ρε δώς στη κοπέλα κανα καλτερο άρμορ,εσύ φοράς το dragonplate και αυτή είναι ακόμα με τα dwarven
Printable View
ρε δώς στη κοπέλα κανα καλτερο άρμορ,εσύ φοράς το dragonplate και αυτή είναι ακόμα με τα dwarven
αυτο θελει, της παει λεει
πες κανα καλο quest ή κατι που να αξιζει
των companions ειχε φαση..
το αντιστοιχο fighters guild οπως βλεπω. τηχ στεωεψροσσ!!
είναι λίγο μάπα η φάση αφού σώσεις τον κόσμο να πάς να κάνεις quest τύπου θελήματα των γιαγιάδων και παρόμοια
dat.
Spoiler
http://i.imgur.com/SFZJe.jpg
Εμένα μου είχε έρθει το ίδιο μήνυμα επειδή ξάφρισα τους BlackBriar και φαινόταν πιο λογικό :P
εγω σκοτωσα ενα ζευγαρι ενω κοιμοντουσαν και τους αδειασα τ σπιτι... και την αλλη μερα ενας απτους 2 μ εστελε 3 να με πλακωσουν και κουβαλαγαν το ιδιο γραμμα.... αποτι φαινεται στ σκυριμ δεν ξεφευγεις με τιποτα αν εισαι κλεφτρονι...
Αν και είναι το πρώτο Elder Scrolls που παίζω από ολόκληρη τη σειρά, εδώ και 3-4 μέρες που το έχω ξεκινήσει, έχω φάει μεγάλο κόλλημα, και παραδόξως παίζει τούμπανα σε 1920Χ1080 ακόμη και στο προ 4ετίας pc μου ( Ε6850@3, GeForce 8800GTX, 8GB RAM)
Παίζω που λέτε, και αποφασίζω να ακολουθήσω τα quest των Companions. Κάνω κανα 2-3, και μου δίνουν μια αποστολή, στην οποία μου δίνουν έναν τύπο να με βοηθάει. Πάμε στην αποστολή, καθαρίζουμε ενα σχετικά μεγάλο dungeon, και επιστρέφουμε στο Whiterun. Έτσι όπως γυρνάμε, βλέπω κάτι μαμούθ και καναδυό γίγαντες να τα βοσκάνε. Όσες φορές πήγα να τους την πέσω μόνος πάντα έπαιρνα το μπούλο, και έτσι είπα να δοκιμάσω να επιτεθώ μαζί με τον άλλο. Δοκιμάζουμε αρχικά, και πάλι τα αρχίδια μας πήραμε. Ωσπου ξαφνικά βλέπω ένα γεφυράκι εκεί κοντά και σκέφτομαι να προκαλέσω τα μαμούθ να με ακολουθήσουν χτυπώντας τα, και να χωθώ κάτω από την μικρή καμάρα της γεφυρούλας που αυτά δεν χωράνε με την καμία, και να "τα βγάλω" με το τόξο. Το δοκιμάζω, και πράγματι δουλεύει αρχικά. Καθαρίζω 2 μαμούθ και 2 γίγαντες (είμαι ακόμη νεούδι, level 9, και δεν με παίρνει πέσιμο στα ίσα με την καμία). Κι εκεί που καμαρώνω, βλέπω οτι μάλλον ο φιλαράκος που πολεμάγαμε μαζί τόση ώρα, αποδήμησε εις τις ιερές θεότητες του Skyrim (βασικά χάθηκε, δεν είδα καν αν πέθανε). Τέσπα. Είχε χαθεί προς στιγμή και πιο πριν και δεν πτοήθηκα. Πάω να αναφέρω στους υπόλοιπους companions και με υποδέχονται σαν να μην τρέχει μια, λέγοντας μου οτι είμαι μέλος της παρέας τους πια. Ωστόσο, επειδή μάλλον πέθανε ο άλλος, μόλις λένε τα λόγια τους, ο χαρακτήρας μου, βιδώνει στο πάτωμα, δεν προχωράει σε καμιά κατεύθυνση, κοκκαλώνει και εν ολίγοις το παιχνίδι μπαγκάρει τόσο σε αυτό το σημείο που δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ευτυχώς βρήκα save και τον έσωσα τον άλλον τον μαλάκα, και δούλεψε μια χαρά, αλλά είναι απίστευτα χαζό να μην έχουν προνοήσει σε περίπτωση που πεθαίνει ο τύπος. Κατά τα άλλα, το παιχνίδι γαμεί και δέρνει, τα περιβάλλοντα είναι απίστευτα όμορφα, σε βαθμό που κόβω βόλτες και χαζεύω τη φύση και γενικά με εξαίρεση τα τραγικά μενού και την έλλειψη hotkey για τα potions, μόνο θετικά έχω να πω.
ναι αυτα ειναι κλασσικα glitches της bethesda.. στα fallout μ γινοτανε συνεχεια..
Ερώτηση: τους γίγαντες γιατί στο διάτανο να τους σκοτώσεις?