μα κύριε πρόεδρε
Spoiler
Printable View
ρε σεις ποιες αλλαγες νιοπλια ειδατε να αλλαξαν το ματς? (τωρα οκ το πως αλλαξε τον κατσουρανη που αν δεν τον εβλεπα να μιλαει στον νιοπλια σε μια φαση δεν θα καταλαβαινα καν πως ηταν στην αρχικη ενδεκαδα, δεν το θεωρω και επιτευγμα)
τωρα εισαι μπροστα 1-0 στο οακα στο ημιχρονο, ο αντιπαλος επι 45', αλλα και στα προηγουμενα ματς παιζει με το πρωτοποριακο συστημα βρειτε το σισε με καθε τροπο και καπως η αμυνα σου βρισκεται να παιζει στη σεντρα οπως ειπε και ο ford prefect και να δημιουργουνται τεραστιοι χωροι...το ματς αυτο θα το βλεπει ο βαλβερδες στον υπνο του για πολλα χρονια
τον Νιοπλια στο γηπεδο δεν τον εκραζε κανεις.. (γιατι εχουμε βαρεθει το κραξιμο στο αμπαλο) τον Κατσουρ εκραζαν.. αλλα γενικα ησυχια υπηρχε.
α και τεραστιο γκολ του Μιραλας , οκ φορντ?
τεράστιο γκολ Μιραλάς που τον μάρκαραν ιδιοφυώς με την πλάτη (μήπως και φύγει από αριστερά), σε άλλη μια πατέντα της αμυντικής ποδοσφαιρικής μαγείας που μόνο αυτή η ομάδα ξέρει να χαρίζει απλόχερα στα ταπεινά μας μάτια
βγάζει κατσουράνη και ξαφνικά αρχίζει να γυρίζει η μπάλα και να ρολλάρει το πράγμα τυχαίοδενομίζω σήκω ΦΥΓΕ τώρα.
Το ματς δεν το έχασε ο Βαλβέρδε αλλά το πήρε ο Παιχταράς ο Λάζαρος ο Χριστοδουλόπουλος και άμα δεν πάρει φανέλα βασικού το παιδί μας αξίζει να αποκλειστούμε από το ποδοσφαιρικό τμήμα της Παρτιζάν, της Τσιμπόνα ή της Εφές Πίλσεν κάποιο καλοκαίρι που θα παίζουμε τόταλ φούτμπολ
Μόλις είδα αρχική ενδεκάδα με σπυρόπουλο και πλεσσί άναψα αμέσως ένα τσιγάρο, αλλά δεν ξέρω τι πάθανε και έπαιξαν και οι δύο.
Σισέ ψυχάρα, αλλά ο Λάζαρος έκανε ό,τι δεν μπορούσε να κάνει ο Παναθηναϊκός στα υπόλοιπα παιχνίδια ως τώρα : τις κατάλληλες κινήσεις ώστε η μπάλα να πάει στον Σισέ, το πίστεψε, το ένιωσε, τέλος.
Με ενόχλησε που ο Ολυμπιακός με 10 παίκτες μέχρι και το 90 κατάφερνε με δύο μπαλιές να φτάσει περιοχή, πράγμα που παρά την Χαρά της Πούτσας στους Αχώνευτους δεν πρέπει να μας κάνει να ξεχνούμε τα βασικά, πως δηλαδή δεν υπάρχει πλάνο κίνησης της μπάλας σε συνθήκες πίεσης, άμυνα σε συνθήκες γενικών γραμμών και η δυνατότητα εύκολου γκολ. Δεν μου αρέσει που στο τέλος είχα αίσθηση "ευτυχώς δεν ισοφάρισαν" και όχι "κρέας στην πατούρα του μητρόπουλου".
Επειδή στο καφενείο που το είδα όλοι έβριζαν τον Κατσουράνη και δεν άκουγα καλά τι έλεγαν οι εκφωνηταί, ο Μαρινάκης γιατί σηκώθηκε και έφυγε; Τον τραμπούκισαν στα επίσημα ή έπρεπε να επινοήσει επειγόντως διαιτητικά λάθη στο τηλέφωνο με τον ξαδερφό του;
Γιατί -και ας αρχίσει ο χορός με τις μούτζες, αλλά και πινκς ευπρόσδεκτα- το Μοναδικό χτεσινό διαιτητικό λάθος ήταν που δεν μάζεψε μια κόκκινη ο Ριέρα στο πρώτο και τις τρώγαμε τούμπα για διαμαρτυρία.
