που να σας μπουν οι σέλες στον κώλο
Printable View
που να σας μπουν οι σέλες στον κώλο
εδω και καιρο ηθελα να βγαλω λιγη χολη στους ποδηλατες γενικοτερα
όχι γενικότερα, συγκεκριμένα των Παρασκευών
γιατι συγκεκριμενα της παρασκευης? βαζουν πακετα Καρελια με μανταλακι στις ακτινες?
χεχ
κλείνουν κεντρικούς δρόμουν τριών λωρίδων έχοντας την απαίτηση να τους περιφρουρεί και η αστυνομία. γενικά κάποιοι που μάλλον θεωρούν ότι η πόλη (η Αθήνα) δεν τους αφήνει να κυκλοφορουν καθημερινά με τα ποδήλατα τους (και σε ένα μεγάλο βαθμό έχουν δίκιο), έχουν αποφασίσει να πηγαίνουν ΒΟΛΤΑ κάθε παρασκευή βράδυ ως μπούγιο. δε θα είχα καμιά αντίρρηση να γίνεται σε μία λωρίδα της κυκλοφορίας, αλλά όταν λες "κλείστους" και αφήνεις μόνο ασθενοφόρα, κάτι δεν πάει καλά, κάτι έχουν μπερδέψει. αν κατεβήκαμε από τα δεντρα και κάναμε κοινωνίες για να προσπαθούμε να εφαρμόσουν στο τέλος το νόμο της ζούγκλας, ας το διαλύσουμε το μαγαζί, ξέρωγω
και ελεγα τι να τα κανω τοσα τριβολια στο χωραφι...κριμα να τα καιγα,να τα βανω σε ενα τσουβαλι σε εναν μποχτσα να σας τα στειλω με το ΚΤΕΛ
στηριζομε φουιτ με μισος
δεν ήσουν καθόλου σαφής τις προάλλες, δεν κατάλαβα ότι κλείνει όλη η κυκλοφορία απλά για να κάνουν ποδηλατάδα
Μπορεί να κάνουν προκαταβολικά αντίποινα γιατί αν όντως φτιαχτεί ποδηλατόδρομος είναι που θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος με το τι παπί, τι ντελιβεράς έχει να μπουκάρει εκεί μέσα και το τι ταρίφας έχει να κεράσει θάνατο σε χαρούμενους ποδηλάτρεις που θα σκεφτούν ότι θα γίνουμε αμστερνταμ.
ναι ρε παιδι μου, αλλα ο τροπος τους παραμενει βλαμμενος.
@chris boss : ναι, ειμασταν σε χαλαρη διαθεση (σικ) αλλα αυτο εννοουσα ακριβως.
εντιτ. Εννοειται οτι ολη αυτη η περαντζαδα συνοδευεται απο σφυριχτρες, πανηγυρια και αισθηση "ειμαστε πολυ γαματοι που το κανουμε"
Mου αρέσει που κράζετε κόσμο που λέει "α-ου γίνονται πορείες, αου δεν μπορουμε να πάμε στις δουλειές μας, αου", ενώ τώρα που τουλάχιστον είναι κάτι το οποίο θέλει πολύς κόσμος, είναι μια καλή δραστηριότητα από το να ξεκουνησουμε χοντροκωλάρες μας, κάθεστε και κράζετε, γιατί μάλλον το 90% αργει ΝΑ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ. Γίνεται κάτι καλό και το βρίζουμε και από πάνω.
Btw, δεν έχω συμμετάσχει μέχρι στιγμής σε κάτι τέτοιο.
Γεια, είμαι φανατικός ποδηλάτης και φανατικός καπνιστής. Το πρωί τρώω θανατάκι απ' την εξάτμισή σου ενώ θα μπορούσες κάλλιστα να παίρνεις λεωφορείο/μετρό/τρόλλεϊ/ποδήλατο από την αμαξάρα σου για να πας εκεί που θες. Το βράδυ στα μπαρς μου λένε ότι δεν μπορώ να καπνίζω γιατί βρωμίζω τον αέρα σου και θα μπορούσα να πάω έξω να καπνίσω.
Άντε γαμήσου φίλε μου!
