ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΤΣΝΤΑΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
Printable View
ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΤΣΝΤΑΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
Bradshaw φάση της χρονιάς, γενικά χίλιες φορές Giants σε σχέση με Patriots. Επίσης Eli πλέον περισσότερα Superbowls από Peyton.
http://a.espncdn.com/photo/2012/0205...ele_cr_576.jpg
πικρα ο brady
και που να βρει παρηγορια
γιατι δεν goustarete Patriots?
διαβασα επεξηγηματικο ποστ σαμπρελα στην σελ3 η 4 και κατι καταλαβα προοδος!
http://drkronner.files.wordpress.com...belichick1.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/2007_Na...ng_controversy
και λόγω Captain America Brady προφανώς
και οι Giants για το πούτσο είναι
δώστε το στους Ravens. αυτοί ταξίζαν φέτο
*bump*
πρώτος αγώνας που βλέπω φέτος Κανσας Σίτι - Νιου Ορλεανς. ΝΟ φαίνονται τραγικά αποδυναμωμένοι. Βέβαια Μπρίζς θεούλης κάτι ότι μπορεί να φανταστεί κανείς εκεί μέσα αλλά η άμυνά τους είναι για τον πούτσο. Γενικά από 'τι έχω δεί Ravens ΓΑΜΑΝΕ ψυχές και φέτος. 49ers ένα κλίκ καλύτεροι από πέρσι (άσχετα αν τώρα χάνουν από Vikings λολ). Patriots μίσος και φέτος ελπίζω να τους σκίσουν οι Ravens σε μερικές ώρες. Steelers όσο περνά ο καιρός χειροτερεύουν δυστηχώς, χωρίς να σημαίνει ότι τους ξεγράφουμε. Giants το ίδιο απρόβλεπτοι με πέρσι. Packers δυναμη. Γουστάρω RGIII αβέρτα και Redskins μοιάζουν για έκπληξη. Μάτια επίσης στραμένα πάνω σε Detroit, Cardinals, Titans, Texans και φυσικά τους Broncos του Manning
λοιπον μεχρι ναρχισει nba εχω κατεβασει και δει καποια ματσακια φετο απο περιεργεια
κανα 2 ηταν αρκετα καλα ,ωραιο που ειδα το Baltimore-Philadelphia με ξυλικι
εχει μια πλακα το σπορ τελικα αν και με κουραζουν κατι 3ωρα που κρατανε
θα γινω φαν :grin:
ε χτές το βράδυ η φάση ήταν Titans - Lions και Baltimore - Patriots. Και πως στον πούτσο έχασαν πάλι έτσι οι Saints?!?!
M΄εμφανή τάση τρολαρίσματος,σαφέστατο "αντιΑμερικανισμό" κι ειλικρινή απορία...
γιατί όχι Rugby Union...Rugby League (να πω την αλήθεια ακόμη ψάχνω τις διαφορές τους,ενώ θα γίνει και μια μίνι εκδοχή τους Ολυμπιακό σπορ περικαλώ)...στην τελική AFL (aussie rules);
Ευχαριστώ όσους μπουν στον κόπο.
η ερωτηση ειναι γιατι δεν βλεπει καποιος αυτα που γραφεις και βλεπει NFL;
αν ρωτας αυτο τογραψα περιμενω να αρχισει το Nba και ψαχνω υποκαταστατα απο την ιδια χωρα :-o
και ειναι πιο ευκολο piratebay να βρεις ματς να κατεβασεις
ραγκπι κλπ δεν εχω δει
η ερώτησή σου είναι, γιατί hard rock και όχι heavy metal
Η απάντηση είναι "Γιατί βυζιά"
και επίσης εγώ βλέπω και rugby (έχει και το TV5 αγώνες live) και τα διεθνή τουρνουά τύπου 6nations. και την Αγγλική λίγκα άμα κάτσει.
Και επί της ουσίας είναι 2 διαφορετικά αθλήματα (nfl - rugby) με το NFL να είναι πιο κοντά στην έννοια "turned based strategy" παρά action.
Nταξ,αποδεχτή κάθε ερμηνεία...
Να στο πω διαφορετικά.Δε ξέρω γρι από NFL,τα άλλα κάπως τα παλεύω.
Κι όπως θα λέγαν και κάποιοι άλλοι,όλος ο κόσμος παίζει μπάσκετ κι αυτοί ΝΒΑ.
Στα γρήγορα (αν και θα ορκιζόμουν ότι κάπου έχω γράψει βασικούς κανόνες του NFL)
Ομάδα Α επίθεση (έχει την μπάλα)
Ομάδα Β άμυνα
Η ομάδα Α πρέπει να φτάσει στην απέναντι γραμμή και να ακουμπήσει την μπάλα χάμου (τατσντάουν) η ομάδα Β δεν το θέλει.
Η ομάδα Α πρέπει να "προχωράει" την μπάλα τουλάχιστον 10 γιάρδες με τις 4 προσπάθειες. Αν τις περάσει με λιγότερες , ρισέτ η 4δα και από την αρχή.
Χοντρικά αυτό, συνήθως αν μέχρι ΚΑΙ την τρίτη προσπάθεια δεν το έχουν καταφέρει δεν ρισκάρουν 4η γιατί αν δεν πάνε τα πράγματα όπως πρέπει, η Ομάδα Β που θα κάνει μετά επίθεση ξεκινάει εκεί που έμεινε η Μπάλα. Γι αυτό βλέπεις και στην 4η προσπάθεια "κλωτσάνε" (punt) την μπάλα και όπου πάει , ώστε η ομάδα να Β να ξεκινήσει όσο πιο μακριά μπορεί.
σελ 5 :)
για δωσε φωτα αμα ξερεις
αυτος που κλωτσαει την μπαλα για να μπει στο τερμα δεν κανει τπτ αλλο σε ολο το παιχνιδι;:touched:
και οταν σε κατι φασεις δινει o QB την μπαλα σε εναν διπλα η' πισω και αυτος παιρνει φορα και τρεχει και βρισκει τοιχος γιατι το κανουν? συνηθως δεν κερδιζουν και πολλα μετρα ο σκοπος ποιος ειναι; να φανε το χρονο;
βασικά ο "κλωτσάω την μπάλα" (Kicker ή placekicker) δεν ξέρω αν κάνει κάτι άλλο.
Επειδή συνήθως έχουν μόνο έναν τέτοιο (αν και παίζει να έχουν και 2 , έναν για punt και έναν για field goal) δεν νομίζω να ρισκάρουν να τον βάλουν να κάνει και κάτι άλλο :)
Για την ερώτηση σου σχετικά με το ότι σκάει στο τοίχος: Όπως έχουμε πει , είναι ένα παιχνίδι τακτικής, σε κάθε turn επιλέγουν το παιχνίδι που θα κάνουν. Τώρα αν ο QB επιλέξει rush και η άμυνα είναι στημένη για μακρινή πάσα, ε, τους θωπεύουν. Επίσης μπορεί να δημιουργήσουν οι μπροστινή διάδρομο για να περάσει ο running back, άσε που είναι πιο σίγουρη πάσα στο running back από τον wide receiver. Και επίσης δεν ξεχνάμε και τον παράγοντα κούραση στο QB , που θέλει να ξεκουράζει που και που το χέρι του :).