εντυπωσιακή επιστροφή με 15 σελίδες κείμενο στη νέα βαβέλ.
g.
Printable View
εντυπωσιακή επιστροφή με 15 σελίδες κείμενο στη νέα βαβέλ.
g.
panatoparw.
kegw.
lenos > anan, though
xaxa exw na parw babel kati xronia... :roll:
to kalutero neo pou akousa shmera :DQuote:
Originally Posted by Solo Carriera
TREXWWWWWWWWWWWWWWWW!!!!!
:D
ypotoniko to anagnwsma me liga kala shmeia psilo-apogohteush :(
teleio to seek and destroy tou anan...
parte thn vavel
κυκλοφορησε η συλλογη με τις αυτονομες ιστοριες του Αναν. οεοεο
nai,apo perisi tetoio kairo basika...Quote:
Originally Posted by freak brother
α απλα τωρα προσεξα την διαφημηση 8)Quote:
Originally Posted by pixies451
πήρα Βαβελ Νοεμβρίου, σπέρνει ο Αναν και πάλι...
άντερμαν....άντερμαν.... άντερμαν 8)
ti ine kostakis anan ?
γράφει ξεκαρδιστικά κείμενα στη Βαβέλ, ιστοριούλες, με αρκετές μπηχτές μεταξύ αστείου και σοβαρού..Quote:
Originally Posted by dead
έχει βγει και βιβλίο με κείμενα του, τιτλος:
"...και ύστερα ήρθες και μ'έλυσες"
:pink: ton agapame..
Η τελευταία ιστορία του "και ύστερα ήρθες και μ'έλυσες" με τρόμαξε όσο τίποτα άλλο ξανά. Η γαμημένη ζωή μου σε βιβλίο.
(ακούς, chom? :cry: )
ontws akougetai entelws tromaktiko.Quote:
Originally Posted by Fandango
Δεν είναι αυτό που νομίζεις :D
'' Αν η φυσιολογική λειτουργία του μυαλού είναι ένα ποτάμι,τότε η συνήθειά μου να γυρνάω ανάποδα τους συνειρμούς μέχρι να βρώ τι τους προκάλεσε είναι ένας σολομός στο ταξίδι του προς τον τόπο αναπαραγωγής.''
απο το ''...και υστερα ηρθες και μ'ελυσες.''
διαβαστε το.
Στη Βαβελ Ιανουαρίου έχει μια απίστευτη ιστορία του Κωστάκη. :worship:
ναιιιιιQuote:
Originally Posted by Fandango
o dyo eimai...akous?...pe8ane o koukos...
Ήμουν στο τρένο.το διαβάζω, δεν καταλαβαίνω τι λέει, το ξαναδιαβάζω, "ποιος κόύκος ρε μαλάκα, τι λέει...", ε στη συνέχεια γαμήθηκα στα γέλια και με κοιτούσε ένα βαγόνι λες κι ήμουν εξωγήινος. :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by Hunted_By_A_Freak
"....οργισμένοι στα κανάλια καταγγέλουμε την ακολασία και την έκλυση των ηθών και πουλάμε ήθος ξεφλουδισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια για να χωρέσει και στα πιο στενά μυαλά.
την επόμενη μέρα κυκλοφορεί η εφημερίδα που εκδίδουμε και δίνει δώρο τσόντα που αυτοσυστήνεται "αισθησιακή ταινία".
Το κύρος μας μένει αλώβητο, αλλά βαράει και μια μαλακιούλα το βράδυ στο σπίτι πριν πέσει για ύπνο! και σεις αντί να μας πετάτε ντομάτες, μας αγοράζετε και στο γυαλί και στο περίπτερο"
κυκλοφόρησε νέα ΒΑβέΛ
και γω γιατι δεν την βρισκω ρε πουστημ?Quote:
Originally Posted by Pinatero
εδώ σαλόνικα την είδα χθες μέχρι και σε περίπτερο μόνο με στρατοκαυλικά περιοδικά αέρος ξηρός θαλάσσης και έγκυρες ιστορικής φύσεως :wink: εκδόσεις, για φωτογραφία ήταν η εικόνα
ti alla sas aresoune sti babel pera tou kwstaki?
εμένα μου αρέσουνε τα κόμιξ και τα άρ8ρα!
