Re: Ο Μαύρος Άνθρωπος (μπου)
Χαχαχαχ τι μαλακας εισαι μου θυμιζεις επικα μηνυματα σε συμπο με τη γιαγια του Στεισον να τρωει σφαλιαρα απο τον μαυρο ανθρωπο.
λοιπόν κι εγώ παθαίνω sleep paralysis κάποιες φορές, στην αρχή τρόμαζα και νόμιζα πως είναι οι απαρχές της παράλυσης. σκιές και τέτοια δε βλέπω βέβαια αλλά μου χει αφήσει ένα κουσούρι να δυσκολεύομαι να κοιμάμαι ανάσκελα(όταν κοιμάμαι ανάσκελα δε συμβαίνει).
den ine tipota auta
tsampa agxoneste
polla provlimata me skies, mavrous an8rwpous k para polla alla ixa apo mikri
to epsa3a xronia me to metafisiko
diavasa 3anadiavasa den epiane tipota ke apla den kimomouna
sto telos apofasisa pos tipota den iparxei ke ola xa8ikan
meta 3anar8an kapoia apo auta k tora pernw farmaka :P
έχετε δει το ορφανοτροφείο; (la orfanato)
τα έχω ακούσει και εγώ αυτά και μάλιστα σε άλλες ευρωπαΊκές βόρειες χώρες την μάυρη σκιά την λενε sucubus ή κάπως έτσι. Θα το ξανακοιτάξω.
Εμένα που έτυχε 4-5 φορές θυμάμαι να νοιώθω παράλυτος στο κρεβάτι και σε κατάσταση μέγιστου τρόμου, και κάτι να κινείται μέσα μου προκαλώντας ρίγη, αλλά χωρίς να βλέπω τίποτε. Σε πολλούς μπορεί μια τέτοια κατάσταση να προκαλεί και οπτασίες (άλλοι λένε ότι η μάυρη σκιά είναι στην πόρτα, άλλη ότι είναι δίπλα τους, άλλη ότι τους ακινητοποιεί κιόλας.
Διόλου απίθανο να είναι κάτι υπαρκτό που σε συγκεκριμένη διέγερση του εγκεφάλου να γίνεται ορατό, αλλά φυσικά δεν είναι ανεξάρτητο από σένα.
Η εξήγηση με την ισχαιμία του εγκεφάλου δεν αποτελεί απαραίτητα την έσχατη εξήγηση/αίτιο, διότι, μπορεί ένα ψυχικό φαινόμενο να προκαλεί διάφορες σωματικές και βιολογικές διεργασίες, οπότε η ισχαιμία είναι ένα αποτέλεσμα και όχι το αίτιο
Quote:
Originally Posted by Candiru
Εμένα που έτυχε 4-5 φορές θυμάμαι να νοιώθω παράλυτος στο κρεβάτι και σε κατάσταση μέγιστου τρόμου, και κάτι να κινείται μέσα μου προκαλώντας ρίγη, αλλά χωρίς να βλέπω τίποτε.
http://z.about.com/d/gaylife/1/0/N/U/gaysex.jpg
http://bloggernista.files.wordpress....gay-couple.jpg
μια πολύ γνωστή μου είχε δει αυτή την μαύρη σκιά στον ύπνο της που ήθελε να την πάρει μαζί της. αυτή κρατιόταν από το κρεβάτι ενώ η σκιά την τραβούσε από τον αστράγαλο της. όλα αυτά στον ύπνο της όμως, γιατί δεν υπήρχε καμία κίνηση στο σπίτι, η αδερφή της ήταν στο δίπλα δωμάτιο με την πόρτα ανοιχτή.
όταν ξύπνησε είχε μελανιά στον αστράγαλο της από χέρι σαν να την τραβούσε κάποιος πραγματικά!!
από τότε είναι άτρωτη στο σημείο εκείνο :p
πέρα από την πλάκα ξέρω πολλές τέτοιες ΑΛΗΘΙΝΕΣ ιστορίες παραφυσικών φαινομένων.. καλύτερα βράδυ όμως, μέρα δε λένε. δεν έχουν ενδιαφέρον.