εμενα μου χει ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ η μαλακια με τον ΜΑΛΑΚΑ τον γκολκιπερ που βγαινει να διωξει και δινει πασα στον αντιπαλο επιθετικο..
.........
................
:x
αλλη μια και το σβηνω το γαμηδι..
Printable View
εμενα μου χει ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ η μαλακια με τον ΜΑΛΑΚΑ τον γκολκιπερ που βγαινει να διωξει και δινει πασα στον αντιπαλο επιθετικο..
.........
................
:x
αλλη μια και το σβηνω το γαμηδι..
emena pali mou ti spaei pou o malakas o goumenos akoma de poulhse kai eimai sti deyterh xronia me 100.000 budget metagrafwn (kai anagkazomai na kanw ananewsh me 30+ xronous eleu8erous)
egw to xw parathsei mexri na vgei to patch den palevetai
εισακουστηκαν οι εσωτερικες ευχες μου και το παιχνιδι επαψε να παιζει απο μονο του μετα τις 1000δες χριστοπαναγιες που εκτοξευθηκαν προς το μερος του..
:twisted:
τι θα γινει με το πατς ρε
ελα ντε
το σπιτι τους
Παιζω μεσω νετ με ενα φιλο απο αργος τον τελευταιο καιρο. Εγω με ΠΑΟΚ αυτος με αρη. Δεν ειχα ξαναπαιξει ετσι, γαμω τις φασεις ειναι
γιατι δε μιλας ρε παπαρα,θελω και γω
ρωταω τον αλλον αν ψηνεται να αρχισουμε αλλο απο την αρχη αλλιως παμε οι 2 μας κ οποιος αλλος θελει παντα ευπροσδεκτος
απο την αρχη ο καθενας την ομαδα του και να μπει και κανας γαυρος
kai gw paizw ispaniko league me enan filo, kai trexei kala. OTan mpike 3os psilokolaei kai peftei sixna. kata talla eina iwraia na pezeis estw kai me akoma enan giati uparXEI antawnismos k ektos autou thes na vlepeis ton allon na zorizetai.
ψινεσαι να μπεις (παο εγω ομως) ?
βτς εχετε αυθεντικο?η με χαματσι κιετς?
εγω εχω το οριτζιναλ αλλα δεν εχω δοκιμασει ονλαιν ακομα(εχετε ανοιξει πορτς?)
Quote:
Originally Posted by Bullet
Λεω να μπω κι εγω αμα με θετε, αλλα δε θελω να σας γαμευσω ΚΑΙ στο ιντερνετ. IRL ειναι αρκετο.
αν θετε ομως.
ονλαιν τουρναμεντ χωρις τον ολυμπιακο δε λεει κ το ξερεις. απλα ελπιζουμε να μας βγαλουν οι ταχυτητες κ να μην σερνεται
για δηλωστε συμμετοχη κ οι υπολοιποι ενδιαφερομενοι να χαβαλεδιασουμε λιγακι
μεχρι στιγμης εχουμε:
bullet - Παναθηναικος
mitsmann - Ολυμπιακος
bleeding - ΠΑΟΚ
δηλωστε συντομα αν ειναι (πριν το αρχισουμε) ωστε να προλαβετε κ μεταγραφικη περιοδο
to exete dokimasei me panw apo 2 pextes?