peite kommatia pou 8ymizoun alla,paliotera kommatia,se tetoio va8mo omws pou na shkwnoun xalara mhnysh.3ekinw to thread anaferontas to soliloquy twn warlord,pou exei vasiko riff 3epatikwmeno kanonika apo to let me put my love into you twn ac/dc
Printable View
peite kommatia pou 8ymizoun alla,paliotera kommatia,se tetoio va8mo omws pou na shkwnoun xalara mhnysh.3ekinw to thread anaferontas to soliloquy twn warlord,pou exei vasiko riff 3epatikwmeno kanonika apo to let me put my love into you twn ac/dc
B.Dickinson-The Road to Hell. Exei sa basiko riff to melwdiko perasma meta to solo apo to I Want Out twn Helloween.
nai Pano afto kara-isxiei ennoeis vevaia tin melwdia twn keyboards sto background tou song i opoia einai i main sto song vevaia.
ntaks omws me afti tin logiki kai to 2 minutes to midnight exei to riff klemeno apo to welcome to hell twn venom to opoio einai klemeno apo to moonchild galagher (i opws grafetai)
ta arxika riffs tou walls of shame twn slough feg einai oloidia me to kirio pasignosto riff tou 2112 twn Rush stin arxi tou temples of syrinx
iced earth completely maidenallica :p
De leme gia to genikotero xaraktira tis mpantas alla gia sugkekrimena kommatia.
kala mh me deireis
ok iced earth - stand alone ena shmeio einai a-k-r-i-b-w-s to idio me to blackened twn metallica
Einai ena kommati apo to Dark Saga pou einai karfi Enter Sandman. Nomizw to The Hunter i to omwnumo.
to omwnymo einai epishs ena tou kotsira(lol) einai copy/paste dust in the wind kai ena cof (pou kollaw na 8hmi8w to titlo) exei akribws to lead tou hallowed be thy name
Mipws i diaskeui? :p
oxi re malaka h apo to dusk einai h apo to cruelty diko tous kommati
Nai re su... na min pw ki egw ena asteiaki? Oxououou...
kala mwreeeeee
hahah ayta einai topix!
Stained Glass Horizons apo Cathedral, vasiko riff me mia pros8hkh sto telos k vocal line idia me to Sabbath Bloody Sabbath.
Euphoria apo Beggars, h 8eikh melwdia sto telos pou einai ka8aro Heaven & Hell elaxista parallagmeno.
Oi Sentenced se ena kommati apto Frozen, exoun aytousio ena mikro *xarakthristiko* tapingk apo solo tou One.
allo xarakthristikotato to vasiko riff tou Unas Slayer Of Gods twn Nile pou den allazoun kan nota se epishs xarakthristikotath melwdia apto epos Well Of Souls twn Candlemass.
ayta pros to parwn :p
gia akouste to tatoo'd lady tou rory gallagher kai vreite poio eghorio skyli to ehei kataklepsei...
oi kathigites panepistimion parakalountai na mi milane gia klepsies :p
PS. pera apo tin plaka dikio exeis :p
to xw ksanapei kapou, sygkrinete Trouble -The Tempter kai Ministry - NWO
kai epeidh akouw dithyramous gia to Child in time pou mou th spaei, katebaste It's A Beautiful Day - Bombay Calling
Oi progrockades as bohthisoun ligo, yparxei ena kommati twn Camel (den thymamai onoma) to apo to opoio mallon o kyrios Harris kseshkwse ena shmeio tou Phantom of The Opera
asxeto, alla akouste kai to "Story of Bo Diddley" twn Animals pou exei plaka
to Tatto'd Lady eina auto pou ksekinaei me "mpouzoukia"?
kai oi Rage sto "Forever" exoun mia "ellhnikih" melwdioula... yparxei analogo komati arage?
To basiko riff tou Alma Mater einai idio me auto tou A Dying Wish, an kai den ti8etai 8ema klepsias ka8ws Wolfheart kai Silent Enigma kukloforhsan thn idia xronia. Einai omws mallon entupwsiako.
OI iron maiden pou klevoune tous eautous tous... akoma kai sto idia albums tous metrane?
afraid to shoot strangers-wasting love.. IDIA
afraid to shoot strangers-wasting love.. IDIA
xmmm....eisai sigouros gia afto?tespa.....
oi sabbath se ena kommati exoun kataklepsei to wild child ton doors...
sad but true parolo pou den mou aresoun oi doors...
eides kai sy thn norvigida mounara pou kathete apo pisw mou giauto evales thn shmaia?..
nai eimai sigouros ektos kian eimai xazos kai kathe fora ta mperdeva..
