Theoc, θα ειμαι μεσα Κυριακη ολη μερα, αντε πρεπει να τα παιξουμε επιτελους. Δικο σου βραδυ ειναι δικο μου μεσημερι, οποτε μια χαρα
Ποιος υπεροχος ανθρωπος θα μου ανεβασει καπου το crack, αφου εκανα φορματ κτλ κτλ???
Printable View
Theoc, θα ειμαι μεσα Κυριακη ολη μερα, αντε πρεπει να τα παιξουμε επιτελους. Δικο σου βραδυ ειναι δικο μου μεσημερι, οποτε μια χαρα
Ποιος υπεροχος ανθρωπος θα μου ανεβασει καπου το crack, αφου εκανα φορματ κτλ κτλ???
νταηθορ κι εγω μεσα ειμαι τωρα και δεν εισαι ασε τα παραπονα λοιπον
Loipon emena mideniste me,tin epomeni fora 8a epistrepso pio organomenos...
Δεν τελειώσαμε, αγαπητέ.
Λοιπόν, ότι παίξατε για τους προκριματικούς, παίξατε. Η τελική τετράδα βγήκε, δείτε 2ο ποστ.
Ένα παιχνίδι μόνο, στις 2 νίκες. Η πίστα επιλέγεται από τον πρώτο παίκτη. Οι νικητές των 2 αγώνων θα παίξουν μεταξύ τους στον μεγάλο τελικό και οι χαμένοι, αντίστοιχα, στον μικρό. Τσακιστείτε. Μέχρι Κυριακή βράδυ να έχουμε βγάλει πρωταθλητή ε.
Τσάτσοι, δεν έχω παίξει ούτε τα μισά ματς. Θα ήμουνα τετράδα σίγουρα. Αίσκος. Καταγγέλω.
Εγω επαιξα 8 ματς και πηρα 8 ποντους 8)
Εγώ έχασα στα μισά και βγήκα δεύτερος :touched:
Κανονίστε να παίξουμε τα ματσάκια σύντομα ε? Έχω να παίξω κανά 2μηνο (με εξαίρεση ένα που είδα στον ύπνο μου ότι μας βίασε ο κομισάρ).
ειμαι μεσα. για 3 ωρες ακομα
Σκατά, το είδα λίγο αργά. Αύριο. Στείλε κανα πμ.
Ο αγαπητος διτροχος σιφουνας πηρε εκδικηση για την ταπεινωση στην κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος και ετσι ανεβαλε την δικη μου εκδικηση προς τον φιξα. θα ειμαι διαθεσιμος σαββατο απογευμα και κυριακη για την ολοκληρωση του φαιναλ φορ.
Επειδή είστε ένα μάτσο ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ και το χετε παρατήσει, δίνω 48 ώρες για να παίξετε τους αγώνες. Αν όχι, δέχομαι να παίξω τελικό με όποιον (μεταξύ ρούντι και φίξξξερ) ποστάρει πρώτος εδώ και δείξει ότι ενδιαφέρεται.
Αλλιώς δίνω τη νίκη στον εαυτό μου και ΘΑ ΧΑΡΩ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ !111
Εγώ είμαι σχεδόν κάθε μέρα μέσα μέρες τώρα (και πριν το φάιναλ φορ). Τώρα, από παρασκευή.
Εγώ δε μπαίνω γιατί πάντα ήμουν ο πρώτος που τέλειωνα τους αγώνες μου. Αν δείξει να τα παρατάει ο φιξξξ, Παρασκευή πάμε τελικό οι 2 μας να γίνεις ΤΣΗΜΠΟΥΤΑΝΑΣ.
Παιξτε τελικο, ειμαι ο πρωταθλητης στις καρδιες του κοσμου, με μαθηματικη κατακτηση του τιτλου μολις με 8 αγωνες απο τους 14.
Αφηνω τα playoffs για σας τους ΦΛΩΡΟΥΣ.