:pink:
Printable View
:pink:
egw thelw na thaumasw junkides me moikana na voutane se kati arxaia pouxei kei sti nauarinou ...kai na piw kai malamatina gumnos katw apo to leuko pyrgo mias kai stin athina malamatina de vriskeis eukola :lol:
πανεύκολα.Quote:
Originally Posted by NihilistikOrder
kah-vah :!:Quote:
Originally Posted by .
Μην τον ακούτε τον η. Μια χαρά θα είναι και θα χει και φθηνό τίκετ για να ναι 8μπωλ.
Αφού έχουν ανακοινωθεί ήδη τα tickets χαζέ. Άντε να ναι 2 ευρώ κάτω από της Αθήνας. Θα πάμε αγάπη? :pink:
Μέσα. Πόσο είναι το τίκετ;
Αθήνα προπώληση έχει 26. Τώρα εδώ ή τα ίδια ή κάνα 2υερω λιγότερο κλασσικά.
Νεοτερα για Θεσσαλονικη;Και απο που σκατα θα παρουμε οι των γυρω πόλεων εισητηρια(επιθυμητα σαν φρεσκια λαχταριστη μπουγατσα :chef: ) ;
Πειτε,βορειοι.
Β.
η συναυλια μαλλον θα γινει στο 8ball αν και σε ενα διαφημιστικο φυλλαδιακι που επεσε στα χερια μου ειδα για υδρογειο, οποτε μπορουμε ακομα να ελπιζουμε :P .
εισητηρια λογικα κυκλοφορησαν και μπορεις να βρεις(αποτι λεει η αφισα τουλαχιστον) στο PMW, Nephilim(νεο δισκαδικο καπου κοντα στον Λωτο)και στο Alone. Τιμη ακομα δεν ξερω ακομα-υπαρχει περιπτωση να παω το απογευμα να παρω οποτε θα σου πω τοτε.
επειδη σαλονικα θα τους δω τελικα να παρακαλεσω κι εγω με τη σειρα μου να το κανουν υδρογειο ε...
Θενξ Ζοοn περιμενουμε.
b.
oi dodheimsgard psiloskata einai min pate sto live. ektos ki an erthoun oi dhg.
φήμες λενε ότι θα υπάρξουν και μεταγραφές εκ χανίων. θα σχολιάσετε;
Ο χρήστης "σκάλα, Νικ Κέηβ, μαν" λέγει:
κουτσοί-στραβοί στους Ντιεϊτζί...
έντιτ: ο Βικότνικ θα παίξει τελικά;