ego eimai krifomeintenas :(
Printable View
ego eimai krifomeintenas :(
Το Online Game Project ναυάγησε καθώς υπάρχουν άλλες προτεραιότητες/σχέδια στα σκαριά. Thus, το αντίστοιχο forum (και group) πήρε τον πούλο.
oi perissoteroi pote den katalavame ti itan anyway
Ήταν ένα μάτσο ανθρώπων που ήθελαν να φτιάξουν ένα παιχνίδι, αλλά δεν είχαν καμία απολύτως ιδέα τι ακριβώς ήθελαν να δημιουργήσουν. :P :PQuote:
Originally Posted by The Butcher
h den uphrxan ta atoma na akolou8hsoun
anywayz RIP ...
Λοιπόν χτες το βράδυ όπως θα έχετε δει έγιναν κάποιες μικρές αλλαγές, απλά ήμουν πολύ πτώμα για να τις γράψω κι εδώ. Το Live Reports χωρίστηκε σε Live Reports και Live & Events Talk, ώστε στο ένα να μείνουν καθαρά οι ανταποκρίσεις από συναυλίες ενώ στο άλλο να μιλάμε για αυτές που θα γίνουν αλλά και για live γενικότερα. Αναλυτικά θα τα βρείτε στους κανόνες λειτουργίας που έχω ποστάρει και στα 2.
Οι πρώην moderators του Live Reports ανέλαβαν πλέον το Live & Events Talk, ενώ στο Live Reports μπήκαν οι Broccoli και Acid Baby. Επίσης βγήκαν από mods οι rincewind2k και Angrafan για ευνόητους λόγους
Dhladh????Quote:
Originally Posted by Dragonlord
Παρασκηνιακοί καυγάδες, ίντριγκες κ δολοπλοκίες. Που να στα λέμε.
Επίσης πριν λίγο καιρό έγινε η προσθήκη του Release Dates thread στο Album Reviews, & ο After Dark στο moderating του.
A, kai gw eipa oti pe8ane ....
regularpaul στο Live & Events Talk πριν λίγες μέρες και The Nerd στο PC & Games πριν λίγα λεπτά δοκιμαστικά. Αν δε δουλέψει το team θα μείνει πάλι μόνο ο deggial.
Βγήκαν Gabriel και After Dark από Music Discussion και Album Reviews, Live Talk αντίστοιχα λόγω μειωμένης συμμετοχής τους τελευταίους μήνες.
Μπήκαν Kveldssanger και carheart αντίστοιχα στα δύο πρώτα.
Ο κβελντσσανγκερ το χει γαμησει. σε λιγο θα του δωσετε και το σερβερ σπιτι του.
Δωστε μου αλλο ενα φορουμ. Το ζητω.
υ.γ. αν το αποφασισετε, να μου το δωσετε σαν Νταρκληνγκ.
pou eiani o nerd oeo?
Οι αλλαγές με χαροποιούν.
Αρκετές αλλαγούλες, καθώς μερικοί δεν πολυμπαίνουν λόγω δουλειάς, μερικοί έχουν πάει στρατό κοκ:
Album Reviews: +Lost_in_Cooperland
Live Talk: -regularpaul, -Kuolema, +nothingman
Death to Polls Metal: -jimid
The Politics of Ecstasy: -Kuolema, +Raven Lord
Cinema/DVD/TV: -Buddy Lackey, +tamagothi
enjoy