Ο Lande είναι ο Maniac λοιπόν..
Printable View
Ο Lande είναι ο Maniac λοιπόν..
Κατι που εχουμε αναφερει με τον Κρουξ και κανα δυο ακομα, αλλα ας το βαλω εδω να το δει και κανας αλλος.
Τιμιο Πολωνικο (σχεδον αποκλειστικα) instrumental progressive, μπορω να ακουω για πολλη ωρα τα παρακατω.
τεράστιοι οι Indukti, όπως τεράστια και η γενικότερη prog σκηνή της Πολωνίας. δύσκολα βρίσκεις μέτρια μπάντα εκεί.
προσέξτε το μπλουζάκι του Luc Lemay - ζήτω τα 00'ς!
τι είναι? DSO?
Λογικα το ξερετε οι περισσοτεροι αφου υπαρχει και θρεντ για αυτους, αλλα για τους λιγους που δεν το ξερουν. Γαμαει.
τι να λέμε για Animals as leaders...
meanwhile in Dream Theater
Το ειδα χθες. Νταξει, μαλακια τα βιντεακια ως κινηση, και ειναι σιγουρα μαλακια της Roadrunner, αλλα ενδιαφερον σαν υλικο.
Δε νομιζω ο Πορτνου να ηθελε να κανουν διαλειμμα 5 χρονια, αυτα ειναι μαλακιες του Τζορνταν. Απο τους 7 ντραμερς που συμμετειχαν στην οντισιον μονο τον Μangini παω και τον Donati, αλλα αυτος δεν τους ταιριαζει σαν ατομο. Ο Mangini φαινεται να ταιριαζει μια χαρα, ποζερι ειναι, βλαμμενος ειναι, κομπλε. Κανα 2-3 ακομα που ειναι υποψηφιοι ειναι πολυ μεταλλαδες.
Γιατί μαλακία ρε; Και ενδιαφέροντα είναι και τον κόσμο ψαρεύουν ταυτόχρονα. Εγώ ψήθηκα να βάλω και από τα καινούργια τώρα να ακούσω (όπου καινούργια, της τελευταίας δεκαετίας ξέρω γω). Εμπορίκλα φουλ αλλά νο πρόμπλεμ. Ο Μαντζίνι προφανώς είναι ταμάμ. Ο Ντονάτι οκ, να δούμε, έχει κάνει και κάτι ξεφτιλέ τυριά για μένα αλλά ενδιαφέρον. Ο Ντέρεκ Ρόντι έχει την συμπάθειά μου ως ούμπερ κάφρος και μεγάλος μπρίζας μηχανάκης, δεν έχω την παραμικρή ιδέα αν μπορεί αυτά τα μαθηματικά του διαόλου, θα δω με ενδιαφέρον.
Πάλι γλώσσα μέσα δεν έβαζε ο Myung.
Τα τύμπανα στο Animals as Leaders είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ κωμικά. Κρίμα να βλέπεις μουσικούς που έχουν να πουν κάτι, να πέφτουν τόσο έξω σε έναν τομέα. Θα τους είπε κανάς παραγωγός τα τύμπανα να τα κάνουν χαρ-κόρ/hazunted/μεσούγκαχ και θα ψάρωσαν οι οκτάχορδοι.
Αυτό είναι το θέμα στη μουσική: να είσαι κύριος της τελικής ηχογράφησης. Τί να τα κάνω τα οκτάχορδα, όταν έχω έναν ντράμερ να μου βαράει ΌΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ εκείνο το γ@μημένο κύμβαλο λές κι είναι παπάς και βγήκε να βαράει το σήμαντρο εν ώρα πολέμου.
Μια χαρά είναι τα τύμπανα. Σαν να λέει κάποιος ότι γαμώ οι Manowar, αυτό το τς-τς στο χάιχατ να μην έκανε συνέχεια ο μακαρίτης και θα ήταν τζετ.
Πώς προκύπτει ότι τους είπε παραγωγός να το κάνουν έτσι και δεν το γουστάρουν οι ίδιοι;
Είναι δυνατόν να λες ότι αυτά τα τύμπαντα είναι μια χαρά??? Δηλαδή τα τύμπαντα στους Thin Lizzy και στους Nocturnus τί είναι; Μήπως είναι ο ΘΕΟΣ;
Το σκέλος σχετικά με τον παραγωγό είναι δικιά μου εικοτολογία, προκειμένου να προστατεύσω την μπάντα, διότι στην αντίθετη περίπτωση απλούστατα δεν είναι ολοκληρωμένοι μουσικοί. Τί να κάνουμε; Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Ένας Snorre θα είναι ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, την ίδια ώρα που κάποιοι ικανοί μουσικοί θα έχουν την μπάντα τους για να καυλαντάρουν μεταξύ τέννις και δουλειάς.
Εμένα μου αρέσουν, όπως μάλλον και του φίξξξερ και του Κρουξ. Εσένα δεν σου αρέσουν. Από αυτό δεν προκύπτει ότι δεν είναι ολοκληρωμένοι(?) μουσικοί, μάλλον ότι δεν έχετε-ουμε τα ίδια γούστα. Πάντως ευγενική κίνηση να προστατέψεις την μπάντα.