How to make a living :!:
Printable View
How to make a living :!:
Απαράδεκτοι.
για πείτε τώρα, πόσα λεφτά λέτε να βγάλουν αρρωστάκια σαν τον Firestorm;
Πολλά. Πάρα πολλά.
oti nanai
E ok.
το θέμα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που το βρήκαν έστω ενδιαφέρον ....
Κοίτα είναι όντως λίγο TROMAKTIKO του τι μπορεί να γίνει από αυτό, αλλά ας το σκεφτούμε και λίγο. Το Diablo 2 έχει όντως μούφα (βλ. ανύπαρκτο) trading συστημα, κυρίως γιατί είναι παμπάλαιο. Οκ, σωστή κίνηση το ΑΗ. Από εκεί και μετά όποιος έχει παίξει battle.net την ξέρει τη κατάσταση: Κάθε 2 δεύτερα και κάποιος gold/item seller που πουλάει μια πραμάτεια από εδώ ως απέναντι. Είναι αναπόφευκτο; Ναι, αμέ. Οπότε βάζει το real money AH και παίρνει ποσοστά από κάθε πώληση σαν συντήρηση για το free multiplayer (ναι, λες και έχουν ανάγκη να πούμε)
Επιχειρηματικά στέκει, από εκεί και μετά αντί να δίνει ο ραντομ τυπάς τα λεφτά του σε κινέζους, μπορεί να τα δώσει σε εσένα που δεν είναι και κάτι κακό, ενισχύει το community. Στη τελική δεν είναι και κάτι το αναγκαστικό ε, είναι το γνωστό F2P model μόνο που τα λεφτά πάνε στους παίχτες. Υπό αυτό το πρίσμα είναι και καλύτερο μιας και συνήθως όλα πηγαίνουν στην εταιρεία.
Γενικά "Ε οκ". Θέλετε να ασχοληθούμε με κάτι πραγματικά σοβαρό; Το παιχνίδι είναι Battle.net only. Ούτε open game, ουτε direct ip, ούτε LAN. Ίσως να μην έχει καν offline mode για single player.
βασικά ψάχναν τρόπο να σκοτώσουν το d2jsp, έπρεπε να φτιάξουν δικό τους trading system με κάποιο τρόπο, σκέφτηκαν αυτό. μαλακιούλα φαίνεται.
Βασικά αμφιβάλλω κατα πόσο το έκαναν το D2JSP, μπορούσαν απλά να bannaρουν τη χρήση του με κάποιο τρόπο. Τουλάχιστον από όσα καταλαβαίνω για το D2jsp από το google search. Δεν γνώριζα την ύπαρξη του πριν το αναφέρεις εσύ, γιατί δε παίζω πια :P
βγάζω την τελευταία παράγραφο.
όταν από την μια κάνεις "αγώνα" κατά των gold farmers και από την άλλη γίνεσαι συνεταιράκι ε, πουτάνα εταιρία ήσουνα, πουτάνα παραμένεις.
Μπορεί να τα έχω ακουμπήσει καλά στην μπλίζαρντ, μπορεί να βγάζει παινχιδάρες, αλλά εμπορικά αυτό που λέω πιο πριν.
Ρε και πως θα καταπολεμήσει τους gold sellers αν δεν υπάρξει μια παρόμοια υπηρεσία νόμιμη; Έχουν δοκιμάσει άλλες λύσεις χωρίς αποτέλεσμα.
Εξάλλου μιλάμε για co-op game, δε νομίζω ότι αυτό θα επηρρεάσει τη γνώμη μας. Στο hardcore AH δεν παίζει, και λογικά τα 2 auction houses θα είναι balanced.
Λέω κι εγώ σκατά στη blizzard πάντως γιατί το κόβω οι καινοτομίες να τελειώνουν εκεί και να είναι μια από τα ίδια.
Καλα σας γαμαει η Μπλιζαρντ. Με το που βγει το ντιαμπλο 3 μεσα σε 2 μηνες θα εχω κανει αποσβεση τα 50 ευρω του παιχνιδιου και θα αρχιζω να ΠΛΟΥΤΙΖΩ. Τελειο mmo+real life money trading. Τι καλυτερο;