ντεν εκω αφτοκινιτο καρντια μου
edit: θα έπρεπε πριν ανοίξεις το βόθρο σου να καταλάβεις το "συγκεκριμένα" που τσαμπούνησα, το οποίο δηλώνει πως στηρίζω τα ποδήλατα σα μέσο μεταφοράς, αλλά όχι αυτό το "παραλύουμε την πόλη για τη βόλτα μας"
Αναφερόμουν στον συλλογικό Εσένα, στα δίκαια αιτήματα των Ποδηλατών, όσο και στην μερική επιβολή μέτρων για την υγεία των πολιτών πάντα όπου υπάρχει κέρδος (ΛΕΦΤΑ). Να απαγορευτεί η κυκλοφορία (σε φάση δακτύλιος) όσων κάνουν με αυτοκίνητο λιγότερα από 10 χλμ. απόσταση άμεσα και θα σκεφτώ να φύγω απ' τη λωρίδα σου.
νταηθορ το Mode "απανταω σ οτι πιστευω βριζοντας κουλιστικα" θα πρεπει να ενσωματωθει και με patch αντιληψης κειμενων.
Τι σημαίνει βρίζοντας κουλίστικα; Βρίζοντας σαν κουλός (δηλαδή;!) ή βρίζοντας σαν την Κούλα (δηλαδή;!);
cool!!!!
Α. Ευχαριστώ!
Καταρχάς, εξηγήστε μας και μας τι συμβαίνει ακριβώς και πως ακριβώς οι ποδηλάτες αποτελούν πρόβλημα. Στη Θεσσαλονίκη δεν είναι τόσο έντονο το πρόβλημα αν και ο αριθμός ποδηλατών αυξάνεται. Όσο για τις λωρίδες, δεν έχω πετύχει να μπαίνει κανείς (σπάνια) και σε ελάχιστες περιπτώσεις και αυτές προς τα δικαστήρια (λολ) έχω πετύχει να τις καβαλάνε για πάρκιν.
Dythor, τελευταία χρησιμοποιώ αρκετά αυτοκίνητο. Θα ήθελα να χρησιμοποιώ ποδήλατο αλλά μένω ψηλά στην πόλη και είναι δύσκολο να το ανεβαίνω. Λεωφορείο δεν παίρνω γιατί δεν έχω καμμία διάθεση να πληρώνω ακριβά (1 ευρώ) ένα μέσο το οποίο δεν έρχεται στην ώρα του, αργεί να με πάει, στιβάζομαι σαν σαρδέλα. Όχι δεν θυσιάζω να ξεκινήσω 15 λεπτά νωρίτερα επειδή δεν έρχεται στην ώρα του και αργεί να φτάσει στον προορισμό του. Στην τελική και το λεωφορείο εξάτμιση έχει και θανατάκι θα σε κερνάει. Το οτι καπνίζεις δεν μου λέει τίποτα γιατί δεν έχω κάποια διαφορετική επιλογή μεταφορικού μέσου που να μην εκπέμπει ρύπους, εσύ έχεις την επιλογή να μην καπνίσεις ή να καπνίσεις έξω αν ενοχλείται κάποιος. Στην τελική ο οδηγός χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο για εξυπηρέτηση, εσύ καπνίζεις από απόλαυση.
Όπως και νά χει νομίζω οτι το λάθος είναι στους κανόνες. Όχι στους καπνιστες/οδηγούς/μπάρμεν. Άρα το να στρέφονται τα βέλη ανάμεσα στους ποδηλάτες - οδηγούς είναι ηλίθιο. Βάλτα με όσους δεν θεσπίζουν/εφαρμόζουν κανόνες.
Good son μεσες ακρες, συμβαινει το εξης. Υπαρχει ενας συλλογος-ομαδα-κατι απο ποδηλατες στην αθηνα (η και αλλα μερη που ερχονται δε το ξερω) οι οποιοι θελουν να εκφρασουν τα δικαιωματα τους στην ποδηλασια-ασφαλη μετακινηση γενικα τελος παντων το σωστο δικαιωμα τους να υπαρχουν επι ισοις οροις.
η εκφραση αυτη ομως γινεται με μεσοβραδυνη (οχι πολυ αργα, απο 22:00 και μετα περιπου) πορεια καθε Παρασκευη σε δρομους της αθηνας η οποια γινεται με τους ορους που λεει ο Κρις Μπος και επισης το ολο θεμα που καταντα βλαμμενη την εκφραση ειναι οτι πραγματικα ειναι ΠΟΛΛΟΙ. δηλαδη ο δρομος κλεινει κανονικα, δεν κλεινει για να περασει τρενο π.χ. μιλαμε για ωρα κοντα στο εικοσαλεπτο απο εκει που περνανε. και κλεινουν ολο το δρομο.