εχω βαρεθει τον Εντικα παντως.
kati tetoio perimena nakousw.. :(
κυκλοφορησε καινουργιο πονημα με τιτλο -ουρανικο talk show . εχει btw κανενας σκαναρισμενο πουθενα το προηγουμενο βιβλιο του?
κατουργιέμαι
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...04754044_n.jpg
Quote:
Όταν ήρθε μια εποχή που το τυρί άρχισε να λιγοστεύει επικίνδυνα, μαζεύτηκαν ως συνήθως όλες οι γάτες μαζί για να βρούνε λύση στο πρόβλημα. Τα πράγματα ήταν ακόμη πιο δύσκολα γιατί εν τω μεταξύ είχαν σηκώσει κεφάλι και τα ποντίκια και ζητούσαν το μερίδιο που τους αντιστοιχούσε από τα αποθέματα. Στη μεγάλη αίθουσα των συνεδριάσεων υπήρχε μεγάλη αναταραχή, αντεγκλήσεις, νυχιές, δαγκώματα, χαμός. «Κάτω τα χέρια από τα ποντίκια! Είμαστε όλοι ζώα!» νιαούριζαν ακίνδυνα όσοι κάθονταν στα αριστερά. «Τα θεμελιώδη δικαιώματα των ποντικών είναι άμεση συνάρτηση των γατίσιων συμφερόντων», πετούσαν την φαντεζί αρλούμπα τους, όπως πάντα, οι γάτες του κέντρου. «Εδώ δεν έχουμε να φάμε εμείς, θα ταΐζουμε και τα ποντίκια τώρα; Να φύγουνε, να πάνε αλλού!» ούρλιαζαν τα κωλόγατα από τη δεξιά πλευρά της αίθουσας.Το προεδρείο κοιτούσε με απάθεια. Έτσι κι αλλιώς, οι αποφάσεις ήταν ήδη ειλημμένες: Τα ποντίκια φυσικά δεν είχαν καμία ελπίδα. Με τα νέα μέτρα, όμως, θα έμεναν και ένα σωρό γάτες ξεκρέμαστες, και αυτό μπορεί να οδηγούσε σε γενικότερες αναταραχές. Ο κεραμιδόγατος δημόσιας τάξης κοίταξε τον πρόεδρο της συνέλευσης και, από το βλέμμα που εισέπραξε, κατάλαβε ότι είχε έρθει η ώρα να ενεργοποιηθεί για άλλη μια φορά η
προαιώνια, κατάπτυστη, ανίερη συμμαχία. Σήκωσε το τηλέφωνο, κάλεσε τον αριθμό, και μια τραχιά φωνή στην άλλη άκρη της γραμμής απάντησε: «Γαβ;»
http://www.lifo.gr/mag/features/3451με εχει πιασει νευρικοQuote:
Ο χρήστης Pixies υπονόησε πως θα απογοητευτούμε αν μάθουμε: «Εγώ ξέρω κάποια πράγματα, αλλά καλυτέρα να μην τα ξέρεις. Σε κάποιον που τα είπα του χάλασα την εικόνα που είχε».
Τελικά, αποκάλυψε ( ; ) πώς ξεκίνησε η συνεργασία του Ανάν με τη «Βαβέλ»: «Ξεκίνησε να στέλνει στη στήλη “Στείλτε μας τις συνεργασίες σας” και ξεχώρισε αμέσως. Έστελνε κάθε μήνα, δηλαδή, όχι ακριβώς έστελνε. Απλώς, οι άνθρωποι της “Βαβέλ” έβρισκαν κάθε μήνα έναν φάκελο στην πόρτα τους που τον άφηνε ο ίδιος. Αυτό το βιολί συνεχίστηκε περίπου δύο χρόνια. Μια μέρα άφησε ένα σημείωμα που έλεγε πως σταματάει για να προσπαθήσει κάτι άλλο. (Δεν μπορώ να σας περιγράψω την απογοήτευσή μου μόλις το είδα...)
