Δεν το λέει κανείς, υποθέσεις κάνουμε
Printable View
Δεν το λέει κανείς, υποθέσεις κάνουμε
το ειχα το 500 και το μισησα απο την πρωτη στιγμη. αργο και αβολο.
επεισης δεν εχει ανδροιδ...ναφ σεντ
Θέλω το 4s γιατί το 3s μας άφησε χρόνους (δεν ξέρω αν φτιάχνεται και σίγουρα θα στοιχίσει πολύ). Από πού να το πάρω για πιο φθηνά; Χρυσή ευκαιρία;
Από όπου και να το πάρεις πάλι θα πληρώσεις τα 2πλάσια από ότι αξίζει κανονικά :!:
Εχεις καταλήξει σίγουρα στο s; Πχ. ένα απλό 4, δεν σου κάνει;
Ανιγουέι, οι λύσεις που ξέρω εγώ είναι είτε να βρεις κάποιο κατάστημα στο skroutz, είτε να βρεις κανένα μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση από κανένα γνωστό site του χώρου, όπως στο myphone που γίνονται αγοραπωλησίες κάθε μέρα.
Η καλύτερη τακτική για σκρουτζ είναι να βλέπεις κατάστημα που το έχει φθηνά (αν λέει και ελληνικό ακόμα καλύτερα) και να πηγαίνεις από εκεί, ώστε να δεις και τη συσκευή και το κουτί αν όλα είναι οκ και για να μην πληρώνεις τυχαία μαγαζιά μέσω νετ.
Από χρυσες ευκαιρίες και τέτοια δεν έχω ιδεα.
Γιατί τα διπλά $$;
Λέω για Χρυσή Ευκαιρία γιατί έχουν (λένε) κάτι καινούρια -με απόδειξη/εγγύηση κλπ- γύρω στα 500 όταν η τιμή του τώρα είναι γύρω στα 670.
Γιατί από απ' αρχής i-phone, όλα τα κινητά του ανταγωνισμού που έχουν τις ίδιες, ή και πολλές φορές παραπάνω, δυνατότητες, κοστίζουν έως και τα μισά λεφτά.
Samsung Google Nexus S i9020 αξιζει;
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
θέλω να ζήσω κι εγώ την μαγεία των σμαρτφόνζ.
μπάτζετ γύρω στα 150 ευρώ, θα μου άρεσε μια οθόνη πάνω από 3.2" γιατί δεν έχω κρινοδάχτυλα (αν και δεν βρήκα κάτι στα όρια του μπάτζετ μου αλλά όσο ζω ελπίζω), θέλω να βλέπω μεηλζ και λοιπά σοσιαλίστικα, να παίζω κανα παιχνίδι στην τουαλέτα και να μην παίρνουν φωτιά τα χέρια και τέλος θα μου άρεσε να μη με εγκαταλείπει η μπαταρία στις 6 το απόγευμα ενώ φόρτιζε όλο το βράδυ. η σειρά σπουδαιότητας έχει ως εξής: οθόνη>επεξεργαστής>μπαταρία.
δύσκολα;
γι' αυτό έβαλα την μπαταρία τελευταία, μπορώ να ζήσω με καθημερινή φόρτιση αν είναι να έχω κάτι από τα άλλα δύο. υπάρχει κάτι για μένα εκεί έξω;
χμ, δεν ξέρω τι παίζει σε αυτά τα λεφτά, αλλά ένας γνωστός πουλάει το ACE
είναι το παλιό όχι το καινούριο , θα αναφέρω τιμή αύριο και θα κρίνουν οι γκουρού αν αξίζει ή όχι.
Eίτε πας για το Ace του Σαμπρελίνου, είτε κοιτάς Sony Sole(αν μιλάμε για ανδροιδ). Πάει στα 190 από birdphone gr, αν μπορείς να ανέβεις φυσικά. Αξίζει, έχει καλύτερα χαρακτηριστικά απ όλα σχεδόν τα υπόλοιπα της κατηγορίας. Το χει ψείρας φίλος και είναι υπερευχαριστημένος.
Αλλιώς στα 150 πας πάλι για sony miro ή το ace. Απλά το miro είναι πιο καινούργιο(έχει και android 4 αντί 2.3 του σαμσουνγκ αν δεν κάμω λάθος), αλλά σαν χαρακτηριστικά είναι παρόμοια.
Γενικά έμπα σκρουτζ, δες τιμές και μετά βάλε στο gsmarena τα μοντέλα που θες και κάνε compare.
Δεν ξέρω τι παίζει με huawei αν αξίζουν.
Αν θες windows phone κλπ, δεν εχω ιδέα.
nah, για android πάω. μερσί για τη βοήθεια.
σαμπρελ κάνε προσφορά να δούμε τι θα γίνει.
To Sole είναι οκ επιλογή αν δεν σε ενοχλεί σαν design και ότι κάνει ~190€. Είναι και 2πύρινό, απλά πονάει λίγο ότι έχει 512ΜΒ RAM. Από την άλλη το πιο κοντινό σε αυτά τα λεφτά με περισσότερη μνήμη είναι το Ace 2 (768ΜΒ) που κοστίζει 220€ οπότε στα 512 θα κινηθείς.
Από εκεί και μετά το θέμα της μπαταρίας είναι περίεργο. Αν ασχολείσαι γενικά μαζί του (Wi-Fi συνέχεια ανοιχτό κτλ., οθόνη να δουλεύει κτλ) τότε θα χρειάζεται φόρτιση κάθε μέρα.