MPRAVO VLAKA.GAMO TO XRISTO SOU KAI TIN PANAGIA SOU KAI TO MOUNI POU SE PETAGE,MIN KSANAPIASEIS STO KEYB SOU AUTO TO NICK GAMIMENI VROMOPOUSTA.Quote:
Originally Posted by Brummie
Printable View
MPRAVO VLAKA.GAMO TO XRISTO SOU KAI TIN PANAGIA SOU KAI TO MOUNI POU SE PETAGE,MIN KSANAPIASEIS STO KEYB SOU AUTO TO NICK GAMIMENI VROMOPOUSTA.Quote:
@νεκροπεθαμένος :Εδώ και χρόνια μπορείς να διαβάσεις στην ταυτότητα του εντύπου ότι "οι απόψεις των συντακτών δεν ταυτίζονται κατ' ανάγκη μεταξύ τους". Πάντως, το εν λόγω sniper δε βλάπτει το Ηαμμερ. Δεν αναφέρεται στο er ονομαστικά, άρα δεν αναφέρεται στο er. Δεν υπάρχουν αποδείξεις, μόνο συμπεράσματα, εντυπώσεις και υποθέσεις.
:)
Seuxaristo sympo. Pada me ediposiazeis. Perastika.
Min ypotimas tin noimosyni twn anagnwstwn sas toso asxima omws. :|Quote:
ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ
Σα να λέμε πως αν έβγαζα φήμη πως γνωστός Sith Lord έχει εξώγαμο 18χρονο γιο που είναι μέλος της επανάστασης, δεν αναφέρομαι και μαυρίζω τη φήμη του Darth Vader (αφού δεν τον αναφέρω ονομαστικά!), αλλά μιλάω γενικά κι αόριστα για Sith Lords. :PQuote:
Εν πάση περιπτώσει, το άρθρο παραμένει γελοιότατο, τόσο για το σύνδρομο καφενείου, όσο και για τα περί ανωνυμίας και θρασυδειλίας, είτε αναφέρεται στο ER είτε όχι.
Mou τα έχεις ξαναπει αυτά.Quote:
Originally Posted by symposium_lexotanil
Sympo, ευχαριστώ για όσα έγραψες.
Δεν ήθελα να συμμετέχω σε αυτό το θέμα καθώς δεν μου άρεσε ούτε το άρθρο του Βασίλη, ούτε και οι περισσότερες των αντιδράσεων. Είμαι της σχολής witchkiller πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.
Αφού όμως χρησιμοποίησες τον τρόπο που γράφω στο forum σε αντιδιαστολή με αυτά που έγραφε ο Βασίλης, αισθάνομαι την ανάγκη να πω κάτι που ανέφεραν ο kveld και ο carheart (νομίζω) στο topic περί κριτικών. Ότι δηλαδή παίζει ρόλο και ο δέκτης ενός μηνύματος.
Δηλαδή το ότι εσύ δεν μαθαίνεις πράγματα από έναν άνθρωπο που έχει τόσα να μοιραστεί, μήπως έχει να κάνει και με το ότι ασχολείσαι περισσότερο με το ύφος του παρά με την ουσία των όσων εκφράζει? Ακόμα και το παράδειγμα του Ζήλου που ανέφερες αποδεικνύει σε μένα τουλάχιστον ακριβώς αυτό. Εγώ ποτέ δεν κόλλησα με το στυλ έκφρασης ούτε του Ζήλου, από τον οποίο κέρδισα πολλά πράγματα διαβάζοντας τα κείμενά του, ακούγοντας τις συλλογές-σεμινάρια που κυκλοφορούσε και παρακολουθώντας την γαμηστερή εκπομπή του περί Ελληνικής σκηνής στην ΝΕΤ. Το ίδιο ισχύει με τον Inside Charmer και τα θέματα για τα οποία επέλεγε να γράψει στο forum. Εγώ μάθαινα πράγματα διαβάζοντάς τον. Δεν είναι όλοι υποχρωμένοι να εκφράζονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο που μας φαίνεται πιο οικείος και όσους ξεφεύγουν από αυτό να τους βάζουμε αμέσως την ταμπέλα του δήθεν.
Στο θέμα με τα mp3s πάντως ήσουν 100% σωστός και θα την κάνω αυτή την κουβέντα με τον Βασίλη με την 1η ευκαιρία που θα έχω. Καθημερινά επικοινωνώ με ανθρώπους που όχι απλά έχουν τεράστιες δισκογραφίες, όχι απλά ζουν για τα live αλλά κυρίως έχουν ένα απίστευτο μεράκι για την μουσική. Για αυτό και βάζουν dsl για να την μοιράζονται με άλλους εραστές της.
Σε μερικούς τελικά μόνο με βρισιές αξίζει να απαντάς. Σε ευχαριστούμε hammer για τη διαφήμιση που μας έκανες. Brummie θύμισέ μου να σου πάρω μία πίπα αν σε δω ποτέ.
