Ακούει Evanesence(sp?) τα βράδια άρα υπάρχουν 2 ενδεχόμενα:
- Μας δουλεύει
- Τρύπιος, καθυστερημένος, κάτι τέτοιο
Ελπίζω στο 1ο.
Printable View
Ακούει Evanesence(sp?) τα βράδια άρα υπάρχουν 2 ενδεχόμενα:
- Μας δουλεύει
- Τρύπιος, καθυστερημένος, κάτι τέτοιο
Ελπίζω στο 1ο.
:moutza:Quote:
Originally Posted by Candiru
Se ti diafwneis?
Echo and the Bunnymen
Siouxsie And The Banshees
Echo And The Bunnymen:
Crocodiles, Ocean Rain
Το Crocodiles είναι μακράν το καλύτερο, πολύ καλό είναι και το Live τους.
Siouxsie And The Banshees: Το πρώτο (πρόσεξε την γαμησιάρικη διασκευή στο "Helter Skelter" των Beatles) , A Kiss In The Dreamhouse, Juju, Kaleidoscope. Γαμάει και το "Through The Looking Glass" με τις διασκευές σε Iggy, Doors, Kraftwerk κ.α..
αυτά είναι το πρώτο και το τρίτο ε;...Quote:
Originally Posted by Kalki
τες πα, όχι ότι έχω ασχοληθεί και τρομερά, αλλά προτιμώ το Heaven Up Here, είναι ο δίσκος που έβγαλαν ανάμεσα στα δυο που αναφέρει ο Κάλκης και εμένα τουλάχιστον μου αρέσει περισσότερο
μη λέτε μόνο προτεινόμενους δίσκους, πείτε για την μπάντα, τη μουσική τους, την ιστορία τους, ότι έχετε ευχαρίστηση τέλος πάντων
κάτι ανάμεσα σε post-punk και ψυχεδέλεια :shock:
το πιο γνωστό τους κομμάτι είναι το "Killing moon", με το οποίο και ανοίγει το Donnie Darko (γυρνάει στο σπίτι με το ποδήλατο και ακούγεται αυτό το τραγούδι)... βσκ, "αρχηγος" κατά κάποιο τρόπο του group ήταν/είναι ο Ian McCulloch, απίστευτη μορφή και λιγάκι τρελός (τι λιγάκι δλδ...)... κάπου είχα διαβάσει ότι ο πρώτος τραγουδιστής του group ήταν ο Julian Cope αλλά μπορεί να τα έχω κάνει σκατά στο μυαλό μου και να τους μπερδεύω με κάποιους άλλους...
επίσης, στο Warning: Parental advisory, ο τυπάς που έκανε τον Frank Zappa, τους αναφέρει ως Echo and the RabbitPeople :D
Ο Ian McCullough είναι απίστευτη ψωνάρα. Αυτοανακηρύσσεται η μεγαλύτερη φωνή σε όλη την Αγγλία.
Όπως τα είπε ο τιποτάνθρωπος κάτι σε post punk με Ψυχεδέλεια. Ο ήχος τους είναι trademark της κιθάρας του Will Sergeant. Έγιναν γνωστοί κυρίως απ'το "The Killing Moon" και τη διασκευή τους στο "People Are Strange" των Doors που ήταν τραγούδι τίτλων στο "Lost Boys". Δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη ιστορία από πίσω, είναι μόνο οι δίσκοι που έβγαλαν ως το 1990 που τους κάνει άξιους λόγου (Crocodiles, Heaven Up Here, Ocean Rain, Porcupine, Echo And The Bunnymen). Γιά downloading να περνάει η ώρα κατέβασε και τα "Evergreen" και "Flowers" (Αν λέγεται έτσι, βαριέμαι να ψάχνω τώρα - 2001), έχουν κανα-δυο καλά κομμάτια το καθένα. Το προσωπικό του McCullough ("Sidelining" - επίσης αν θυμάμαι καλά τον τίτλο) είναι ψιλο-μαλακία.
[εντιτ:] το όνομα τους προέρχεται από μια τσόντα
μαυτούς τι παίζει; (με το τσιγκέλι θα σας τα βγάζω; ;p)Quote:
Originally Posted by Kingdom Gone
και μια που μου 'ρθε ρίχτε και κανα ίνφο για τους Swans
nothingman & kalki κολλητάρια έχετε γίνει ;p
Eleos.Kanoume kai kana search sto myalo mas prin.
http://forum.electricrequiem.com/viewto ... ight=swans
:pink: :pink: :pink:
Kingdom έγραψα παραπάνω γιά την -ΘΕΑ- Siouxsie Sioux και την παρέα των ξωτικών. Η πρώτη τους μορφή περιείχε και τον Sid Vicious και ονομαζόντουσαν Flowers Of Romance. Ο μπασίστας Steven Severin έχει κάνει ένα project με τον Robert Smith των Cure (ο οποίος "μπλέχτηκε" -χωρίς να ξέρω ακριβώς το πως- σε διάφορες ηχογραφήσεις των Banshees), τους The Glove και συμμετέχει ως κιμπορντίστας σε κάποια κομμάτια των Tiger Lillies. Μετά τη διάλυση του συγκροτήματος η Siouxsie και ο σύζυγος της -ντράμερ των Banshees- Budgie έφτιαξαν τους The Creatures.
Όσο γιά τους Swans, έγιναν γνωστοί με την διασκευή τους στο "Love Will Tear Us Apart" των Joy Division. Χαρακτηριστικό αλμπουμ θεωρείται το "Children Of God". Ο Michael Gira τώρα πιά ασχολείται με τους Angels Of Light και η Jarboe ακολουθεί solo πορεία.
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:Quote:
Originally Posted by house_of_low_culture
ότι να 'ναι...
thx every-body, ειμαι λίγο off απ' τη ζέστη (ναι, αυτό φταίει)
:x :moutza: :x
edit: HAPPY MONDAYS
Happy Mondays
Δες το 24 Hour Party People και θα καταλάβεις ακριβώς τι παιζόταν με αυτά τα άτομα.
Κατά τα άλλα, ίσως η καλύτερη μπάντα από την λεγόμενη σκηνή του Manchester (Inspiral Carpets, Charlatans, Stone Roses κλπ). Το Pills 'n' Thrills and Bellyaches είναι το αριστούργημά τους και απαραίτητος δίσκος σε οποιαδήποτε pop δισκοθήκη. Ενα πάντρεμα της alternative ποπ μουσικής με την rave κουλτούρα.