Μετά από μερικά τεύχη απουσίας έκανε ένα δυναμικό comeback με το άρθρο “Η τέχνη της αφόδευσης”, έναν 10σέλιδο ύμνο στην 3η μεγαλύτερη απόλαυση του ανθρώπου. Εμφανίστηκε στους βαβελανθρώπους και από τότε γράφει κάθε μήνα ως κανονικός συνεργάτης».
epanakikloforise Η τελική λήθη (δε φάιναλ θολούθιον)
http://www.aicf.gr/el/de-fainal-tholoythion
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...13683702_n.jpg
Σήμερα πήρα νέο Ανάν.. Βολική αναισθησία!
https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/...d1&oe=5501BA8B
Μια φθορά και έναν ξερό ήταν μια οικογένεια. Η μαμά, τα δύο της αγοράκια και ο παππούς. Μπαμπάς δεν υπήρχε μόνιμος στο καστ, γιατί η μαμά άλλαζε τους γκόμενους σαν τις σερβιέτες και τους πέταγε στα σκουπίδια πριν προλάβουν να πάρουν επίσημα το ρόλο του πατέρα. Ο παππούς ήταν πολύ ξεχασιάρης, και μεταξύ άλλων είχε ξεχάσει και να πεθάνει. Όταν τελικά το θυμήθηκε, είχε φτάσει τα εκατό, εκατό, κατοστάρα εκατό. Τον πήρανε λοιπόν τον παππού, τον χώσανε σε μια νεκροφόρα και τον πήγανε από την Αθήνα στα Γιάννενα, για να τον θάψουν στο χωριό, μια μέρα παγωμένη, που χιόνιζε παντού πολύ, που διπλώνανε οι νταλίκες και κλείνανε οι δρόμοι. Δώδεκα ώρες ταξίδι σε όλη την Ελλάδα, σαράντα χρόνια από την ημέρα που ο αδερφός μου έπαψε να είναι μοναχοπαίδι.
:mouse::mouse::mouse:
more info, ημερομηνίες, κάτι, γιατί δεν βρίσκω τίποτα πλζκθνξ
AΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ!
Καινούρια βιβλία από Ανάν και Χρηστίδη για Χριστούγεννα, μλρ
my thoughts exactly!
o Χρηστίδης κυκλοφορησε απο προχτες, 15 ευρω πρωτοπορια κ παμπλι
Κλάμα γενικά, στο σκετς της Ε' τάξης για την 25η Μαρτίου και στο "γάντι για το χώμα" ειδικά :touched:Quote:
Μπαίνεις σε δημόσια υπηρεσία και ζητάς ευγενικά να τα κάνεις όλα πουτάνα. Η κοπέλα στις πληροφορίες σε στέλνει στο γραφείο 314 στον τρίτο όροφο, όπου γριά υπάλληλος μιλάει στο τηλέφωνο. Επιχειρείς να τη διακόψεις, αποτυγχάνεις, δέκα λεπτά αργότερα κλείνει το τηλέφωνο και σε ρωτάει τσαντισμένη αν πέρασες πρώτα από το πρωτόκολλο, εσύ λες όχι με απολογητικό ύφος, γριά σε στέλνει πρωτόκολλο, μετά γραφείο 5, μετά ταμείο και στο τέλος πάλι εδώ. Πας πρωτόκολλο, θλιμμένη υπάλληλος γράφει αριθμό σε χαρτάκι και σου το δίνει χωρίς να σε κοιτάξει ποτέ. Πηγαίνεις γραφείο 5, παίρνεις χαρτάκι προτεραιότητας, περιμένεις 45 λεπτά, έρχεται η σειρά σου, άντρας υπάλληλος με βρωμερή μασχάλη σε ρωτάει ποιος σε έστειλε εδώ, δεν θυμάσαι, υπάλληλος βρίζει αόριστα, αλλά τέλος πάντων, σου κάνει τη χάρη να σε εξυπηρετήσει. Λες ευχαριστώ χωρίς να υπάρχει λόγος, κατεβαίνεις στο ταμείο, τεράστια ουρά, ρωτάς τον τελευταίο "για να τα κάνετε όλα πουτάνα περιμένετε;", σου γνέφει κουρασμένα ναι, περνάνε ώρες, έρχεται μεσημέρι, το ταμείο κλείνει, οι πολίτες διαμαρτύρονται, οι υπάλληλοι λένε ότι δεν φταίνε εκείνοι, τα παράπονά σας στον υπουργό. Πολίτες φεύγουν βρίζοντας και θα ξαναέρθουν αύριο να στηθούν από τις 6 το πρωί στην ουρά, γιατί η προθεσμία για να τα κάνεις όλα πουτάνα λήγει μεθαύριο. Τέλος της ιστορίας.
Συμπέρασμα: Δεν είναι αυτός ο σωστός τρόπος για να τα κάνεις όλα πουτάνα.
Όποιος το διαβάσει, ανοίγει άφοβα:
Spoiler