συμφωνώ ότι στο 1ο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε μπαλλιά και ότι ο gayρος έπαιζε στρωτή μπαλλίτσα και είχε την υπεροχή. όμως αυτή η υπεροχή σε κανένα σημείο του ματς δεν μεταφράστηκε σε ευκαιρίες για γκόλ. 1 το γκολ του μιραλάς που δημιουργήθηκε από το προσωπικό ταλέντο και μία σέντρα γιόμα στο μόδιστρο που κατέληξε σε χλιαρό πλασεδάκι. ακόμη και με τη χάλια μπάλλα που παίζουμε - για την ώρα θέλω να πιστεύω - δημιουργήσαμε περισσότερες φάσεις. ελπίζω ότι η νίκη-ανατροπή θα δώσει άλλη ώθηση.
με εντυπωσίασε το "φως" που διαχώρησε τη θέση του από τα άλλα δύο πρόβατα - του χοντρού πια.
Το Φως ξεβρώμισε ρε, έφυγε ο Νικοβλακόπουλος. Πήγε στο φυσικό του σπίτι, στον Γαύρο, με τα άλλα ζώα.
δεν είδα ματς είδα μόνο τα γκολ στο γιουτιούμπ. Ντρίμπλα ομορφιά και γκολάρα Μιραλάς και Μπουμσόνγκ για γέλια να κοιτάει την κερκίδα....
Διάβασα τούτο: (Ο Κάκος σε όλες τις κρίσιμες φάσεις αποφάσιζε υπέρ του Παναθηναϊκού με τη συνέργεια των εποπτών του. Διότι ο Τάτσης δεν είδε ούτε αυτός το πέναλτι πάνω στον Φουστέρ, ενώ ο Ακρίβος δεν είδε το οφσάϊντ του Γκαρσία στο πέναλτι στον Σισέ. ) εδώ: http://www.sport-fm.gr/article/300966
ισχύουν ή μπα; Οι γαύροι να μιλήσουν
Πέναλτι Φουστέρ δεν υπάρχει κατ'εμέ, είναι για τιτίκες πέναλτι. Εγώ δεν το έδινα.
Γκαρσία πριν το πέναλτι είναι καραμπινάτο οφσάιντ ξώφθαλμο παραγκίσιο ΑΝ ακουμπάει μπάλα ο Σισέ όπως μου φάνηκε, αλλά η Νόβα δεν μας το ξανάδειξε και δεν ξέρω.
Το πέναλτι του Σισέ είναι λίγο πιο σκληρό από του Φουστέρ, αλλά πάει σαν κριάρι ο Αβραάμ και φαίνεται χειρότερο. Εγώ το έδινα.
Φορντ καλά όλαφτα αλλά η αλήθεια είναι ότι είχαμε από ένα ημίχρονο και ότι ο "τραγικός" ΠΑΟ του πρώτου ημιχρόνου, αυτός με τις "2 ευκαιρίες", έκανε όσες ευκαιρίες κάνατε κι εσείς. Ναι αυτές τις 2. Όπως είπα, από ένα ημίχρονο μεν, αλλά μην τρελαθούμε ότι κάποια από τις δυο ομάδες "πάτησε" την άλλη στο ημίχρονό της, ακόμα και το γκολ του μιραλας μπήκε από εξαιρετική ατομική ενέργεια μετά από κόντρα, δεν ήταν αποτέλεσμα υπεροχής. Το σκορ θα ήταν δίκαιο όποιος και να το έπαιρνε με ένα γκολ ή αν ερχόταν ισοπαλία.
Κατατάλλα ο Κάκος έκανε προσπάθεια να κρατήσει το ματς σε καλά επίπεδα, αν και εγώ θα προτιμούσα καμιά κάρτα παραπάνω για τάκλιν (όπως του ριερα στο α') αντί για την κάρτα είμαι-αφεντικό-του-ματς που έδωσε στον Λάζαρο.
Όπως αγαπάς. Εγώ είδα ένα ημίχρονο με μια ομάδα να έχει τον αποκλειστικό πρώτο λόγο με μέτρια τελειώματα και που "κινδύνεψε" σε ένα σουτ του Σπυρόπουλου και που ο Σισέ έκανε ένα σουτ πάνω στον Πάρντο που δεν ανησύχησε κανείς. Δεν σε πάτησα, απλά μονοπωλούσα το ματς και με ωραία κυκλοφορία ήμουν μονίμως έξω από την περιοχή σου και βρώμαγε φάση. Εσύ έκλεψες δύο αντεπιθέσεις και αυτά.
