Τον Κώστα Ζγόντζο εννοείς μάλλον. Αυτός μετά παρουσίαζε τα "Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα" με την Μπόκοτα!!!! :dfinger:
Printable View
Χαχ, ναί ρε φίλε! Αυτός! =D
Να αναφέρουμε σ'αυτό το σημείο πόσο γαμούσαν και τα παιχνίδια χωρίς σύνορα :dfinger:
Αν κατάλαβα καλά, για ποια εκπομπή λέτε, μάλλον αναφέρεστε στον "Υπέρηχο" που ήταν κάτι σαν μουσικό τηλεπαιχνίδι ανάμεσα σε λύκεια, και έβαζε βίντεοκλίπ.:touched:
ενταξει συμφωνω αλλα θελω να πω το οτι παιχτηκε πανκ στο Mtv στα 90's σε εποχη χωρις ιντερνετ βοηθησε εμενα στο ελλαντα και πιστευω παγκοσμιως να πω ωπ τι ναυτο το ειδος δηλ να ρθει κοσμος που δεν θα ερχοταν με αλλον τροπο τοτε και να αρχιζει να ψαχνει και μπαντες 80'σ που μεχρι τοτε δεν ηταν και πολυ γνωστες κλπ κλπ
δημοσιοτητα οταν λεμε τωρα πια με το ιντερνετ πχ DIY μπαντα και εχει ξερωγω myspace η' κανουν reviews στους δισκους τους το allmusic η' στο youtube τραβας μια συναυλια τους και ανεβαζεις video παλι δημοσιοτητα δεν ειναι?
δεν ειπα ποιοτικο λεω εμπορικο δηλ ειναι πιο ευκολο να ακουσεις metallica,nirvana ,green day και αναλογα τι σαρεσει αρχιζεις και το ψαχνεις αλλα χωρις το εμπορικο μπορει να μην ειχες ενδιαφερθει να ακουσεις μουσικη καθολου αυτο ηθελα να πω
δηλ με τους green day offspring κλπ τελικα δεν κερδισαν και οι μπαντες που στα 80'σ τους ακουγαν συγγενεις και φιλοι?
ηρθε νεο αιμα
Αδιάφορη μπάντα μουσικά. Τους βαριέμαι μετά από μερικά τραγούδια.
Για τα υπόλοιπα δεν φταίνε αυτοί, αλλά η γαμημένη μουσική βιομηχανία. Και δεν κλαίγομαι επειδή πήραν τη δόξα / χρήμα / γκόμενες από παλιότερα γκρουπ, και δεν έκαναν επιτυχία αλλά αντιθέτως επειδή διαλύθηκαν τόσες γκρουπάρες. Δεν ήταν θέμα εμπορικής επιτυχίας, αλλά η μη δυνατότητα εύρεσης ενός απλού συμβολαίου και συναυλιών. Και όσες μπόρεσαν να συνεχίσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έφαγαν πολλά σκατά για να μπορέσουν να βγάλουν έστω και ένα ντέμο ξέρω γω.
Διαβασα επισταμενως το τοπικ, και εχω να πω πως η Ντορο σιγα τ αυγα, γενικα, οχι επειδη παιζει μεταλ/πολκα/χασαποσερβικα.
Κατα τ αλλα προχωρω σε προτζεκτ Νιρβαναθεμα. Κινουμαστε στο χωρο του Ατμοσφαιρικου γκραντζ.
Ψαχνω εναν κιθαριστα, ενα μπασιστα, ενα ντραμμερ κι ενα τραγουδιστη.
εγω ειμαι για τα κερδη.
ας ξαναθυμηθουμε με την ευκαιρια
το πληρεστατο και ουσιωδες αρθρο του χαρβεστμαν:
http://www.electricrequiem.com/modul...gle&article=12
α ναι ειχαν φαση τα παιχνιδια χωρις συνορα...τα βλεπα κι γω. ο σγοντζος μετα παντρευτηκε την νανα δοουκα παλαιτσακη κλπ κλ π επωνυμα...τεσπα. σορρυ ρε αμνεσιακ αλλα σε γαμανε οι σανκτουαρι ζωντανοι
μπατσοι γουρουνια δολοφονοι
Στην εκπομπη Σγοτζου με τα λυκεια κλπ ειχα δει πρωτη φορα βιντεοκλιπ Πεγκυ Ζηνα, το αμιμητο αν πας με αλλη θα σου σπασω το κεφαλι, νομιζω την ειχε φερει και στην εκπομπη.
αυτος εκανε και το Μουσικο Καλειδοσκοπιο νομιζω...για τους παλαιοτερους
Πωωω τι ειπες τωρα :touched: