(να πω κάπου εδώ ό,τι ξαναδοκίμασα LoL μετά από καιρό και μου φάνηκε αστείο, δοκιμάστε κάνα Smite που είναι 3rd person και πιο challenging - έχει και καλύτερο community)
Printable View
(να πω κάπου εδώ ό,τι ξαναδοκίμασα LoL μετά από καιρό και μου φάνηκε αστείο, δοκιμάστε κάνα Smite που είναι 3rd person και πιο challenging - έχει και καλύτερο community)
Κάνουμε κανά 5αράκι ranked team για τη φάση;
Είμαι μέσα (για τo team και στο game as we speak).
LoL παίζουμε για την παρέα και τον χαβαλέ, στον ελεύθερο (από τα υπόλοιπα παιχνίδια) χρόνο μας. Το community είναι σιχαμένο, αλλά κανείς δε νοιάζεται όταν έχεις φίλους μονίμως ονλάιν.
Εγώ ψήνω mid, γενικά. @12stars: τί lane προτιμάς; Ζητούνται άλλοι 3-4 ενδιαφερόμενοι. Το team θα είναι καθαρά για την πλάκα (και τα τζάμπα ward skins χοχο), δε δίνουμε δεκάρα για πόντους και tiers. Αν δεν υπάρχουν άτομα εδώ, θα βρω δικούς μου για να συμπληρώσω.
Παρών!
Main support, jungle, αλλά και top αν έχω το counter.
Και να μην παίζουμε 5αρια, 3άρι καλό είναι.
Main jungle παίζω και αρκετό mid, στο παρελθόν έπαιζα full top και S4 αναγκαστικά στα duo με φίλο πηγαίναμε botlane κι έπαιζα adc. Γενικά προτιμώ το πρώτο.
swsta ta leei o Blitzer, egw paizw kyriws sup, ligo top kai akoma ligotero jungle/mid. Kante add akoma kai gia kana normal gia thn plaka.
<-AstralBlood
Jungle, supp, mid έκλεισαν, λοιπόν. Top και adc, ψηθείτε !!11
Μπορώ να παίξω οτιδήποτε από τα 2, αν βρεθεί κάποιο εξαιρετικό mid. Απλά το bot lane είναι το πιο αδύναμό μου, μάλλον.
Παραθέτω τις θέσεις για να οργανωθούμε λίγο. Θέλουμε ένα δυνατό adc, αν υπάρχει κάποιος, αλλιώς μπορώ να παίζω κι εγώ όταν χρειαστεί.
Mid: Blitz, 12stars
Jungle: 12stars, Yanqui
Supp: Fireknight, Avraam
Top: Avraam, tssks
Adc: Yanqui, Blitz
εγώ τοπ κυρίως, άντε και λίγο adc αλλά όχι τρελά πράγματα, είμαι νέωψ, είχα παίξει 1-2 φορές με κάποιους από εδώ μέσα οπότε ξέρουν
αν συμπληρώσατε άτομα κλάην, δε παίζει θέμα, δε παίζω ρανκντ καν αλλά ψήνομαι για έτσι χαλαρά όπως λέτε
Ωραία, όσοι ψήνεστε, μπείτε βραδάκι (21.00; ) να παίξουμε λίγο.
μέσα, be there fuckers!
Και να'χετε skype. Όποιος "α είμαι στο λάπτοπ" ή "κοιμάται η γκόμενα δίπλα" (μιλάω γενικά για άτομα από το φόρουμ), να παίξει μόνος του.
παίζει κανείς smite;
βαριέμαι να φτιάξω thread φαντάζομαι ότι εδώ θα υπάρχει κανείς