για το τελευταίο δεν παίρνω και όρκο (ότι δεν είναι δηλαδή)
Printable View
για το τελευταίο δεν παίρνω και όρκο (ότι δεν είναι δηλαδή)
Ε και το χόρτο του θα το κάνει, δίκος μας είναι.
Ον τόπικ, ρέιβεν αν ρίξουμε πεντάρα αύριο (λέμε τώρα) δε θα έχει μερίδιο στην επιτυχία ο Χενκ; Έτσι απορία.
απορία στην απορία. Οντόνιαν -μακάρι να έρθει- αλλά βλέπεις έστω στο βάθος του ορίζοντα 5αρα αυριο; Ούτε με το Αρεσίμπο νομιζω δε φαίνεται.Επαναλαβάνω. Μακάρι να 'ρθει, αλλά....
Δεν είπα ότι τη βλέπω. Απλά είναι μια ερώτηση, τώρα που δεν έχουμε συγκεκριμένο αποτέλεσμα να σχολιάσουμε. Αλλά μήπως βλέπαμε το 3-1 του πρώτου αγώνα;
Άποψή μου πάντως είναι πως θα είμαστε καλύτεροι απο το 3-1. Για τον απλούστατο λόγο οτι δεν πάει χειρότερα (δεν παίζει να υπάρξει χειρότερος συνδυασμός γαμωκοουτσαρίσματος και γκαντεμιάς μαζί*).
* Ελπίζω τουλάχιστον...με το ποδοσφαιρικό τμήμα όλα ειναι πιθανα!
Καλύτεροι θα είμαστε, είναι μια εβδομάδα μετά, παίζουμε στο (μεγαλύτερο) γήπεδό μας με κόσμο, οι παίκτες το θέλουν πολύ (πολλά τα συμβόλαια με πριμ :P) και λογικά δύσκολα θα γίνουν τόσες μαλακίες μαζί. Το αν θα φτάνει για να περάσουμε άλλο θέμα βέβαια.
Εκεί που θέλω να δω την ομάδα είναι αν έρθει ένα σκορ πρόκρισης (2-0 δλδ) σχετικά νωρίς, πώς θα το διαχειριστεί. Είναι πολύ επικίνδυνη φάση, αφού αν γυρίσεις πίσω και το φας, τρέχεις, αλλά αν μείνεις και μπροστά ακόμα και να το βάλεις πάλι δεν αλλάζουν πολλά - αντίπαλος ένα θέλει πάλι για να έχει ελπίδες. Θέλει πολύ καλή κατοχή εκεί και ήταν κάτι που κάναμε καλά πέρισυ (είχαμε κατοχή ακόμα και σε εκτός έδρας ματς του CL), αλλά οι τωρινοί ακόμα δεν βρίσκονται μεταξύ τους.
Αν έρθει νωρις σκορ πρόκρισης, νομίζω οτι δυστυχώς θα πέσει ταμπούρι και θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
Ιδανική διακύμανση για μένα πάντως, θα ήταν 1-0 στο 5', ύστερα χαμος μπάμ-μπούμ κλπ κλπ αλλά τιποτα απο γκολ, 2-0 στο 83', και 3-0 στο 90'φεύγα. Έτσι και σκορ προκρισης θα έχουμε, και στην ιστορία θα γραφτεί 3-0, αλλά ταυτόχρονα θα είναι έντονο το πόσο δύσκολα φτάσαμε τελικά στο 3-0 ώστε να δρομολογηθούν μεταγραφές.
Απλές εικασίες τα παραπάνω, να 'χαμε να λέγαμε....
όσο μερίδιο είχε και στις νίκες με βέρντερ και ίντερ εννοείται. δεν είπα ποτέ ότι δεν κατέχει το άθλημα ή ότι η ομάδα δεν είναι γυμνασμένη. απλά ο άνθρωπος είναι άρρωστος και επικίνδυνος για την ομάδα. έχει εμμονές, είναι κυκλοθυμικός και δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τους παίκτες. imo δεν κάνει για 1ος προπονητής.
και η 5άρα να έρθει αύριο (που δεν το βλέπω), έστω και η πρόκριση, πολύ γρήγορα περιμένω νέα γερή κατραπακιά. ελπίζω να φύγει πριν διώξει όλους τους καλούς παίκτες που έχουμε. μακάρι να με διαψεύσει στο τέλος της χρονιάς και να βγω να παραδεχθώ πόσο άσχετος είμαι με τη μπάλλα, αλλά επαναλαμβάνω ότι δυστυχώς και φέτος μας βλέπω χαμένους.
2 οκαδες πανω κατω.
ο ανθρωπος παιζει με το Σισσε δεξι εξτρεμ.
τα ξερναει ολα ο τερμας