με πειραχε ποθ μασ σπασαν τα αρχιδια με γκιλγκαμες χιντς απο τα βιβλια κτυλ για να καταλαβουμε τι παιζει και τελικα δε μας ειπαν το πιο απλο
ΓΙΑΤΙ το νησι εχει μαγικες ιδιοτητες
Printable View
λοιπών , επειδή εγώ στούρνος μου εξήγησε η γυναίκα μου το όλο κόνσεπτ , και όντως βγάζει νόημα ...
έχω πολύ έξυπνη σύζυγο :pink::pink::pink:
οκ το ειδα δευτερη φορα
δεν αλλαξε η γνωμη μου! οτι πιστεψα την πρωτη πιστευω και τωρα απλα καταλαβα
οτι δεν ηθελα να το παραδεχτω για εναν απλο λογο! ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!!! και επειδης ημουν σουπερ καβλωμενος προσπαθουσα να πεισω τον εαυτο μου οτι ειναι κατι αλλο,κατι διαφορετικο απο την απλοικοτατη εξηγηση!
εκκλησια,ασπρα φωτα και τα λοιπα μαλλον φωναζουν παραδεισος!!!
παντως ασχετα με τα παραπανο,σαν σκηνοθετικη αντιληψη,υπεροχο το τελειωμα με τζακ!
οπως και συγκινηση θνητου πλεον ριτσαρντ!
αυτα! απο αυριο το ξαναβλεπουμε απο την αρχη χωρις αγχος!
ουφ... πραγματικά κουραστικό γίνεται...
clockworld ναι ρε καλό μ' .. αυτοί γεννήθηκαν στο νησί αλλά δε γκαστρώθηκαν εκεί, το πρόβλημα αναπαραγωγής του νησιού εξακολουθεί να υπάρχει. δε μπορούν να γκαστρωθούν εκεί, οπότε να διαιωνιστούν, άλλο αν έρθει κάποια έγγυος και γεννήσει εκεί.
μπερνυ, το νησί έχει μαγικές ικανότητες γιατί έχει. είναι μαγικές, δε μπορούν να εξηγηθούν, είναι πέρα από την δική μας λογική και θα ήταν ακόμη και αν αυτό που είδαμε είναι αλήθεια, από την στιγμή που δεν είναι πως να εξηγήσουν το μαγικό? Το νησί έχει μια πηγή ή κάτι τέτοιο όπου δίνει μια μαγεία στο μέρος. Μπορεί να είναι από το νερό, έτσι νομίζω εγώ, που συμβαίνει κάτι διαφορετικό εκεί.
Σε άλλο φόρουμ
Quote:
QQ more
μισό γιατί ξεκούρδισα..
λοιπον ξεκινάω την 6η σεζόν για να την εμπεδώσω όλη τώρα που τέλειωσε κ μετά το ξεκινάω από την αρχή..
@Clockwork Orange, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους που δεν κάναν το σχετικό λογικό άλμα: Το νησί είναι ένα μέρος "μαγικό" και ναι, ξέρω, δε μας δείξαν το γιατί, δηλαδή γιατί υπάρχει αυτό το φως μέσα του ή γιατί υπάρχουν electromagnetic pockets (θυμάμαι που είχε σχολιάσει ο Faraday στην 4η season για το πόσο strange ήταν το φως στο νησί, that was cool!). Τι μας έδειξε φέτος η 6η season; Νεκρούς, πολλούς νεκρούς. Κάποιοι πεθάναν στο νησί, κάποιοι κοντά στο νησί, κάποιοι μακρυά από το νησί. Το μόνο πράμα που ξέρουμε είναι πως το νησί έλκει τις ψυχές των νεκρών. Πάμε τώρα στον Hurley. Τι special ικανότητες έχει; Α, να μιλάει με τους νεκρούς, μάλιστα. Και σε ποια θέση αφήνουμε τον Hurley με το κλείσιμο της σειράς; Να έχει τη θέση του Jacob με τον Ben για number 2 (thanks for the reference!). Οπότε ο Hurley, ένα άτομο που "βλέπει" και μιλάει στους νεκρούς έχει στη διάθεσή του ένα νησί πάνω στο οποίο γίνονται διάφορα κουλά πράματα..... βλέπετε που το πάω ή όχι ακόμα; Δεν είναι δηλαδή πως το alternate universe ήταν το σκαλοπάτι για τον "παράδεισο" ή την "κόλαση". Απλά το alternate universe ήταν το δώρο του Hurley, το κατασκεύασμα του Hurley προς όλη την παρέα να βρεθούνε άλλη μία φορά (αφού πεθάνουνε ΟΛΟΙ όμως, ο καθένας στον καιρό και στον τόπο του) για τους προφανείς λόγους. Για την σκηνή που δίνουν ο ένας το χέρι στον άλλον και αγκαλιάζονται μέσα στην εκκλησία. Μην δηλαδή πέφτετε στην παγίδα πως η συνάθροιση έγινε στην εκκλησία και το δένετε κόμπο πως πάνε σε παραδείσους...το φως στο τέλος έμοιαζε περισσότερο με το φως των flashes καθώς είναι το alternate universe ένα κατασκέυασμα/δώρο του νησιού για όλους αυτούς που βοήθησαν να το σώσουν.
@karharias & λοιποί: Το έχουμε ξανασυζητήσει στο άλλο το thread. Δεν υπάρχει πρόβλημα γονιμότητας στο νησί ΠΡΙΝ το incident, αλλά μόνο μετά. Πριν το Incident τεκνοποιούσαν normal οι γυναίκες στο νησί, μετά το Incident υπήρχε το πρόβλημα. Το γιατί το'χουμε ξαναπεί...όπως επίσης πως ήθελε να λύσει το δεδομένο πρόβλημα ο Benjamin.
ποιο εννοεις incident? την βομβα υδρογόνου?
Ναι & την έκλυση ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που συνέβη ως αποτέλεσμα....και γι'αυτό φτιάξαν το hatch μετά.
Ναι ρε! :grin:
Νέος Μπέρνι μας βρήκε. Ο Χέρλι το έπαιζε μαλάκας όταν δεν αναγνώριζε την Λίμπι. Τα δεν είναι έτοιμος-η, είσαι νεκρός που λέει ο μπαμπάς και moving on ήταν όλα ένα πουφ για να κάνει ένα δώρο το νησί και μετά να τους πει "εντάξει, τέρμα τα δώρα, κεφάλια μέσα πάλι, σόρι αμπάουτ δατ".
Ναι.