http://www.facebook.com/pages/Allele...46543342066585
Printable View
πληροφοριακά
ο δρόμος ήτανε ΠΑΝΤΑ εκεί, το να σου δόσει το κράτος δρόμο να κλείσεις απο μόνο του προδίδει την κομπίνα ΚΑΙ επειδή ξέρω τη Στυλίδα, τη Πελασγία και την ευρύτερη περιοχή, αυτό που έγινε ήτανε ΥΠΕΡ-βατικό σκηνικό. ο γκλέτσος κατ' εμέ ΔΕΝ είναι, ευτυχώς, κάποιος ήρωας. η πράξη του θα χάσει την ευκαιρία όσο μπλέκει στα μίντια, αλλά θέλει προβολή η πουτάνα η επανάσταση και με τύπους σαν αυτόν η αφύπνιση "ρυθμίζει" τις αντιλήψεις το ίδιο πούστηκα με το ελεεινό τους παιχνίδι
85 posts σε 5 χρονια.... μου μυριζει δακτυλος ΜΠΑΤΣΟΚ!! :p j/k
μην ξηγιέσαι πούστηκα στον τυμβωρύχο,και το χόρτο το τυλίγεις σε χαρτί από στίχο
χα!
αποφεύγω το er-sexion και άλλα σχετικά thread που στη πορεία αποκτούν σχολιασμούς και κριτική τέτοιου στύλ freak brother.
οτιδήποτε κι αν είναι αυτό που ταρακουνά την περιέργεια σου στην ελάχιστη δραστηριότητα μου, ΑΝ θέλεις κόσμο σωστότερο απο αυτόν που ζείς, "μάθε" δουλεύοντας σιγά-σιγά να το κοντρολάρεις..
τώρα εντάξει, nikola fluxus..θα σου λύσω την απορία που κάποτε είχες ρωτόντας με σε πριβέ μήνυμα αν το nasha είναι απο τον τρανσοπαραγωγό! "συμπαντικό μεθύσι" μεταφράζεται, ολόκληρο. βγάλε άκρη, i dare you ! :-D
και μιάς και είναι απολύτως φυσιολογικό σε "συνομιλίες" τέτοιου τύπου να διαφεύγει απο τη ροή μία κουβέντα ορέ αδελφάκι μου, δώστε μου μία ευκαιρία να "δείξω" τί ήθελα να πώ, συμπληρώνοντας στο αποπάνω μου post δυό λέξεις..
"FAIR PLAY"
ευχαριστώ
"ΠΙΝΩ ΜΠΑΦΟΥΣ"
από μόνο του ποιο; το κράτος; τον δρόμο; όλη η δευτερεύουσα; ποιος έκλεισε δρόμο;
ποια ευκαιρία θα χάσει η πράξη και γιατί να μπλέκει στα μίντια η καριόλα;
ποια είναι η αφύπνιση; πώς υπάγονται τύποι σαν αυτόν σε εκείνη; πώς "ρυθμίζεις" κάτι; ποιοι παίζουν ελεεινά; κυρίως, εσύ γιατί πούστηκες;
http://nidhomedownload.files.wordpre...occer-2010.jpg
κάτω τα χέρια από τον νασα γιουνιβερσο ρε φορουμ φρεντλυ νερντς
Τί επίθεση ήτανε αυτή ;
Λύσαμε τα πάντα εκεί στην πρωτεύουσα και το ρίξαμε κι επαρχία μεριά ;
Πιστεύετε οτι "γνωρίσατε" το συμβάν με το γκλέτσο μες απ΄τη ΤV και τα άψυχα φορουμάκια;
Στο πούτσο μου ο τύπος και κάθε τέτοιος "προβολάκιας". Εδώ μπήκα να δόσω εικόνες αληθινές κι όχι πληροφορίες δευτέρου-τρίτου χεριού.
20 χιλιόμετρα απο τον εν λόγω δρόμο άλλωστε ζώ και ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ μου να μοιράστω κάποιες αλήθειες που βιώνω εδώ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ φυσικά! Με το συμπάθειο κιόλας.
Ευχαριστώ ρε Παύλε :wink: Τσίαρς Νιούρο ! ! !
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΞΗΛΩΣΕ Ο "ΔΗΜΑΡΧΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Π Ο Λ Λ Α ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ. ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΙΟΔΙΩΝ ΥΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ. ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΕΠΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΣΕΣ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ, ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ. ΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΘΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ;
ΣΤΑ ΜΙΝΤΙΑ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ'ΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ. ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ. H EYKAIΡIA ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΣΤΩ ΚΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΥΤΟ. ΕΔΩ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ '08 ΔΕ ΠΗΡΑΜΕ ΜΥΡΟΥΔΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ :-(
Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ. ΕΔΩ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ. ΕΞΩ ΑΠ'ΤΟ ΚΟΥΤΙ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ; ΒΓΕΣ ΑΠ΄ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ.
ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΡΥΘΜΙΖΕΙΣ" ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ. Η ΓΝΩΣΗ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΟΥΣΤΙΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ. ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΔΥΟ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΡΙΦΑΚΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΩ "ΠΟΥΣΤΗΚΑ" ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ. ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΙΠΑ. ΘΑ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΔΑΛΛΩΣ.
ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΕ "ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ" ΤΥΠΑΚΙΑ; ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. ΨΩΝΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΚΙ ΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ Ξ Α Ν Α. ΚΑΝΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..
ΤΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΕΕΙΝΑ ; !
ΕΓΩ ΠΟΥΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ BEWARE TON SUPER-GOOFY ΔΙΑΒΟΛΙΚΕ PHANTOM DUCK
...δηλαδή τόση ώρα συμφωνούσαμε.
συμβουλή παιδιά, κόφτε τις χημείες γιατί ποστάρετε σαν αρτέμη ευθύμη.