έχουνε κλάμπ τα τρελά αγόρια στην Κύπρο???
Printable View
έχουνε κλάμπ τα τρελά αγόρια στην Κύπρο???
Quote:
Originally Posted by pitchfork
:pink: :pink: :pink:
irreligious ο Σύνδεσμος λειτουργεί από το 2002 ανεπίσημα και από το 2004 επίσημα με καταστατικό κλπ.
Είναι στη Λευκωσία.
Είμαστε ΠΑΝΤΟΥ.
πείτε μου ότι οι Κυπραίοι γαβροβάζελοι τις παίζουν αναμεταξύ τους όπως κ εδώ, και θα με αποτελειώσετε ρε πούστηδες :disco:
Δεν ξέρω αν υπάρχουν βάζελοι στη Κύπρο αλλά το βέβαιο είναι ότι δεν υπάρχουν γάβροι.
Πια.
:D
σε λιγο δεν θα υπαρχουν ουτε κυπριοι στην κυπρο
που δειχνει τους αγωνες?
Επειδή ζω στην Κύπρο:
1. Όλοι οι Ομονοιάτες (καλά, όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι) είναι Ολυμπιακοί.
2. Όλοι οι ΑΠΟΕΛίστες (καλά, όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι) είναι Παναθηναικοί.
3. Τυγχάνει Ομονοιάτες να είναι πολλοί στο νησί, οπότε και Ολυμπιακοί πολλοί...
4. Η Ανόρθωση πέρα από την Λάρνακα, δύσκολα έχει σε άλλη περιοχή της Κύπρου οπαδούς (εκτός από εμένα που είμαι Λευκωσία και αποτελώ εξαίρεση :D ).
5. (Και σημαντικότερο) Τις τελευταίες μέρες στο νησί επικρατεί τρομερή υγρασία, και ειδικότερα τις νύχτες, και ακόμα ειδικότερα στα παράλια (ακα Λάρνακα). Αν το εκμεταλλευτεί αυτό η Ανόρθωση, μπορεί να κάνει το μπαμ.
Άντε επιτέλους να δούμε και λίγη σοβαρή μπαλίτσα!
Εδιτ: Απο πάνε, στο NS1(Nova Sports 1) τον Ολυμπιακό
Quote:
Originally Posted by Dr. Death
Ανόρθωση - Ολυμπιακός 21:00 Novasport 1
Σπάρτα - Παναθηναικός 21:45 Novasport 6
αυτοι και αν ειστεQuote:
Originally Posted by Antonisjk
Αντωνις, γιατι να παιζει καλυτερα με υγρασια η Ανορθωση?
Θα ξεκινήσει κανα τσουλου prediction league thread σήμερα :?:
Οχι βεβαια, μονο στους ομιλους! :gun:
Δεν είπα ότι θα παίξει καλύτερα η Ανόρθωση λόγω υγρασίας, αλλά ότι μπορεί να επηρρεάσει τους παίχτες του Ολυμπιακού που δεν έχουν συνηθίσει. Το ίδιο έπαθε και η Ραπίντ που ήρθε με σκοπό τη νίκη (και μάζεψε 3). Βέβαια χαόδης η διαφορά δυναμικότητας Ολυμπιακού-Ραπίντ...Quote:
Originally Posted by FIXXXER
Πραγματικά θέλω να βλέπω αυτή τη στιγμή τη φάτσα του Κόκκαλη με τις μαλακίες που έχει κάνει όλο το καλοκαίρι. Κι ο Βαλβέρδε βέβαια αφήνωντας έξω Μήτρογλου, Μπελούτσι και Άντζα για Ζεβλάκοφ, Πατσα και τον άρχοντα Όσκαρ δεν είναι καλύτερος. Αυτός ο Σόσιν τι παικτούρα είναι