σκέφτομαι ότι στις 21/12/2112 στις 21:12 θα γαμάει λίγο
Printable View
σκέφτομαι ότι στις 21/12/2112 στις 21:12 θα γαμάει λίγο
φαγουρόσκονη είναι τα ξυσίδια ρε άσχετε.
Ούτε καν. Α, για ΠΑΡΑ πολύ καιρό ομαδοποιούσα τα ψηφία από τις πινακίδες αυτοκινήτων ανά δύο (τα δύο πρώτα και τα δύο τελευταία), τα προσέθετα ΠΑΝΤΑ και ένιωθα πολύ δικαιωμένος αν το άθροισμα ήταν πάνω από 100.
έχουμε όλοι λίγο αυτισμό ε
Ξεχάσατε να αναφέρετε τις καλλιτεχνικές παρεμβάσεις σε βιβλία Ιστορίας,Θρησκευτικών και όπου αλλού παίζανε εικόνες.Μουστάκια,έξτρα μούσι,γυαλιά ηλίου,κέρατα,πεντάλφες,Clinton=Hitler κ.ο.κ.
Αυτο δε λεγεται καμμενια, απλα κατι που κανουν τα παιδια γιατι ειναι αστειο μεχρι καποια ηλικια.
Αρχισατε καψιμο με αριθμους και δε θα μας βγει σε καλο, δεν ξεκιναω καν να κανω καταμετρηση.
Δεν το ανέφερα ως καμμενιά ακριβώς,απλά πιο πάνω πιάσανε κουβέντα για ζβήστρες και σχολείο.Όλα μέσα στο πρόγραμμα ήταν.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως φαγουρόσκονη είναι τα ξυσίδια. Σου ρίχνουμε και 10 χρόνια που τελειώσαμε σχολείο, θα'πρεπε να ντρέπεσαι.
οταν ημουν 8-9 χρονων που ειχαμε πρωτοπαρει οικογενειακως αυτοκινητο, βαριομουν απεραντα στις διαδρομες, οπου εκανα το εξης για κανα χρονο και κατι:
σημειωνα οτι μαρκες αυτοκινητων εβλεπα (όχι απλα ενα fiat ξερω γω, αλλα και το μοντελο), ειχα παρει μαλιστα κι ενα 4Τροχοι απο τον θειο μου και κοιτουσα και στο τελος του περιοδικου που ειχε αλφαβητικα ολα τ'αυτοκινητα (τιμοκαταλογος φαση) για βοηθεια.., ειχα γεμισει 3τετραδια διεθνες, με νουμερα του μεγεθους π.χ. 262 Opel Cadett!
εντωμεταξυ καμια τρελα με αυτοκινητα δεν εχω, οπου και διπλωμα ακομα δεν εχω βγαλει (αν και κυριως τα τελευταια χρονια κυριως λογω (α)φραγκων δεν βγαζω)
Εγώ ξάπλωνα στο πίσω κάθισμα και μετρούσα τους φανοστάτες και τους στύλους της ΔΕΗ. Άλλοτε όλους μαζί, άλλοτε μόνο τους αναμένους, άλλοτε μόνο τους διπλούς κ.ο.κ.
Σωστό πόιντ, λάθος usher.