Quote:
Originally Posted by
atom_smasher
ε βασικα ναουμ τι σε χαλασε και κοντεψες να της επιτεθεις?
ψυχολογο ποτε ειδες τελευταια φορα?
μηπως ο φιλος περασε καλα στην στενη και ειπες να πας και συ?
βασικα,μου γυρισε το ματι,επειδη ειναι ενα κλικ πιο κατεστραμμενη απο εμενα.
μιλαμε για το πιο αρρωστο βλεμμα που χω δει ποτε.ομορφο μα και σκατοψυχο.
να μην μιλησω για το στυλακι της,απο την μια γλυκεια,απο την αλλη με μισο εκατομμυριο ανασφαλειες απο την αλλη επιθετικη και απο την παραλλη χαωδης.
ο φιλος που μπηκε στην στενη περασε πραγματικα καλα μιας και εχει μπει αλλες 3 φορες,ειναι στην φαση απο πιτσιρικι-δεν ειναι κανενας ρουφ,και δεν εχει δωσει ποτε κανεναν,οποτε το κελι δεν ειναι κατι το ασχημο.και δεν καναμε παρτυ,συγκεντρωθηκαμε να πιουμε τιποτα.
δεν ειμαι βαζελουγκρα για να δω ψυχολογο,κανω κανενα μπαχαλο και στρωνει η διαθεση μου στο λεπτο.
εδω και 2 μερες περναω απο εναλλασομενες φασεις γουσταρω-σιχαινομαι μονο που σε βλεπω.μου βγαζει να την αγκαλιασω για ενα λεπτο αλλα και να την σαπισω στα κλωτσιδια.και η πλακα ειναι πως και αυτη μου ειπε πως νιωθει τα ιδια για εμενα.
αυτη θα ειναι η τελευταια φορα που ασχολουμαι με γυναικα ανω των 22.γαμω τις καμμενες μεσα,φερτε και αλλες μικρες να τις διαφθειρουμε.
*αυτο με το "επιτηθομαι" μην το παρεις σαν κατι σοβαρο,παντα οταν ειμαι σε ενταση μου βγαινει επιθετικοτητα.το σαββατο το βραδυ καντηλιασα την δικια μου γιατι ημουν σε αναμονη για ενα μπαχαλο.και καπου εδω να ευχαριστησω τον φιξξξερ για την ατακα που χαρισε στο φορουμ."καθυστερημενη σκατογαμιολα".πανω στην σουρα μου αυτο μου ηρθε και αυτο ειπα.