Από πού ακριβώς με χάσατε;;
Printable View
OK, soz, γράψε λάθος (ΛΑ-ΘΟΣ), προσωπικό θέμα ήταν αυτό...
trailer
http://www.youtube.com/watch?v=L3oIgg8gcDc
αλλάζει και περίοδο προβολής από φέτος, 10 Γενάρη η πρεμιέρα
Πολύ αργεί :-?
4x01-02 preair
Έχουν θεαθεί πουθενά αγγλικοί υπότιτλοι για τα δύο καινούρια; Έχω φάει τα internets.
Δεν έχω προλάβει να τα δω ακόμα, αλλά ο μόνος ελεύθερος χρόνος είναι όταν κοιμάται ο πιτσιρικάς, που σημαίνει ότι ο ήχος είναι κοντά στο μηδέν και άρα δεν τα πιάνω όλα χωρίς υποτίτλους :?
Ωραίο το καινούριο γκομενάκι και το σενάριο έχει προοπτικές για να πιάσει νέους πάτους ο ήρωας μας, αλλά στο 1ο επεισόδιο με ξενέρωσε το πόσο εύκολα "πέφτουν" οι γκόμενες. Κάποιοι το έλεγαν για την προηγουμενη σεζον αυτό, αλλά εμένα δεν μου φαινόταν έτσι μιας και οκ τον γνώριζαν και έβρισκαν μια κάποια γοητεία, εδώ δεν έχει καλά καλά γνωριμία να πούμε, τίποτα φλερτ ή οτιδήποτε.
Το 2ο επ όμως ήταν πολύ οκ, και τώρα να δούμε πότε θα βγει το 3ο...τέλη Γενάρη ε;
Μόλις το ξεκίνησα τούτο και νομίζω ότι το αγαπάω λίγο.
έχω δει ράντομ στο σκάι 3-4 επεισόδια και ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί τόσο πολύ ντόρος
σαν ανδρικό σεξ ενδε σίτι σε πιο "κουλ-χύμα" φάση. και ο δουτσοβνι έχει γεράσει μπόλικα
Λοιπόν τώρα έχω μπει δεύτερη σεζόν και η αλήθεια είναι ότι ο ενθουσιασμός των πρώτων επεισοδίων έφυγε, αλλά μέχει μαγκώσει οπότε δε θα ησυχάσω άμα δεν το δω όλο. Όντως είναι σαν αντρικό σεξ εν δε σίτι αλλά δεν είναι πολύ κακό αυτό, δλδ ξέρω πολλούς άντρες που βλέπουν το γυναικείο, ακόμα κι εγώ (που είμαι πολύ άντρας) έχω δει τελικά πολύ περισσότερα από όσα θα έβλεπα υπό ΚΣ. Πλάκα έχει, είναι ευκολόπιοτο, έχει πού και πού καλές ατάκες και ο χανκ είναι ένας φλώρος μπουκόφσκι, που και πάλι είναι υπερβολικά καλό για καλογυρισμένη αμερικάνικη σειρά. Πάω να συνεχίσω.
Η φάση με το Californication είναι όντως μέσες-άκρες αυτή (αρσενικό Sex&City κλπ), όμως προσωπικά μ'αρέσει που το τελικό του μήνυμα δεν είναι "πέρνα καλά, διασκέδασε, γάμα όσες μπορείς για όσο μπορείς" αλλά ότι όλα αυτά τελικά είναι μάταια, απατηλά μπλα μπλα μπλα και κάποιες άλλες αξίες σημαίνουν πολύ περισσότερα.
Πέρα από αυτά, να πω ότι η 2η σεζόν είναι μακράν η καλύτερη (και πιο rock) από τις τρεις ολοκληρωμένες, ενώ τα πρώτα δύο επεισόδια της 4ης που μόλις είδαμε σε preair είναι υποσχόμενα για πολλά, όπως είπε ο SpiritCrusher παραπάνω.
Όντως, πανέμορφα τα βυζάκια της.
έχουμε subs ελληνικούς ή αγγλικούς;
Μόλις βγήκαν για το 401: http://www.podnapisi.net/el/californ...itles-p1036713
Πώς και αργούν τόσο οι υπότιτλοι; Δεν υπάρχουν ακόμα ούτε αγγλικοί για το 4x2...