εγω προτεινω αλλη φορα ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
οποιος θελει χαφιεδιλικι να κανει αιτηση να παρουμε προεδρα τον βανδη
Printable View
εγω προτεινω αλλη φορα ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
οποιος θελει χαφιεδιλικι να κανει αιτηση να παρουμε προεδρα τον βανδη
Βλέπω διάσταση απόψεων.
οτι προβλεπεται.
http://pepper.redplanet.gr/wp-conten...galemegali.jpg
Μαλακιες ελεγα, ειναι κανονικο κοψιμο,
συγγνωμη σε ολους.
συγνωμμη.
:(
h alh8eia einai oti ton gkremizei oxi mlkies
alla me to aristero tou tsimpaei ligo th mpala ka ths allazei poreia
dyskolh apofash....
Τι λες ρε παιδί μου, άποψη για τη φάση από φωτογραφία. Έχεις καμιά τέτοια που να βγάζει και τον Κλέυτον οφφσάιντ;
απ τη φωτο οντως φαινεται για πεναλτυ, στην πραγματικοτητα παιζει το ποδι του Σπυροπουλου να ειναι 34 μετρα μακρυα απ του Γκαλετι.
ε?
Παίζει να έχει πάρει μπάλα πρώτα όμως :!: :!: :!:
Αλλά δεν παίρνει πρώτα. Στην καλύτερη το ένα πόδι παίρνει ελάχιστα μπάλα και το άλλο γκρεμίζει. Αλλά γενικά είναι ντροπή ρε Μιτς να μιλάμε για το πέναλτι.
Ρε μλκς, ειλικρινα, ειμαι ετοιμος να δεχθω οτι επρεπε και να χασουμε, απο αποψη αποδοσης (δοκαρι Καραγκουνη κτλ) μεχρι και απο διαιτησια (ανυπαρκτα οφσαιντ και κοκκινη τραβηγμενη στον Σαριεγκι) αλλα πραγματικα θελω ενας βαζελος με ΑΡΧΙΔΙΑ να μπει και να ποσταρει οτι ο Σπυροπουλος κλεινει με τα δυο ποδια τον Γκαλετι απο πισω, ακουμπαει ελαχιστα μπαλα ΑΦΟΥ εχει μαζεψει τα ποδια του Γκαλετι, και ριχνει με φαουλ τον παικτη κατω ΜΕΣΑ στην περιοχη (δεν υπαρχει ουτε ενα μοριο του Γκαλετι εκτος περιοχης).
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΖΕΛΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
Ρε Darkling γιατί γράφεις σα μαλάκας;
Χωρίς παρεξήγηση και τα σχετικά.
ναι αλλα που?
ελα μωρε "πηρε μπαλα πρωτα"...λεπτομεριες
που κολλας και συ ρε οντονιαν...
...λάθος μου Μιτς. Αποσύρω το σχόλιό μου.
Ρε μλκς σοβαρα τωρα, αν ειχε γινει αυτο στην αντιπαλη περιοχη θα λεγατε να λοβοτομηθει ο Γκαλετι και αλλα τετοια. Ειναι τακλιν απο πισω με τα δυο ποδια, ελεος.