http://gmapalumni.org/chapomatic/photos/idiocy.jpg
filaraki braindead in magazines pistevo pos ise kalo pedaki plaka plaka,apla eisai telika ligo xazos gia ta gousta mou!!!no hard feelings!!!
Printable View
http://gmapalumni.org/chapomatic/photos/idiocy.jpg
filaraki braindead in magazines pistevo pos ise kalo pedaki plaka plaka,apla eisai telika ligo xazos gia ta gousta mou!!!no hard feelings!!!
ουαν λαστ ο σπυριαρης το ειπε ειρωνικα ρε,μην γινεσαι κυδων τι-βι.αντε και σε πηγα κιολας.
κατα τα αλλα οι ουρακοτανγκοι εχουν ποσοστα αγαμιας τρελα,(ανω του 99.8%)για αυτο και ο τζου αλλεν εκανε παρτυ εδω μεσα-περιμενουμε εναγωνιως την επιστροφη του.
axaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax malakes dilwnw perifanos pou den to skeftika kan, ton psifisa kateu8eian.Quote:
Originally Posted by dead in magazines
Οι μόνοι stupid people in large groups σ'αυτό το φόρουμ γκρίφιθ είστε εσείς τα πιθίκια. Οπότε μάλλον αυτοαποκαλείσαι πανίβλακας. Συνεπώς πάλι έχω δίκιο. Φιλάκια!
Εντωμεταξύ ρε καριόλη πού ήσουνα εσύ στους Isis;Σε ψάχναμε.
Ειρήνη παίδες. Η νέα κυβέρνηση θα προσφέρει λύσεις σε όλα. Απλά περιμένετε ως αύριο γιατί έχω κάποια κενά σε υπουργεία που πρέπει να καλύψω..
Ηρθε σαν Limited Slip DIfferential
Not_saved ποιοί με ψάχνατε?
XAXAXAXAXAXAXAXAXAX
pote tha kanonistei to ksylo?
<oi_pi8hkoi>emeis alla ekei gnwrisame th mana sou !!!
8a pesoun maxairies?!
πρωτα να ασχοληθεις με το υπ.υγειας.κλεραζιλ,προιοντα αδυνατισματος καθως και συνδρομες για δωρεαν πατομπουκαλα θα τις εκτιμησουν δεοντως πολλοι απο εδω μεσα.α ναι!μην ξεχασεις κανενα σπηντ-εχω πεσει τελευταια και κοιμαμαι 2 ωρες την ημερα.Quote:
Ειρήνη παίδες. Η νέα κυβέρνηση θα προσφέρει λύσεις σε όλα. Απλά περιμένετε ως αύριο γιατί έχω κάποια κενά σε υπουργεία που πρέπει να καλύψω..
τασο σε εψαχνε ο ικονοπυον να του σπασεις κατι μπιμπικια στην πλατη.
Μέσα καιγω για ξύλο απλά αν δεν πειράζει θα φέρω και το γκομενάκι μου να βλέπει γιατί με θεωρεί φλώρο :(
"είναι ο ΓΚΡΙΦΙΘ στα μικρόφωνα και ψάχνεται πάλι, θα σας πάρει το κεφάλι, θα σας πάρει το κεφάλι!"