Re: Κυπελλο Ελλαδος 08-09
Pinatero να σαι καλά με έκανες και γέλασα.
Σοβαρά τώρα, δεν βλέπω για ποιο λόγο τα δεύτερα να είναι χειρότερα από τα πρώτα (παλτά) εκτός αν κάποιος είναι οπαδός της θεωρίας ότι στο βαρέλι που λέγεται γάβρος δεν υπάρχει πάτος.
Αντικειμενικά, χειρότερα δεν θα τα πάνε γιατί δεν γίνεται, αν υπολογίσεις και τη δίψα για να καθιερωθούν μπας και δουν καμιά μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα, καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ σοφή η επιλογή τοπυ βαλβάρδα πως τον λένε αυτόν τέσπα.
και τα πανηγυρια ηδη ξεκινησαν, χαχαχ
εγω (κι ο Φορδ) ειπαμε απλα οτι το Κυπελλο δεν ειναι αυτοσκοπος, με βαση την πορεια και το φετινο ροστερ.
Αλλοι το περιμενετε για ολονυχτιες πανηγυρισμων.
Quote:
Originally Posted by pitchfork
είναι πολύ σοφή η επιλογή του βαλβάρδα πως τον λένε αυτόν τέσπα.
:pink: :pink:
Κατά τα άλλα, πραγματικά δεν μπορώ να δω πως θα πάρει αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός σήμερα. Δηλαδή οκ δεν είναι το κύπελλο πρώτος στόχος, αλλά να πας εκεί μέσα με πρωτοεμφανιζόμενο Άγγλο, Μενδρινό και τον κάγκουρα... Κάνα 2-0 το βλέπω αλλά θα δούμε. Ο Παναθηναικός 7 η ώρα παίζει;
Ίσως απλά να το περιμένουμε για να παίξουμε με τον γαύρο, ίσως πάλι για να δείξουμε ότι δεν είμαστε χειρότερη ομάδα, απλά κάναμε κακή αρχή στο πρωτάθλημα (που δε μαζεύεται με το επίπεδο του ανταγωνισμου) κλπ.
έντιτ: πάντως δεν προκύπτει από πουθενά ότι εμείς καιγόμαστε για το κύπελλο, κι εμείς με τα δεύτερα πάμε (πιο πολλά δεύτερα κι από του γαύρου, αλλά οκ, δεν είναι Τούμπα) και με νέο παίκτη στη σύνθεση.
Quote:
Originally Posted by Kelldorain
Ο Παναθηναικός 7 η ώρα παίζει;
ναι,αλφα
Αν χάσουμε το κύπελλο, εγώ το υπογράφω, δεν θα γκρινιάξω καθόλου. Θα γκρινιάξω για το ΟΥΕΦΑ αν αποκλειστούμε από τους Γάλλους επειδή την βγάζουμε χωρίς μεταγραφές. Αυτά για να ξεκαθαρίζουμε.
Από την άλλη αν αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ με τα δεύτερα, θα γουστάρω το κύπελλο που κανονικά (προσωπικά) το έχω ψιλοχεσμένο, και αυτό και το νταμπλ και τέτοια. Πιο πολύ αξία έχει να το πάρουν παιδιά που έχουν λίγες ευκαιρίες να δείξουν τι αξίζουν (ή δεν αξίζουν για κάποιους), ενώ το εννοώ ότι πιστεύω ότι καλό είναι να χαρεί και καμιά άλλη ομάδα τίτλο, εμένα μου αρέσει να χαίρεται ο κόσμος, εμείς παράπονο δεν έχουμε, ίσα-ίσα μου την σπάνε οι αχόρταγοι και ψηλομύτες οπαδοί που μαζέψαμε την τελευταία δεκαετία.
Όσο για σοφές επίλογες και γραφικότητες πιτς, εννοείται πως δεν μιλάμε για σοφή επιλογή. Δεν μιλάμε καν για επιλογή. ΠΡΕΠΕΙ να ξεκουραστούν οι άλλοι με το κέρατο που ακολουθεί. Όσο για βαρέλια και πάτους και τέτοια, φόρα κάνα κασκόλ τώρα γιατί το -12 δεν αστειεύεται, θα αρπάξεις καμιά πνευμονία και τι θα γίνει το αθλέτιξ μετά;
Ford mono esy ki o prwta8lhths ta lete toso orea .
kata ta alla to kserame(?) apo tin arxi tis xronias oti sta @@ sas to kypello , mi kourazeste teleftea stigmi .
