απο την τελικη καταμετρηση ομως να αφαιρεθουν και τα fakes εκατερωθεν.
και οι παλιοι λογαριασμοι. καποιοι βγαινουν τρισυποστατοι.
για αποτελεσμα με αρχιδια και οχι με τσατσιες.
Printable View
απο την τελικη καταμετρηση ομως να αφαιρεθουν και τα fakes εκατερωθεν.
και οι παλιοι λογαριασμοι. καποιοι βγαινουν τρισυποστατοι.
για αποτελεσμα με αρχιδια και οχι με τσατσιες.
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα αφαιρούνται 5 ψήφοι από τους ΦΥΓΕ και 1 από τους ΜΕΙΝΕ.
-4 στις ψήφους των ΦΥΓΕ δηλαδή.
Παλιοί λογαριασμοί δε ξέρω ποιοί είναι, σίγουρα πάντως δε θα μετρηθούν καινούριοι λογαριασμοί, όσοι έγιναν από τη στιγμή που ξεκίνησε το πολλ.
Αμνήζιακ οι αντμίνς σε έχουν παέι λίγο πίπα-κώλο, μέχρι και εφορευτική επιτροπή σε βάλανε.
Μου το ξεπληρώνουν αλλιώς :!:
ψηφισα μολις τωρα λαθος 'φυγε'. να αλλαχτει σε 'μεινε'
ευχαριστω!
ΟΚ. -1 ψήφος από τους ΦΥΓΕ και -4 από τους ΜΕΙΝΕ γιατί έχετε μαζέψει όλους τους βλάκες.
Αυτά είναι μαλακίες.
Ποιος ορίζει το τί είναι σπαμμάρισμα και τί όχι;
Τα fakes Που είχε κάνει πριν λίγες βδομάδες και πόσταρε με ιερογλυφικά δεν είναι;
αυτό δεν είναι σπαμμάρισμα;Quote:
30/11/2011 16:03 <Firestorm> °.˛*.˛.°★。˛°.★** 25 ημέρες για τα Χριστούγεννα *★* *˛. ˛ °_██_*。*./ ♥ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。* ˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ♥ ˛* .°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。 *(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬
Πολλοί γαμάτοι users εκ των οποίων ένας είμαι και γώ, πιστεύουμε πως είναι. Άρα και πρέπει να φάει μπάν χωρίς polls και olympians.
Είναι στατιστικά αποδεδειγμένο από το ιστορικό του εν λόγω χρήστη πως αν μείνει οι μαλακίες θα συνεχιστούν και πως δεν διορθώνεται. Τις ευκαιρίες του τις είχε και με το παραπάνω. Ακόμα και να μην ήταν έτσι, είναι φανερό πως τις μαλακίες τις συνεχίζει και τώρα.
Εάν μείνει λοιπόν, με ποιο σκεπτικό θα μπαναριστεί στο μέλλον; Λόγοι αντικειμενικοί να πάρει πούλο υπάρχουν και τώρα. Εαν το πολλ πεί να μείνει, θα μείνει όπως είναι με τα χούγια του και το φόρουμ θα μείνει μολυνσμένο. fact.
Όχι τίποτα, να μπορούμε να φωνάζουμε και λυκειόπαιδα.
σε ανεπτυγμενα θηλυκα λυκειοπαιδα λεμε ναι
Καλέ μου φίλε Παρασκευά, κοίτα πως θα εκμηδενίζω τα 'σοβαρα' επιχειρήματά σου: το thread που πόσταρα το αποπάνω λέγεται OFFTOPIC THREAD. Επίσης σχολίασα ένα γεγονός που θα μας γεμίσει σε λίγο καιρό χαρά ευτυχία και αγάπη με το δικό μου μοναδικό Firestorm τρόπο, σε μόλις 25 μέρες!! Δεν είναι τέλεια νέα;;; Επίσης γελάω με όσους το ποστάρουν στο φέησμπουκ, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία, δεν έχει καμία σχέση με το λόγο που το πόσταρα στο OFFTOPIC THREAD του ER. :)
σε άλλα νέα -6 το φύγε.
αμνηζιακ, ξεκίνα να παίζεις skyrim, γαμώ φαίνεται
to quote einai parmeno apo to chat opws fainetai ksekathara. apo thn imeromhnia, thn wra klpklp.
Ρε goodson, οσα εχεις γραψει πραγματικα εκμηδενιζονται απ'οσα εχουν ποσταρει αυτοι ΠΡΙΝ απο σενα, διαβασε το θρεντ ξανα, ποιο το νοημα να σου απαντησει καποιος σοβαρα. Υπαρχει η τρελη που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΠΑΜΜΑΡΕΙ, υπαρχει και το ΙΓΚΝΟΡ, τα χουμε ηδη πει. Επαθες και συ τον ξαφνικο καρκινο με μενα. Δε φευγω ρε πουστη.
Κι εγώ νόμιζα ότι θα δημιουργούσατε παρόμοιο θρεντ για μένα επειδή έγραφα ανεκδοτάκια.