λινουξ γιουζερ φιλαράκι , γράφεις με vi σε consola και νομίζουν ότι δουλεύεις :)
Printable View
έκανα mission για τον fixer 66 :touched:
στα -κατά κόσμον - battlegrounds, δεν πάνε imperial vs republic :) αλλά ράντομ οι ομάδες.
Έκανα το πρώτο τύπου σπέις κουέστ , δεν κουνάς καθόλου το διαστημόπλοιο, αλλά κάνεις πιου πιου τους άλλους !
Τι 30GB client :fear:
Άμα έχεις τόσους διαλόγους...
Σκέφτηκα απλά να κάνω ένα ποστ που να λέει "γαμησε" ή να γράψω αναλυτικά κάποια πράγματα ή να γράψω τίποτα γραφικό γιατί έχουμε και μια υστεροφημία. Οπότε:
Γνωστός ER χρήστης (και γνωστή ΚΟΤΑ στο L4D2) μπήκε στη Beta αλλά σαν καλός καμμενίδης δε θυμόταν καν να είχε κάνει opt-in: Κοινώς χέστηκε.
Επειδή όμως ήθελε κι αυτός να νιώσει ένα Falcon στο ποπό του (βλ. προηγούμενα ποστ) μου έδωσε εμένα το account του: Κοινώς τη γαμήσατε, τσουτσέκια (ειδικά ο 12αστερος που θα το διαβάζει και θα λέει ομγ έχει ξεφύγει ο γραφικός).
Κατ'αρχάς η beta ήταν σε πολύ καλό στάδιο, έβρισκες κυρίως minor bugs τα οποία φτιάχνουν με polish, δεν ήταν και Rift όμως που πρακτικά αντί για Beta ένιωθες πως έπαιζες retail προιον. Το παιχνίδι γενικά "δουλεύει" και όντως νιώθεις σαν να παίζεις KotoR ή κάποιο SP παιχνίδι Bioware, τα conversations άλλωστε δεν έχουν ιδιαίτερη διαφορά από Mass Effect. Eπίσης βρήκα πολλά και συχνά Light/Dark options και αυτό είναι καλό.
Professions: Μου αρέσει το σύστημα. Αντί να τα κάνεις εσύ, στέλνεις τους NPCs σε αποστολές να μαζέψουν materials ή να πάνε να σου κάνουν το craft. Κάθε αποστολή δουλεύει σε real time χρόνο, οπότε πχ του λες "Τρέχα βρες Aluminum" και αυτός θα χρειαστεί 5 λεπτά real time χρόνου. Ακόμα και στο afk έχεις κάτι να κάνεις.
Επίσης είναι μεγάλο, έπαιξα Smuggler/Scoundrel και με το ζόρι πρόλαβα να τελειώσω το Prologue. Ειδικά Coruscant είναι γιγαντιαία πόλη με πολύ τρέξιμο.
Τρέξιμο ναι, ένα πρόβλημα στα μικρά levels, όπου το παιχνίδι έχει πολύ περπατημα αλλά τουλάχιστον στο lvl 15 όλοι παίρνουν Sprint.
Γραφικά/animations μπορούσαν και καλύτερα, τα έχουμε πει αλλά οκ εμένα δεν με ενοχλούνε πια. Λίγο στον Ord Mantell με χάλασαν γιατί είναι μουντός πλανήτης και με τα διαθεσιμα beta settings εκεί φαίνεσαι λίγο ξεκάρφωτος με το περιβάλλον.
Combat: Ωραίο. Δε διαφέρει και τόσο από το WoW αλλά κάθε class έχει ένα μοναδικό feeling και αυτό είναι καλό. Επίσης καλό synergy τα abilities, έχει μια καύλα σαν Scoundrel να ρίχνεις μια κλωτσιά στα αρχίδια, καπάκι μια με τη λαβή του όπλου στο κεφάλι (για το +dmg buff ντε) και μετά μια με Shotgun στη πλάτη εξ' επαφής για λολκριτ. Επίσης πως να βαρεθείς τους SW ήχους στα όπλα; τσφ τσφ τα μπλαστερς, βββτ βββτ τα sabers για πάντα.
Το κόβουμε εδώ. Είδα Smuggler μέχρι το 17, αρκετά Battlegrounds (όχι huttball γαμώ το random του), 2 4άρια instances (σαν Healer), 1 space combat και λίγο Jedi Knight gameplay (μέχρι level 4). H συνολική εικόνα από όλα αυτά μου έχει διώξει ότι ενδοιασμούς είχα για το pre-order. 2 μήνες είναι αρκετοί για να το στρώσουν.
ΖΗΤΩ Η ΑΓΑΠΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
:pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink:
γενικά έφυγαν φρέσκες μπέτα
Έκανα αίτηση για beta. Δεν έχω νέα. Όποιος έχει τίποτα και δεν το θέλει ας ελεήσει.
κι εδώ.
Εμ, μηπως....θα μπορουσε καποιος...να μου...εμ...."δανεισει" το μπετα κι για "μερικες ωρες"???
Υποσχομαι να ειμαι καλο παιδι!
Ε εστεμπαν τι περίμενες; με τη μία; :P
Γενικά ούτε εγώ έχω πολλές ελπίδες για beta μιας και είναι πάρα πολλά άτομα που έχουν κάνει opt-in. Επίσης αυτές τις μέρες δεν παίρνουν πια beta testers (η beta έχει αρχίσει από κάπου Μάιο; ), παίρνουν μόνο για weekend beta testing όπως μπήκα εγώ τώρα. Αν γίνει άλλο weekend beta testing θα το ανακοινώσουν, αν στείλουν beta invites θα το ανακοινώσουν και αυτό.
Συγκεκριμένα το ανακοινώνουν εδώ: http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=9855201
ναι, γι αυτο είχα κάνει application
για να δούμε την φρεσκαδούρα :)Quote:
As a part of the deployment of this new build, all existing characters will be wiped, and all testers will be required to uninstall and re-download the client.