κανείς δε θα σου δώσει και συγχαρητήρια που του χάλασες τη βραδιά ή του έκαψες το αυτοκίνητο. έλεος, ξύπνα.
Printable View
κανείς δε θα σου δώσει και συγχαρητήρια που του χάλασες τη βραδιά ή του έκαψες το αυτοκίνητο. έλεος, ξύπνα.
Kala, epimeneis akoma oti EPREPE na ginei tetoio skiniko? Kai milas exontas empeiria apo antistoixes sunaulies ekswterikou an den kanw lathos...?!
1) Αποζημίωση για τις ζημιές στις εγκαταστάσεις και για ότι οι Ελληναράδες έκλεψανQuote:
Originally Posted by VirusXI
2) Νοσοκομειακά έξοδα για σεκιουριτάδες αν υπήρξε τέτοιο πρόβλημα
3) Τα καμμένα αυτοκίνητα ήταν των διοργανωτών απ' ότι φαίνεται καθώς εκεί πέρα απαγορευόταν το πάρκινγκ για το κοινό.
4) Τα έξοδα του μπαρ. Άπειρες κούτες με ποτά, τόνοι μπύρας.
5) Η αμοιβή των συγκροτημάτων δίνεται ότι κι αν συμβεί.
Σαφώς. Μάλλον ειδικά επειδή έχω δει έστω κι αυτό το ένα φεστιβάλ εξωτερικού. Όπου με 20 ευρώ κάτω έβλεπες 15 μπάντες - και όχι τίποτα ξεχασμένες σε μια ΑΡΤΙΑ διοργάνωση. Αφού είναι μπουρτζόβλαχοι, καλά να πάθουν.Quote:
Originally Posted by Dimitra
εντιτ: στο Ροουντμπερν αναφέρομαι για τα 20 ευρώ κάτω
Θεέ μου Κάλκι!!! Τόση αφέλεια είχα να δω απο την Αμελί!!!
Και μια ζοφερή παρατήρηση:
Αν το μπάχαλο δεν δύναται να αφυπνίσει τους -υποτίθεται- ψαγμένους μουσικόφιλους, τότε τι να ελπίζουμε για τον μέσο πολίτη;;;!!!! Πάει η επανάσταση αδέρφια μου! Οποία ματαιότης!
Akribws! H antidrasi sou na einai loipon "mazeuw ta lefta mou kai paw eksw pou aksizei sto 1000plasio apo to na ta dwsw edw". H nootropia tou "ekdikoumai gia to akribo eisitirio klebontas mpures kai spazontas gia na anagkastei o diorganwtis na plirwsei" einai aparadekti kai tritokosmiki. Poios eisai esu diladi? O timwros?
χααχαχαχααχχααχαχαχχααχχQuote:
Originally Posted by Skalani Caveman
. . .Quote:
Και μια ζοφερή παρατήρηση:
Αν το μπάχαλο δεν δύναται να αφυπνίσει τους -υποτίθεται- ψαγμένους μουσικόφιλους, τότε τι να ελπίζουμε για τον μέσο πολίτη;;;!!!! Πάει η επανάσταση αδέρφια μου! Οποία ματαιότης!
Δήμητρα δεν είναι κι ότι πιο εύκολο, όσο κι αν επωφελούμαι απ' το ταξίδι κάθε φορά που θέλω να δω συναυλία να πληρώνω μεταφορικά και διαμονή, ε;
Και στη τελική τρόποι αντίδρασης δοκιμάζονται, αν δε πιάσει αυτός θα δούμε τι έχουν να προτείνουν και οι κνίτες
Den einai "kathe fora". Se 1 kalokairino festival na pas tha deis toses mpantes pou edw an tis eblepes mia mia tha plirwnes polla perissotera kai upo xeiroteres sunthikes. Alla to point mou itan allo etsi ki alliws...
Σρυ αλλά δεν κάνετε ένα μπρεηκ γιατί πιάστηκαν τα χέρια μου;
Δε μιλάμε για συγχαρητήρια. Τα νεύρα σαφώς και είναι λογικό να τα έχει όποιος πλήρωσε. Όμως αυτό που έπαθαν οι διοργανωτές ίσως να είναι πιό σημαντικό από αυτό. Και αυτό το "ίσως" είναι που κάνει εμένα να λέω ότι λέω και εσάς να λέτε ότι λέτε. Περιμένουμε να δούμε τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό το γεγονός και το ξανασυζητάμε.Quote:
Originally Posted by VirusXI
Εξήγησέ το μου τότε αν δε βαριέσαι.Quote:
mia mikri erotisi
sto idio meros tha ginei kai to gagarin oper air????
Crystal clear...Quote:
φιλοτιμο των διοργανωτων :rofl:
επισης και οι σεκιουριταδες ειναι εργαζομενοι ανθρωποι ε και προσωπικα σε οσα λαιβ εχω παει δεν εχω δει ΠΟΤΕ να βαρανε τσαμπατζη.
-----------------------------------------------------------------
εντιτ. αν ειναι και ευκολο ποσο κοσμο ειχε περιπου?