Παρέα με τον Ragnar.
Την Παρασκευή φουλ τρέιλερ. Ανυπομονώ :touched:
Printable View
Παρέα με τον Ragnar.
Την Παρασκευή φουλ τρέιλερ. Ανυπομονώ :touched:
Το trailer θα παιχτεί στη τελετή έναρξης της blizzcon 2015,Παρασκευή 9 το βράδυ(Ελλάδος) www.blizzcon.com
φαινεται πως εχουν κανει capture την ατμοσφαιρα των πρωτων 2 games ΤΕΛΕΙΑ.
απ'οτι καταλαβα στο τελος θα πεσει κλαμα, και τα οποια retcons εγιναν για καλο εγιναν.
μοναδικο παραπονο πως η Garona μοιαζει καπως ψευτικη σε σχεση με τα υπολοιπα Orcs που ειναι και αυτα τελεια.
με κοβω να το βλεπω οσες φορες ειδα και το trailer :worship:
δεν θέλω να κάνω εκτίμηση από το trailer , ,αλλά δεν με τρέλανε . Δεν ξέρω οι ηθοποιοί,οι στολές (πολύ γυαλιζουν οι πανοπλίες),δεν δεν ...... θα δείξει
τα ξανακουσα και απο αλλο κατι τετοια, δηλαδη τι περιμενατε ρεαλισμο GoT? αυτο ειναι το καρτουνιστικο στυλ των Warcraft/Starcraft και μπραβο τους που το κρατησαν original.
γούστα είναι αυτά.Αν γινόταν σαν το GoT θα γαμαγε. Κ να σού πω. Αν θέλανε καρτουνιστικο ας το κάνανε με unreal κτλ. Τα cinematics τους είναι πιο γαματα σε ατμόσφαιρα . .... Άποψη μου κ από άλλους που έχω μιλήσει από ηλικίες 30+. Αυτό το κόβω για pegi12 μη σου πω και πιο κάτω . Γιατί θέλει να πιάσει όλες τις ηλικίες.
Η γωνιά του σινεφίλ.
Μιλάμε για ταινία που πρέπει να αποδώσει Orcs, Taurons και δε συμμαζεύεται. Τι εννοούμε δλδ να "γίνει σαν GoT"; Να μη χρησιμοποιήσουν CGI και να πάνε στην Orgrimmar για casting;
μουσικό θέμα θα έχει από τα παιχνίδια ? γιατί στο τρέιλερ δεν ακούγεται.......
και γιαυτό http://venturebeat.com/2015/11/06/ac...-on-its-games/ τι λέτε? ,,,,,,,,,,,,, Αν πετύχει ή ταινία μιλάμε για χοντρό χρήμα τα επόμενα χρόνια.
Το trailer του Legion είναι κάπου 25 φορές καλύτερο... Χίλιες φορές να αναλάβει να κάνει μια full CGI ταινία η Blizzard, να μείνουμε με την ΓΚΑΥΛΑ για καμιά εβδομάδα.
ακουγεται ενα κομματι του WoD medley σε καποιο σημειο
μονο Warcraft 1 = μονο orcs & humans αντε να εχει και κανα gnome/dwarf/elf guest star σε καποια σκηνη
αλλα και το CGI ειναι μια χαρα, οποιος εχει αμφιβολιες μπορει να κατεβασει το HQ rip του trailer που δεν κανει λαδιες οπως του youtube
actual crowd shouting απο blizzcon
ειναι μανουλα η γαμωblizzard στο να φτιαχνει αποκαϊδια απο ανθρωπους... τους πορωνει απο παντου.
το τρειλερ ηταν οτι πρεπει για οσους εχουν παιξει τα παιχνιδια και ιδιαιτερα για οσους ασχοληθηκαν με warcraft lore.