ΥΓ: Για να μην παρεξηγηθώ: Αν δεν κάνω λάθος ο Αγόρος το έγραψε, με τον οποίο φυσικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα (ίσα ίσα), όπως και γενικότερα με το hammer. Το πιο πάνω αναφέρεται αποκλειστικά σε αυτό που είπε ο Brummie.
xm paule exo ksanapei oti genika den asxoloumai me diskokritikes ktl kai de me noiazei idiaitera to thema.ego ekana logo kathara gia ti stasi kai to styl tou grafonta,oxi gia to ti mousikes gnoseis exei kai to ti mporei na prosferei se enan fan tou eidous.
den exo krinei pote kanena gia tis mousikes tou gnoseis (ektos otan einai profanes oti einai asxetos me kapoio thema kai epimenei na to paizei eidimonas epautou - vlepe katorimos kai blackmetal),antithetws areskomai idiaitera sto na (kata)krino anthropous gia ton tropo tous kai to ithos tous.
an thymasai exo anaferei sygkekrimena gia sena oti arketes kritikes sou me exoun psisei na afieroso to midamino mou bandwidth (56ara syndesi se skata grammes) gia na katevaso albums pou proteineis (kai meta na ta psakso kai na ta agoraso an mporo).den exoume gnoristei kan,den eimaste filoi, de me epireazoun giauto to logo ta legomena sou.oute oi gnoseis sou gia to antikeimeno pou agapas einai autes pou me othoun na empisteuto tin krisi sou. exo alla kritiria gia na empisteuomai tous anthropous,akoma ki otan auti i empistosyni den exei sxesi me to antikeimeno gia to opoio tous empisteuomai.
kai gia na to po pio apla kai me paradeigma:
apo ti mia vlepo ton (kathe) zaxaropoulo na grafei ekthesi gia ena album parathetontas 454342 orismous,4523423 anafores se alles "psagmenes" kyklofories kai parola auta to apotelesma einai sa na diafimizei kati pou einai entelos makria apauton kai apo tin alli vlepo esena (px) na milas gia to teleutaio yob me mia agapi sa na itan diko sou dimiourgima.
tespa efyga offtopic kai de marese na kolakeuo me tetoio tropo,alla xalali sou
xoris ixnos eironeias/plakas:
best post ever.Quote:
an thymasai exo anaferei sygkekrimena gia sena oti arketes kritikes sou me exoun psisei na afieroso to midamino mou bandwidth (56ara syndesi se skata grammes) gia na katevaso albums pou proteineis (kai meta na ta psakso kai na ta agoraso an mporo).den exoume gnoristei kan,den eimaste filoi, de me epireazoun giauto to logo ta legomena sou.oute oi gnoseis sou gia to antikeimeno pou agapas einai autes pou me othoun na empisteuto tin krisi sou. exo alla kritiria gia na empisteuomai tous anthropous,akoma ki otan auti i empistosyni den exei sxesi me to antikeimeno gia to opoio tous empisteuomai.
kai gia na to po pio apla kai me paradeigma:
apo ti mia vlepo ton (kathe) zaxaropoulo na grafei ekthesi gia ena album parathetontas 454342 orismous,4523423 anafores se alles "psagmenes" kyklofories kai parola auta to apotelesma einai sa na diafimizei kati pou einai entelos makria apauton kai apo tin alli vlepo esena (px) na milas gia to teleutaio yob me mia agapi sa na itan diko sou dimiourgima.
:oops:
Όπως εσύ δεν ξέρεις εμένα έτσι κι εγώ με τον Βασίλη έχουμε συναντηθεί 2-3 φορές κι έχουμε μιλήσει ελάχιστα. Παρόλα αυτά, από τα κείμενά του (κυρίως όσα έγραψε εδώ, hammer δεν πολυδιαβάζω) βλέπω έναν λάτρη της μουσικής που επιλέγει τον τρόπο που του αρέσει για να εκφράζεται. Αν καταφέρνει να κοινωνήσει (πσσσσσσ) το μήνυμά του στους αναγνώστες του, δεν ξέρω. Σε μένα το κάνει με μεγάλη επιτυχία. Το κείμενό του πχ για τη συναυλία των MC5 εμένα με άγγιξε πολύ.
ok 2 teleutaia sxolia.
den amfisvito oti o zaxaropoulos agapaei ti mousiki gia tin opoia milaei.an den tin agapouse de tha grafe 34324324 terastia katevata gia psyxedeleia,kraut rock ktl.
ALLA:
apo tin alli exoume auto:
de thelo na sxoliaso peraiterw.Quote:
O Γιώργης Παυλόπουλος είναι από τον Πύργο. Υποκλίνομαι στο ποιητικό του ταλέντο.
Ο Πετρόπουλος είναι μεγάλη μορφή, έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα βιβλία του, αλλά προς εσάς έχω μια συμβουλή: μακρυά του.
Φιλικά,
sxetika mauto :
skepsou oti pote den eixa tin paramikri sxesi me ta kammena doom/sludge ktl pou akous kai kaneis reviews. ki omos ta legomena sou kai o tropos sou itan auta pou mou kinisan tin periergeia kai tora exo anakalypsei akousmata ta opoia agnoousa kai den mporousa na fantasto oti tha mou proseferan tetoies sygkiniseis.Quote:
Δηλαδή το ότι εσύ δεν μαθαίνεις πράγματα από έναν άνθρωπο που έχει τόσα να μοιραστεί, μήπως έχει να κάνει και με το ότι ασχολείσαι περισσότερο με το ύφος του παρά με την ουσία των όσων εκφράζει?
Με παρεξήγησες, όταν λέω ενημέρωση δεν εννοώ κάτι σαν ρεπορτάζ. Βγαίνει απλά ο άλλος και λέει "τα φόρουμ είναι έτσι, είναι αλλιώς," κτλ. Και για τις απόψεις... πάντα ως έναν βαθμό ένα περιοδικό συμμερίζεται τις απόψεις των συντακτών του. Διαφορετικά δεν θα τους είχε. Αλλά αυτό είναι είναι άλλο θέμα... Νομίζω ότι αρκετά το συζητήσαμε ήδη.Quote:
Originally Posted by Deggial
</προσωπική άποψη>