kai o PAOK xwris Musli,Vierinha kai Snaoutsner pisw einai re gayroi
tespa kalo matchaki na xoume kai na xazepsei pali i ellada apo tin tv
Πάντως εσείς οι γάβροι καλά κάνετε και κρατάτε πισινή (δε θα στενοχωρηθώ αν το χάσουμε, εντάξει, είμαστε χορτάτοι κλπ) γιατί υπενθυμίζω ότι ο γιος του υπόδικου υπαλλήλου σας και μεγάλο πουλέν του ελληνικού ποδοσφαίρου, βρίσκεται από το καλοκαίρι στον πάοκ και δεν αποκλείεται η παράγκα να αποφάσισε να δώσει κανα κυπελλάκι προς θεσαλλονίκη μεριά φέτος (μιας και αυτοί σε καμιά 30 χρόνια θα έχουν πάλι ομάδα με αξιώσεις).
Αν λοιπόν δούμε καναν αποκλεισμό τότε θα γελάσουμε πολύ. Θα πάει ο κατάσκοπος να διαμαρτυρηθεί στον βαλβάρδα άραγε για το ροτέησον που μας είπε ότι χρειάζεται ενόψη του κρισιμότατου ντέρμπυ με ξάνθη από το οποίο κρίνεται το πρωτάθλημα, ή θα περάσει στο ντούκου η οστρία και αβαβα όλοι?
Ένα είναι σίγουρο πάντως.
Θα πέσει γέλιο.
Quote:
Originally Posted by pitchfork
Πάντως εσείς οι γάβροι καλά κάνετε και κρατάτε πισινή (δε θα στενοχωρηθώ αν το χάσουμε, εντάξει, είμαστε χορτάτοι κλπ) γιατί υπενθυμίζω ότι ο γιος του υπόδικου υπαλλήλου σας και μεγάλο πουλέν του ελληνικού ποδοσφαίρου, βρίσκεται από το καλοκαίρι στον πάοκ και δεν αποκλείεται η παράγκα να αποφάσισε να δώσει κανα κυπελλάκι προς θεσαλλονίκη μεριά φέτος (μιας και αυτοί σε καμιά 30 χρόνια θα έχουν πάλι ομάδα με αξιώσεις).
Αν λοιπόν δούμε καναν αποκλεισμό τότε θα γελάσουμε πολύ. Θα πάει ο κατάσκοπος να διαμαρτυρηθεί στον βαλβάρδα άραγε για το ροτέησον που μας είπε ότι χρειάζεται ενόψη του κρισιμότατου ντέρμπυ με ξάνθη από το οποίο κρίνεται το πρωτάθλημα, ή θα περάσει στο ντούκου η οστρία και αβαβα όλοι?
Ένα είναι σίγουρο πάντως.
Θα πέσει γέλιο.
ypo8etwntas oti esy eisai vazelos pes mou an 8ymase tin omada sou na paizei kalh mpala...egw mono epi sxwremenou se 8ymame
Δεν είμαι βάζελος μην υποθέτεις άδικα.
Το "καλή μπάλα" είναι σχετικό.
Η λέξη "καλή" γενικότερα, όπως και όλα τα επίθετα δηλαδή, μεγάλος-η-ο, ωραίος-η-ο, δυνατός-η-ο κλπ.
Άστο λοιπόν και προχώρα παρακάτω, σχολίασε κανένα άλλο ποστ.
δεν ειναι βαζελα.βαζελουγκρα ειναι.
ελα,ξεκινα να κλαιγεσαι με την νεα παραγκα που θα στησει ο ΠΑΟΚ.
μαυρα χαλια....πραγματικα....
ΑΗΔΙΑ.Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλο παιχνίδι τόσο ελεεινό όπως το σημερινό.Ακόμη και στα παιχνίδια που χάσαμε, είχαμε βάλει τουλάχιστον ένα γκολ, ή έστω κάναμε μια καλή φάση.Τέτοια ξεφτυλισμένη παρουσία δεν θυμάμαι όμως να έχουμε ξανακάνει φέτος.Μα ούτε μια σοβαρή ευκαιρία απέναντι στον Πανσερραικό ρε μαλάκες??????? 3 επιθετικοί για τουλάχιστον ένα ημίχρονο και ούτε ένα γκόλ???? Έχω σιχαθεί πια να σκάω με τις μαλακίες σας.Κι αφού δίνετε αφορμές σε κάθε τσουτσέκι να μας την λέει, και κάνετε "άντρα" τον κάθε τελευταίο, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ! Τρέξτε να πάρετε πρόκριση μες το ΟΑΚΑ απέναντι στο Μεγαθήριο των Σερρών! Άι σιχτιρ πια....