Οχι. Μαλλον θα παιξω μετα το 2ο πατς, οπως καθε χρονο...
Printable View
Οχι. Μαλλον θα παιξω μετα το 2ο πατς, οπως καθε χρονο...
για πειτε οσοι εχετε ξεκινησει. υπαρχει κρακ + πατς που να παλευεται? ή δε λειτουργει τπτ και ειναι για αγορα μονο?
προσωπικα απο το 2007 και μετα το αγοραζω οποτε δε μπορω να σου πω με σιγουρια.αυτο που ξερω σιγουρα ειναι πως τα τελευταια 2 χρονια(τουλαχιστον) λογο steam και συχνοτερων updates οι cracked εκδοσεις ειναι "pain in the ass" που λενε και στο χωριο.
yeap ετσι θυμαμαι και εγω. οποτε αν ειναι να το ξεκινησω για αγορα με βλεπω φετος
Η ομάδα που ασχολούταν με το σπάσιμο του παιχνιδιού (skidrow) έβγαλε ανακοίνωση ότι σταματάει να ασχολείται, καθώς τους είχαν πρήξει και λάμβαναν συνέχεια hate mails. Οι τύποι είχαν σπάσει την αρχική έκδοση αλλά από κει και πέρα βγήκαν patches και η έκδοση που κυκλοφορεί στα τορεντάδικα (sic) κρασάρει 25 ιουλίου.. άρα ή αγορά μέσω steam (50αρικο) ή αγορά από πλαίσιο πχ (34,90)..εγώ το σκέφτομαι μέσω steam λόγω α) netbook β) να παίζει και ο αδερφός μου με τους ίδιους κωδικούς σε pc (νομίζω θα γίνεται)..
Και με αγορασμένο απο Πλαίσιο γίνεται η εγκατάσταση σε πάνω απο ένα pc μιάς και γίνεται μέσω steam το installation.
Αν ψαχτείς σε σκρούτζ,το βρίσκεις ακόμα φθηνότερα.
σωστός απλά δε ξέρω πως και αν μπορώ να το περάσω στο netbook.. :-|
ε αν ψιλοκαλύπτει τα minimum requirements σε ραμ kai gpu, λογικά θα το σηκώνει έστω και σε 2d (το match engine)
εύκολα τα καλύπτει, το demo έτρεχε άψογα, αλλά από το χ,ψ πλαίσιο το dvd δεν αγοράζεις; και μετά μέσω steam κάνεις το registration κλπ; πως θα περάσω το DVD στο netbook; εκεί είναι το πρόβλημα μου :)
παντως στο fmgreece εχω διαβασει τα χειροτερα.
Τι να σου πω.. πάντως κάθε χρόνο είναι και καλύτερο..το φετινό ελάχιστα το είδα, μου φάνηκε μια χαρά
Βασικά φήμες λένε ότι η skidrow άρχισε να τα παίρνει από την sega για να βγάζει μάπα cracks και patches.
Στο 12 δεν έβγαλαν ένα patch χωρίς να κρασάρει και στο 13 ακόμα χειρότερα.
Τι να πω με βλέπω να τo αγοράζω και εγώ :\
μαζί σου, αλλά 50 € για το manager είναι πολλά.. γουστάρω να το στηρίξω αλλά όχι 50 ρε γμτ..
Τσεκάρεις εδώ
https://support.steampowered.com/kb_...7480-WUSF-3601
Το μανατζερ είναι στη retail λίστα οπότε:
Παίρνεις από κάποιο μαγαζί, το ανοίγεις, βλέπεις το CD-Key και πας στο Steam, από το μενού πάνω αριστερά: Game-->Activate a product on Steam--> Βάζεις Cd-Key και είναι σαν να το αγόρασες από εκεί. Κατεβάζει με τη μια. DVDs κτλ δεν αγγίζεις ποτέ.
Επίσης τσεκαρε και από έξω:
πχ 25€ http://www.zavvi.com/games/platforms.../10623500.html ή και Amazon
ναι έχεις δίκιο! μάιστα.. και μέσω steam το μοιράζομαι με τον αδερφό μου και γίναμε κι οι δυο. Spirit crusher ως άλλος Άγιος Βασίλης έκανες 1 μαντράχαλο χαρούμενο για τα Χριστούγεννα.