alla den ine monos tou....
kai kseroun oti ta lefta pou tha dwsoun gia to eishtirio tha pane sthn aek gia na swthei kai oxi sto kathe lamogio pou irthe gia na bgalei lefta. kai an synexistei ayto tha bgalei lefta h aek giati 40000 eisitiria einai lefta
prwti fora pou dwthikan stin dhmosiotita ola ta oikonomika tis pae apo tote pou anelabe h nea doiikhsh
ayto me ta eisitiria thelw na to dw ws to telos magesQuote:
Originally Posted by Eulogy
akoma einai nwris...einai fysiologiko na yparxei megali stiriksi
afto eleipe...na mi stirizate kiolas
eylogy xanoumi eisai telika?
gia skwlika se eixa
LOL ta xrwmata ta petyxes pantws :lol:Quote:
Originally Posted by AngelOfSorrow
sure
to kitrinomayro itan apo anekathen sixamenos syndiasmos :)
pados ta paokia pistevo pos ine apo tous ligous opadous pou tha edinan akoma kai kolo gia tin omada tous!
edit: kitrinomavro i aspromavro kai ta 2 ine dikefaloi!!
eseis ti leei tha thn perasete thn ksanthi??
ta xanoumia einai ta ligotero misita apo tin triada...
alla paramenoun misita!
"pas mi paok......" :)
einai logiko na eimai antigayros logw ilikias
oi megalyteroi mou einai to idio antivazeloi oso antigayroi logw vardinogianni
egw de ton prolava sta kala tou :P
den einai mono h diaithsia logos gia ton antigaurismo twn paoktsidwn
psakse paliotera kai 8a deis rwta kana father
enoeis gia thema kouda?
stationako den eimai toso FYTO oso nomizeis :D
tis exwse oles tis kathgories o athlitikos dikastis ante na doume..... an kai kati mou leei pws estw kai thn teleftaia stigmh den tha ginei tpt .
de to pa mauth thn en1aQuote:
Originally Posted by AngelOfSorrow
apla oxi oti einai to idio kai oi 3 tou pok gia ta paokia...