Raven μας τρολάρεις αλλά είναι και κάπως γραφικό όλο αυτό. Και κάτι τέτοιες εικονίτσες -- που είμαι σίγουρος θα κάνουν θραύση στα social media -- μπερδεύουν (ή αποβλακώνουν) ακόμη περισσότερο έναν κόσμο που τα έχει ήδη χαμένα.
Printable View
Το λάθος ξεκινάει ήδη από το "Κολλητικότητα" αντί για "Μεταδοτικότητα".
ναι, το παραδέχομαι ότι ήταν αποτυχημένη προσπάθεια τρολαρίσματος. :oops:
θα περίμενα περισσότερη υπομονή από τον λασπόνερο, όμως, αντίστοιχη με αυτή που έδειξε στον αρκά ;)
επίσης, αυτό με το ψάρεμα με αποτέλειωσε. οι ορδές ψαροντουφεκάδων παραμόνευαν να μας κολλήσουν τον ιό και τώρα πια είμαστε ασφαλείς.
Συγγνώμη δεν το κατάλαβα. Γράψε λάθος.
Αυτό για το ψάρεμα και το ψαροντούφεκο και εγώ δεν το κατάλαβα αρχικά. Υποθέτω όμως για να μην βάζει ο καθένας ένα πεταχτάρι η ένα ψαροντούφεκο στο πόρτ μπαγκαζ και να την κάνει για Χαλκιδική. Αν τον πιάσουν έτοιμη η δικαιολογία ότι πήγαινε για ψάρεμα.
κάθε μέρα πάω στο κτήμα με το πρόσχημα της εργασίας. 2-3 φορές τη βδομάδα πάω στους γονείς τάχα για "παροχή βοήθειας". ούτως ή άλλως η φάση είναι καθυστερημένη :roll:
Κοίτα, παροχή βοήθειας είναι και το να κάνεις ψώνια/ταχυδρομείο/κτλ για αυτούς ώστε να μη χρειαστεί να βγούνε. Αυτή είναι νομίζω η ουσία του παροχή βοήθειας.
μαλακίες μωρέ, το θέμα είναι ότι γράφεις ό,τι γουστάρεις και κυκλοφορείς.
γιατί να χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία να δηλώνεις ψέμματα όμως.
Αυτό λέω, δεν δηλώνεις ψέμα σε αυτή την περίπτωση.
ψέμα είναι, μόνο για να τους δω πάω ;)
δεν την παλεύουν κ αυτοι όλη μέρα κλεισμένοι και θέλουν να πετάγονται καμιά αγορά
στην αρχή δεν τους άφηνα, αλλά μετά από μερικές βδομάδες κλεισούρα καταλαβαίνω 100% την ανάγκη.
Ολα καλα. 39 πυρετο.
περαστικά ρε
Περαστικά! Μη μασάς σε τίποτα!
Περαστικά σου, atom.
Διάβασα αυτό το άρθρο αναφορικά με τα χρησιμοποιούμενα μοντέλα για την πρόβλεψη συμπεριφοράς του ιού, όπου κι από αυτή την σκοπιά επισημαίνεται η ανάγκη διενέργειας tests στον πληθυσμό.
Περαστικά αγόραρε!