gia to Coil - 2008 - The New Backwards LP kamia gnwmh?
Printable View
gia to Coil - 2008 - The New Backwards LP kamia gnwmh?
για μένα καλύτερο από "Ape of Naples", μέσα στις δέκα αγαπημένες μου Coil δουλειές έβερ.Quote:
Originally Posted by minmin
καλούτσικο,ειδικά αν πίνεις lsd κατευθείαν απ'την μπανιέρα σου.
γενικά νομίζω ότι απευθύνεται μόνο σε -ήδη- φανς των coil.
:D
καλούτσικο,ειδικά αν πίνεις lsd κατευθείαν απ'την μπανιέρα σου.
γενικά νομίζω ότι απευθύνεται μόνο σε -ήδη- φανς των coil.
:D
Kentucky’s Caboladies recreate the cosmic birth of droning stars. Dense, psychedelic synth compositions, building to the point of electro-ecstatic infinity. Sliding through the crystallized air, shining with beauty. Uplifting, transcendental spells stuck in the newness and awe of the atmosphere. The young trio have released stellar cdrs on Students Of Decay and Mountaain. Limited to 100 tapes with full color art and labels.
http://i41.tinypic.com/30078g9.jpg
re mania me tis kassetes
ε έχει και το "Ayor" για να κάνεις και τις γυροβολιές σου στην πίστα, δεν το λέω καλούτσικο, το λέω εξαιρετικό album.Quote:
Originally Posted by nikolasfluxus
ps : συγχρονικιά εμπειρία : την ώρα που διάβαζα το reply σου, χάζευα ταυτόχρονα τις κυκλοφορίες της Students of Decay.
οι family battle snake ειναι 2.
τους έμαθα όταν πήγα στην αγγλία και πήρα μια κασσέτα που ήταν σπλιτ με κάτι άγγλους.γενικά κάνουν μπόλικα λάιβ έξω και έχουν επιτυχία.
επίσης τσεκάρετε την moremars team από λάρισα/αθήνα,που είναι οι μοναδικοί
στην ελλάδα που κυκλοφορούν ελληνικά και ξένα ηλεκτρονικοπερίεργαξέρωγω.
Cloundland Canyon mwre
ε δεν τους λες και ηλεκτρονικούς...
lie in light παρόλαυτα!
exei parei ta poly panw tis i Kranky twra teleutaia
νταξ, το opening track δεν υπάρχει.το υπόλοιπο δεν με τρέλανε κιόλα.
τα'χα πει και παλιότερα. απο joe beats κατεβάστε το indie rock blues που ρεμιξάρει songs:ohia, neutral milk hotel, andrew bird και άλλα τέτοια ωραία.
ναι,αλλά αν είναι να μιλήσουμε για τέτοια-που ηλεκτρονικόπερίεργαξερωγω δεν τα λες- να πούμε και για Gaslamp Killer!
Anomie Belle - Sleeping Patterns
http://www.thesirenssound.com/wp-con...g-patterns.jpg
Polu sumpathhtiko down-tempo/trip-hop me gunaikeia fwnhtika.
Relaxing.
κανε το καλο με κανενα λινκ, αν μπορεις. Να το ριξουμε μια αυτια και οι υπολοιποι.. :D
εδιτ: οκ, βρεθηκε :!: