Το κουτουλίδι ρε μαλάκα. Τι θεΐλα.
Printable View
Το κουτουλίδι ρε μαλάκα. Τι θεΐλα.
τώρα που βρήκε τρόπο να ξελαμπικάρει κάνοντας γουτσου με την αγγλο-succubus, ποιος τον πιάνει τον Dex.Quote:
Originally Posted by wino
:shock: ω-ρε-μαλακα
λοιπόν που λέτε μόλις τελειωσε η προβολή ενός από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς(δε λέω το καλύτερο γιατί στάνταρ θα έρθει,ίσως και στο αμέσως επόμενο)
δε σας σποιλεριαζω,απλά δείτε
αντε να ρθει η αλλη δευτερα τωρα :?
εγώ λέω θα την τεμαχίσει.
Nαι αλλά πώς θα αντιμετωπίσει το μέτωπο Doakes/Lundy ;
Αυτά είναι. Dex for President !
με τον δοακς θα γίνουν φιλαράκια στο τέλος της σίζον και τον λάντι θα τον καθαρίσει και αυτόν (ο οποίος λάντι θα πηδήξει την αφή δέχτερ για τον ίδιο λόγο που την πηδούσε κι ο αφός δέχτερ). δεν ξέρω αν με εννοείτε. άντε, όλη τη χρονιά σάς είπα!
:spoiler:Quote:
Originally Posted by sfinotouvlaki
χμ...
δεν το είχα σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο για τον υπερμπάτσο...
μπα, χλωμό μου φαίνεται, μάλλον είναι μοναχική ψυχούλα και ήθελε λίγο συντροφιά, όπως και η αδερφή του ψηλού. Ο μαύρος μάλλον πάει καρφωτός για το κρεβάτι και τα νάυλον του παιδιού.
Καλά αγγλίδα υπερκαριόλα και τέτοια. Αλλά ποτέ πίσω στην ξενέρωτη ξανθιά. Χίλιες φορές με την μπατσίνα δηλαδή. Πάντως μου φαίνεται πως θα είναι και η τελευταία season της σειράς. Δε βλέπω να την τραβάνε από τα μαλλιά όπως έκαναν στο prison break.
:spoiler:
epos
auti i mousiki pou paizei sunexeia sto dexter ti einai?
prin mia evdomada to ksekinisa...twra vlepw to 5 tis deuteris season..gamei
http://www.youtube.com/watch?v=3D2f_7v64Mg
9 promo :shock:
αν και πιστευω πως προκειται για ονειρο
ο μαύρος χρειάζεται μία special περιποίηση. Αν και δεν νομίζω ότι θα καταλήξει εκεί το κουτάκι του dexter, έχει γίνει προσωπικό το θέμα και θα το χρησιμοποιήσει κάπως αλλιώς κατά τη γνώμη μου.
Πότε θα τον σκοτώσει τον πούστη...
Quote:
Originally Posted by Abruzzi
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Tο πιό μεγάλο shock ήταν το trailer.
Να δείτε που Λάντι και Αγγλίδα γνωρίζονται.
Λες να είναι όλο ένα κόλπο για να παγιδεύσουνε το dexter? Πολύ τραβηγμένο μου ακούγεται. Πιο πολύ για ψύλους στα αυτιά του ψηλού μου φαίνεται. Του κλέψανε το παιχνίδι του και τρελαίνεται η κάτι τέτοιοQuote:
Originally Posted by carheart