re o popov re!
Printable View
re o popov re!
Young Boys 3-2 Tottenham... Perhaps Spurs could play some Younger Boys next time?
Αν ήταν λίγο λιγότερο αμπαλα τα φορ της Young Boys θα μπορούσε ανετα να ήταν 4-2 τουλάχιστον.
Αλλά oh well,κάθε χρόνο υπάρχει και η "σταχτοπούτα" του CL.Φέτος θα είναι μια ομαδούλα από το Λονδίνο.
Αχά.
α και εισαι δηλ μεγαλη ομαδα στο λονδινο ;
σαν την QPR;
Είμαι σίγουρα για όσους έχουν ψαχτεί έστω και επιδερμικά πάνω στη μπαλίτσα του νησιού σε timeline μεγαλύτερο των '00s.
Το ότι δεν έχω fanbase με delusions of grandeur μου αρκεί.Οπως και το γεγονός πως την τελευταία δεκαετιά έχω βγάλει παικτες απο τις ακαδημίες που δεν έχει βγάλει η τοτεναμ τα τελευταία 25.
ενταξει το παρακανα δεν εισαι και ΚΠΡ
αφου εχεις ψαχτει στη μπαλιτσα του νησιου δεν μπορεις να λες τοτεναμ ομαδούλα από το Λονδίνο.
κι αυτο με την ακαδημια δεν υπαρχει σαν σοβαρο επιχειρημα και fanbase εχουνε αρκετες ομαδες στην αγγλια
εισαι το νο 4 αλλα αρκετα κατω
Ναι,η αλήθεια είναι πως είμαι εμπαθής με την τοτεναμ,δεν μπορώ να μιλήσω με απόλυτη αντικειμενικότητα.
Και σόρυ αλλά η ακαδημία μια χαρά επιχείρημα είναι,απο τα βασικότερα στοιχεία της ταυτότητας καθε ομάδας δε.
Οταν ο Levy σκάει συνεπώς ενα ποσό 2-3 φορές μεγαλύτερο από αυτο της ομάδας μου για μεταγραφές την τελευταία δεκαετία και τερματίζει στις ίδιες θέσεις πάνω-κάτω εξαιρόντας καποιες σεζόν,θεωρείται επιτυχία;Μόνο πέρυσι κατάφερε επιτέλους να πάρει αποτελέσματα που να ανταποκρίνονται στο μπάτζετ που δαπανήθηκε,και αυτό επειδή του κατσε προπονητης που ξέρει και τις λαμογιές του στις μεταγραφές να κάνει και το κατέχει και το αντικείμενο.
το σκισαμε λιγο το τοπικ
σαν φανελα σαν ιστορια σαν ολα που μπαινει ο ενας και που μπαινει η γουεστ χαμ
τι να λεμε
οτι στα 90΄s και 00's δεν εχει κανει και πολλα η τοτεναμ και οτι δεν εχει καλη ακαδημια ε ενταξει
διαχρονικα ειναι στα τοπ κλαμπ πολυ πανω απο γουεστ χαμ
τσουζει ε; :grin:
max payne είσαι υποστηρικτής τότεναμ;
ναι
giati
τελικος 87 κοβεντρι-τοτεναμ 3-2
σαν βρεφος συμπαθησα τους ηττημενους
παραλιγο δηλ θαμουν κοβεντρι :touched:
2o Group Δυναμικοτητας :maikl::maikl::maikl:
εδιτ:πουτανα βερντερ..