κακή εμφάνιση, εύκολη νίκη
Printable View
κακή εμφάνιση, εύκολη νίκη
κακο ματς γενικα.λαθη συνεχεια.ιδιως το τριτο δεκαλεπτο ηταν παρωδια.
κάναμε τα 2πλάσια λάθη απ' τις άλλοι, αλλά γενικά δεν απειλήθηκες ούτε στιγμή. πάντως, έτσι δεν πάμε πουθενά. ελπίζω σε βελτίωση μετά τα χριστούγεννα.
3/21 λεει
ρε μαλακες αυγουλοματηδες παρτε εμενα στην ομαδα
κατα λαθος μπορει να και να βαλω κανενα
η πιο μεγάλη σούπα ντέρμπυ που έχω δει ανάμεσα σε ΠΑΟ - ΓΑΥΡΟ.. Ήξερες το αποτέλεσμα, αλλά βαριόσουν και έκανες ζάπινγκ μπας και πετύχεις κανά Παρλιάρο σε κανά κανάλι να φτιάχνει τίποτα με σοκολάτα να περάσει το απόγευμα..
Επίσης είναι λίγο σπαστικό ότι το "δίνουμε" πολύ εύκολα τους τελευταίους 3 αγώνες. Έλλειψη συγκέντρωσης; Βαρεμάρα; Ντεφορμάρισμα;
Τέσπα, απόλυτη εμπιστοσύνη σε Ζοτς, ξέρει Αυτός.
Τζάμπα ήττα στο Παλέ, 3 οι αιτίες.
Οι αηδιαστικοί διαιτητές στο 2ο κυρίως δεκάλεπτο γαμώ το σπίτι τους.
Οι χαμένες βολές στο 4ο.
Και εσύ βρε αγόρι μου Μουλντροου, βγες στο σουτ ή κάνε το φαουλάκι αγόρι μου.
Κατά τ' άλλα ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ. Το φχαριστιέμαι πολύ το γήπεδο. Κυριλέ κόσμος, πολλές γυναίκες, καθιστός, σχεδόν όλοι σέβονται και δεν καπνίζουν μέσα, καθαρές τουαλέτες ΜΕ ΧΑΡΤΙ, πολιτισμός.
bump!
χαλια για 3 περιοδους (με εξαιρεση την αρχη της τριτης) και στο τελος το μαζεψαμε αλλα δεν εγινε η ανατροπη. κριμα. παντως πρεπει να επεσε λιγο χεσιμο :P
τραγικος βαζελος...μαντζαρης σουτερ μας τρελανε...μεχρι και ο κεσελ αναστηθηκε - 3δ τραγικα τελειωματα στο καλαθι - περπε οταν επρεπε να κρατησει τη μπαλα στο κρισιμο 3ποντο στον αιφνιδιασμο -
τρως καλαθι και πας σπιτι σου στρατο μουυυυυυ
λιγο μικροτερο παπουτσι να φοραγε ο μπατιστ ...
οτι και αν εγινε Μαικ Μπατιστ εισαι ΨΩΛΑΡΑΣ!!!
τραγικοί αλλά επικό come back. το σώβρακο του χοντρού πρέπει να βρώμισε με το καλάθι του μπατίστ
http://www.sport24.gr/Basket/ElladaB...a.1638886.html
Έλα ρε Τόμι :touched:
μετρηστε εγκεφαλικα
http://i1111.photobucket.com/albums/.../batisteee.jpg
ο κοκακιας μπατιστ μπερδεψε τις γραμμες:touched:
ντορσει γαματος,αν ανοιξω κωλομπαρο στη τρουμπα τον εχω προσλαβει για
τσαμπουκαδες-ο τυπος ειναι τρομακτικος
γελασα οταν πηγε να του πουλησει μουρη τον ιαν βουγιουκας
Από περιέργεια, τι σε πείραξε, αυτά που λέει ή οι χαρακτηρισμοί για φουστάνια κλπ;
απο περιεργεια ρε odonian απο ποιο κονικλοτροφειο το εχεις σκασει?
Γουορπαθ καλώς σε βρήκαμε, μη χάνεσαι.
GG η ερώτηση μου είναι σαφής. Μην υποθέτεις πράγματα που δε λέω, δεν έγραψα κάπου ότι στηρίζω το περιεχόμενο των λόγων του και (ακόμα περισσότερο) την φρασεολογία που χρησιμοποιεί.
Πολλά λάθη και απ' τις 2 μεριές και κάκιστο παιχνίδι ως τώρα, το χειρότερο των τελευταίων χρόνων νομίζω.
ποσο ηρθε τελικα?μας αφησες με την αγωνια
Spoiler
μετα την τελ. αριστα οργανωμενη επιθεση μας
θα επεσε σε κωμα
μομφη κατα ηγετη Σπανουλη?
παντως εγινε και πολυ σκληρο φαουλ στον Παπ στο τελος απο τοΝ Μπατιστ να τα λεμε ολα
Ναι, εξισου σκληρο με το φαουλ του Πριντεζη στον Μπατιστ στο ΣΕΦ.
Ο Σπανουλης οντως μαλακιστηκε πολυ στο 4ο δεκαλεπτο.
Αμα επαιζε παντως ο ανεβασμενος Λο, θα εκανε καλυτερο παιχνιδι και ο Σπανουλης που θα ειχε λιγοτερο φορτο.
πουθεναδες vs τιποτας
http://www.gazzetta.gr/panathenaikos...a-aggelou-pics
:|
επεσες απο τα συννεφα?
ε ειχα ψηθει να δω ματς :sad:
ε ηταν και ακυρη δεν ειχε και γινει και τπτ
Προβοκάτσια ήταν μωρέ, άσε που δεν έπαθαν και τίποτα τα φλωράκια του ΠΑΟ.
κοιτωντας τα σημερινα πρωτοσελιδα των φυλλαδων εβγαλα το συμπερασμα οτι την επιθεση την εκαναν 3 ατομα.λολ
Δεν πρέπει να ήταν πάρα πολλοί πάντως. Υποτίθεται ότι ήταν αστυνομική δύναμη εκεί, τι διάολο έκαναν;
Εντάξει κι εγώ μέσα να τα ρίχνουμε στις ομάδες κλπ, αλλά τώρα σοβαρά, αν δε μπορούν να προστατεύσουν ένα πουλμανάκι από τρεις (δέκα; ) ανθρώπους, κανονικά έπρεπε να τιμωρηθούν αυτοί με πρόστιμο. :ρ
και γαμώ τα ματς γίνεται εεε, Πρίντεζης έχει πάρει σπηντάκια
αχαχαχ ο πατ καλαθης ειναι ντυμενος vanilla ice.
Καλημέρα, ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ αγόρι μου να πούμε.
γελαγαμε σε ολο το ημιχρονο με αυτο
σε αλλα νεα , οκ καλα παιζετε αλλα βαλτε και τις βολες
δε θα ειστε συνεχεια τοσο μπροστα στο σκορ
Παίζει να είναι ο αγώνας, τέτοιας σημασίας, με την χειρότερη απόδοση που θυμαμαι.
πολυ κουρασμενος μου φανηκε ο βαζελος, λογικα θα ληξει στο επομενο ματς εκτοσ συγκλονιστικου απροοπτου