Στο άλλο ημίχρονο πράγματι, για δέκα λεπτά είχες υπεροχή γιατί εμείς την είχαμε δει γιούχου-τόταλ φούτμπωλ Ραούλ και Μέλμπεργκ στην σέντρα και με μπλουπεριές φάγαμε δύο γκολ. Μετά αν εσύ γουστάρεις σαν Παναθηναϊκός να λες ότι είχες και εσύ από ένα ημίχρονο όταν για μισή ώρα εγώ είμαι με δέκα, μεγειά σου. Και πάλι δεν είδα καμία υπεροχή σου, αμφίρροπο ματς ήταν και όπως λες και η ισοφάριση και ένα γκολ διαφορά δεν ήταν απίθανα. Αλλά ασχέτως τι λέω εγώ, εγώ σε παραπέμπω στην πλειοψηφία των οπαδών σου που δεν μαγεύτηκε, ούτε είδε έναν "άλλο" Παναθηναϊκό που στην τελική δεν μπορούσε να βάλει άλλο γκολ και ο άλλος ήταν με δέκα.
Το "τραγικός" του α' ημιχρόνου γιατί σε εισαγωγικά; Εγώ τραγικό τον είδα. Την ομάδα μου δεν την είδα τραγική. Αυτό λέω.
νομίζω τα εισαγωγικά τα βάζει κυριολεκτικά (=μεταφέρει λόγια άλλων) και όχι μεταφορικά.
Για τα εισαγωγικά όπως το λέει ο αποπάνω.
Για τα άλλα, ξαναδιάβασε το ποστ μου. Δεν έγραψα πουθενά ότι είδα έναν άλλο ΠΑΟ ή κάτι τέτοιο. Απλά δε με μάγεψε και ο γαυρος, κατέβαινε στην περιοχή μας στο πρώτο, αλλά οι φάσεις ήταν τελικά μοιρασμένες. Στο δεύτερο είχαμε υπεροχή μεχρι την αποβολή και μετά η ομάδα αποφάσισε (μέσω του Νιόπλια) ότι δε χρειάζεται να ρισκάρει και πήρε ακριβώς αυτό που ήθελε - πλέον το ματς δε ήταν αμφίρροπο, ο γαυρος δεν ξαναεπιτέθηκε. Εκτός αν είδες τον ΠΑΟ να προσπαθεί να σκοράρει και να μη μπορεί. Αυτα για μένα σημαίνουν "από ένα ημίχρονο".
Καταλαβαίνω την οπαδική λογική να σκοτώσουμε τον μεγάλο αντίπαλο, αλλά όταν έχεις διπλά ματς, τραυματισμούς και κοιτάς τον πάγκο και ο πιο δημιουργικός παίκτης που έχει μείνει είναι ο Καραγκούνης, θέλει λίγο ρεαλισμό από τον προπονητή.
Ήταν καλός ο ΠΑΟ; Όχι βέβαια. Αλλά ήταν όσο καλός έπρεπε για να χτυπήσει το ματς εν μέσω πολλών προβλημάτων, κούρασης, τραυματισμών κλπ. Δε μαγεύτηκε κανείς, αλλά ήταν μια αρχιδάτη ανατροπή και πόνεσε αυτούς που έπρεπε τόσο όσο να τη χαρούμε διπλά.
Καλά. Στο α' το γήπεδο ήταν κατηφορικό. Τελεία. Στο β' εγώ είδα μια ομάδα να προσπαθεί να μην σκοράρει ο Ολυμπιακός και μπας και μας κάτσει το τρίτο. Εσύ είδες μυαλωμένο ματς (εναντίον 10) που πήρατε αυτό που θέλατε και το αποκαλείς "είχα ημίχρονο". Δηλαδή αν είχα 11 τι θα έκανες; Ίσως είδαμε το ίδιο και το λέμε με άλλα λόγια. Ο κάρχαρτ δεν νομίζω ότι βίωσε το β' ημίχρονο σαν και σένα πάντως και σίγουρα δεν νομίζω να ήταν από τα ντέρμπι που χάρηκε διπλά. Και αφορμή παίρνω από αυτόν γιατί η γενική μου αίσθηση είναι ότι είναι από τα λιγότερο πανηγυρισμένα ντέρμπι που θυμάμαι από τους βάζελους γενικά, ακόμα και οι φυλλάδες σας δηλαδή.
αυτό συνέβη επειδή στο α' ημίχρονο ήταν κατηφόρα και στο β' ο βαζελάκος κέρδισε με 2 αντεπιθέσεις και ανύπαρκτο πέναλτυ-αποβολή από οφφσάιντ και μετά έκατσε μην το αρπάξει. πώς να πανηγυρίσουν μετά οι λαγοί;
τουλάχιστον το πρωτάθλημα θα το πάρουμε άνετα οπότε στις αρχιδάρες μας η ήττα.