αν και φαινεται πως καπως ξεφευγει απο την ιστορια (ηδη η garona ειναι half orc-half human), ειναι μεγαλη η συγκινηση να βλεπεις areas του παιχνιδιου να ζωντανευουν ... westfall, redridge mountains με lakeshire, burning steppes, black morass, draenor, ιδιαιτερα αν εχεις φαει τη ζωη σου κει χαμου ....
γαμημενη blizzard.....
Λολ έπρεπε να δω το τελευταίο βίντεο για να καταλάβω τι εννοούσε με "Ragnar" ο παρασάιτ στο πρώτο ποστ. Νόμιζα είχε απλά μπερδέψει τα ονόματα.
Μάλλον στα 1,2 και 3 αναφέρεται.
Α σωστά, κι εκεί παρών δηλώνω, υπέθεσα WoW.
https://youtu.be/-vwPitt1XMQ
πείτε γνώμες... . ........η μουσική που θα έχει αν είναι σαν τα τρέιλερ,,,,δεν είναι για wow ταινία ... είναι για τα πανηγύρια
Πραγματικά... Τι φάση με τη μουσική; Ελπίζω να είναι μόνο για το trailer έτσι...
o duncan jones εγραψε οτι η μουσικη θα ειναι αυτη που αρμοζει - η απαραδεκτη μουσικη ειναι στα πλαισια "marketing" και δε φερει αυτος ευθυνη...
η απαραδεκτη μουσικη που παιζει ειναι prodigy. δεν τοχει ακουσει ουτε ενας το καινουριο ετσι?
βγαλαν και άλλο εκτός από την διασκευή στo out of space ;
Το είδα εχτές.
Η ταινία απευθύνεται στο κοινό της Μπλίζαρντ, και συγκεκριμένα σε όσους κατέουν από warcfraft. Αν είσαι φαν είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΣ να το δεις , και θα περάσεις καλά... το λέω εγώ ο βασιλιάς της γκρίνιας.
Αν δεν έχεις καμιά σχέση με όλα τα από πάνω προσπέρασε και θα με θυμηθείς.
Το είδα σε 3D , είμασταν 50%-50% αν ήταν καλό 3D ή όχι εγώ κουράστηκα λίγο, αλλά είπαμε, εγώ είμαι και ο βασιλιάς της γκρινιας.
Λοιπόν εν συντομία, φίλοι και οπαδοί του Warcraft να το δείτε οποσδήποτε, υπόλοιποι μόνο αν θέλετε να εκτεθείτε σε κάτι διαφορετικό χωρίς να σας εγγυηθώ ότι θα περάσετε καλά (το 1/4 της παρέας που δεν είχε ιδέα το διασκέδασε μας είπε)
έχει ένα σκηνικό σε κάποια στιγμή που έκανε όλο τον κινηματογράφο να γελάει δεν το λέω ούτε σε σπόιλερ μέχρι να παιχτεί γενικότερα στους σινεμάδες.
Τη Πέμπτη δεν υποτίθεται ότι θα έκανε πρεμιέρα εδώ;σε ποιο σινεμά το είδατε;
εχω κλεισει σαββατο δεν περνανε οι μερες
Εγώ θα παω Τετάρτη σα καλός τσιπης (2 τικετα στη τιμή του ενός)
Το είδα πριν λίγο. Γάμησε σε πολλά σημεία και ήταν καυλωτικό. Α, δεν ξέρω τι είναι το lore και λοιπες καμενιές για τους παιχνιδόφιλους.
Δυνατη αρχη της συνεχειας που ερχεται , απο την τεραστια ιστορια του warcraft . Μοναδικο σημειο αρνητικο , καποιοι ηθοποιοι που δεν ταιριαξαν στους ρολους( βασιλιάς του Άζεροθ,Μεντίβ) ισως το επομενο να εχει καλυτερο casting .Το cgi γαμησε , απο τα καλυτερα που εχω δει .
ελεγα μην βρηκε ο πητερ τζαξον κανα τιμιο ανταγωνιστη. ουτε στο 1/10 εννοειται. αλλα cgi απιστευτο
έπος ή πέος (Lord of the rings ή Hobbit)...