To Nepenthe twn Sentenced pou einai i UPERTATI klopi tou Under The Runes twn Bathory einai i pio akraia klopi/listeia poy mporo na skeftw.
To monadiko shmeio pou mporei kapoios na pei oti exoun klepsei tous eaytous tous (ontws) einai ta solo tou Seventh Son kai tou Mother Russia.
kata ta alla akyro.
Alma Matter kai Dying Wish oxi apla vghkan idia xronia, alla an den kanw lathos kai idia epoxh...
kai einai both gkayla \m/
vsk nomizw einai afraid-no prayer
Dream Theater-Home--->tool-46 and 2
Pagan's Mind-The Prophecy Of Pleiades--->Dream Theater-Learning To Live
Megadeth-When--->Diamond Head-Am I Evil?(to pio trantaxto)
Pagan's Mind - The Prophecy of Pleiades einai klepsia genikws (mexri kai stixourgika) Dream Theater - Learning to Live.
Ontws,exei arketh plaka.
to when exei kai call of ktulu. genika o mustaine exei xrhsimopoihsei riffs epoxhs killemall se diafora kommatia alla bariemai na psaxnw
Virus h gnwmh sou gia oti einai maiden den metraei .. theloume antikeimenikous akroates :p
eides kai sy thn norvigida mounara pou kathete apo pisw mou giauto evales thn shmaia?..
norway rules!!!ap'oles tis apopseis....
trelli klepsia einai kai to dreamin ton kiss...
oloidio me to 18 tou theiou alice...
Kapoia pou den anafer8hkan...
To "For The Love Of Money" twn Brainstorm arxizei me ton IDIO akrivws tropo opws to "Legions" twn Stratovarius.
To "Paint The Picture" twn Enchant exei AKRIVWS thn idia arxikh melwdia me to "Xanadu" twn Rush.Allo ena kommati tous(den 8ymamai twra poio) exei idio riff me to "See You In Hell" apo Monster Magnet.
H eisagwgh tou "For The Love I Bear" apo to "Frozen" twn Sentenced einai idia me auth tou "Last Time" twn Paradise Lost
Kai gia tous poly true:
Osoi exoun to "Steel And Starlight" as valoun na akousoun to "Lost Queen". Lete o Foivos sta niata tou na akouge Shok Paris? ;)
hmmm eipes th magikh leksh... "stratovarius" hahaha
ti na prwtopoume twra edw.
we are the future.. ena 2-3lepto shmeio idio me to march of time twn helloween apo ta drums mexri kai tis fwnhtikes melwdies. mono stixoi allazoun. einai kialla alla ayto einai to aisxos.
gia ton eayto touus oudemia syzhthsh...
Peri stratovarius nomizo oti ekeino to 030366 tha meinei stin istoria...
Kai to Black Night ton Deep Purple itan psiloxeshkomeno apo ena paliotero tragoudi tou opoiou ton titlo de thymamai tora...
Pagan's Mind-The Seven Sacred Promises--->Fates Warning-Point Of View
Tous paraxwsa shmera arketa.
a kai oi Monster Magnet exoun daneistei kati apo Hassan I Sahba kapou, alla den thymamai se poio kommati akribws. Apo to powertrip nomizw
kala gia to malmsteen-judas - rouvas-anteksa den to syzhtame
kai nevermore-seed awakening (to prwto riff meta thn eisagwgh) - slayer-raining blood
Sons Of Neverland-Ressurection--->Fields Of The Nephilim-For Her Light
Ena-ena ta thymamai.
popo ontws auto apo to last megadeth pe8ana sta gelia otan to akousa
Na min thimisw ena Hot On Your Heels :pQuote:
Kai gia tous poly true:
Osoi exoun to "Steel And Starlight" as valoun na akousoun to "Lost Queen". Lete o Foivos sta niata tou na akouge Shok Paris?
xm to nevermore mallon einai epitides etsi.(nevermore fan ktl)
triantafyllos - krata ta ola einai idio stin eisagogi me to my girlfriends girlfriend apo type o negative (xoris plaka)
re ena kommati ton red hot chilly peppers - around the world mou fenete legete den arxizei san to breadfan?thn prwth fora pou to akousa (kai tis epomenes 10 nomiza oti einai to breadfan) poronomoun kai meta .. :p
To Journeyman apo to prosfato Dance Of Death einai stin arxi kai se merika simeia kopia Dust In The Wind. Episis auto me ton Triantafullo pou eipe o symposium isxuei, sto opoio omos exoun sumballei kai oi Paradise Lost kathos to Sway, ena bside apo to Believe In Nothing stin arxi exei ta IDIA pliktra me tin eisagogi tou Krata Ta Ola. Apo kei kai meta vevaia kamia sxesi.