Είχα ακούσει οτι έχετε πρόβλημα με τον αυξανόμενο αριθμό των ΠΟΥΣΤΗΔΟΙ αλλά αυτό είναι αξιοσημείωτο.
μου εχει τυχει 2 φορες για να λεω οτι ηταν τυχαιο. Ολο αυτο επισης συνοδευεται απο πατρινο καρναβαλι για παντα διαθεση με σφυριχτρες ιαχες και πανηγυρια.
την δευτερη φορα που τους πετυχα ηταν στην Ομονοια οπου εκτος απο το να κλεινουν την Πειραιως, αποφασισαν να μπαινουν αρκετοι στα στενα και να πεταγονται στα σταυροδρομια σαν ηλιθιοι.
Ένα αυτό. Και δεύτερο, πλέον είναι γνωστό, δεν κυκλοφορείς εκεί τέτοια ώρα, αργείς ένα 20λεπτο να βγεις στο δρόμο. Σιγά που παθαίνει η ζωή σου. Για τις λίγες περιπτώσεις που πρέπει να κυκλοφορήσεις εκείνη την ώρα στο κέντρο, πάρε ποδήλατο, μετρό ή τα πόδια σου. Στην τελική πόσους δρόμους κλείνουν; Τους λίγους πιο κεντρικούς; Παράλληλοι δεν υπάρχουν;
Γενικά καλοπερασάκηδες σας κόβω.
To ότι μπόλικος κόσμος από αυτούς είναι εξίσου ηλίθιος με όλη την υπόλοιπη Αθήνα είναι γνωστό και αναμενόμενο. Οι σφυρίχτρες-ιαχές-οτιδηποτεαλλο, είναι δικό τους πρόβλημα. Και μένα μου χει τύχει μια φορά. Δεν έπαθα κάτι να περιμένω, Παρασκευή βράδυ (αν γινόταν περισσότερες φορές την βδομάδα, να το συζητάγαμε). Αν από την άλλη κάποιος είχε ανάγκη να περάσει (προβλημα υγείας ή whatever ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ) και δεν το αφήσανε να περάσει, ε γαμώ το σπιτάκι τους όπως και να χει. Εχει τύχει πολλές περισσότερες φορές να περάσω από Ιερά Οδό βράδυ και για να περάσω με τα κωλομάγαζα να τρώω 20λεπτα. Γιατί? Όχι γιατί κάποιοι πέρναγαν με ποδήλατα εκείνη την ώρα. Όχι γιατί είχε γίνει κάτι. Αλλά γιατί τα γαμημένα τα μαγαζιά νομίζουν ότι τους ανήκει και ο δρόμος πέρα από τα πεζοδρόμια.
Αντί να χαρούμε που υπάρχει κόσμος που επιτέλους ψιλοξυπνάει και αντί να πάει σε 45353634 ίδια μπαρ να πιει, να κάνει τα ίδια και τα ίδια που γίνονται τα τελευταία εκατονοχτακόσια χρόνια,να δώσει λεφτά για τις γαμημένες υπερτιμημένες μπόμπες που του σερβίρουν και για το σάπιο φαγητό, προτιμά να πάει μια ΒΟΛΤΑ με το ποδηλατό του. Και καθόμαστε και τον βρίζουμε γιατί μας καθυστερούν 20 λεπτά. Ε χέστε με ε.
το θέμα ρε πουλάκια είναι ότι παραλύει ολόκληρη η κυκλοφορία επειδή οι συγκεκριμένοι πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι έχουν δικαίωμα να κάνουν κάτι τέτοιο γιατί έτσι. Δε βγαίνουν βόλτα για να χαρούν τους δρόμους οι οποίοι αναμφισβήτητα ανήκουν και σε αυτούς, αλλά ούτε και βγαίνουν οργανωμένα ( = να έχει γίνει ενημέρωση και να έχουν κλείσει οι δρόμοι ειδικά) για ποδηλατοπορεία με σκοπό τη διαμαρτυρία ή οτιδήποτε.
Είναι κάτι ενδιάμεσο, βγαίνουν ανά χιλιάδες, κλείνουν όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας (συγκεκριμένα της κηφισίας που πετύχαμε εμείς, που καλή τύχη να βγεις από εκεί και να πας από παράλληλο, απλώς δε γίνεται), με αστυνομία να περιφρουρεί κι ένα μπατσικό πίσω πίσω να μην αφήνει να προσπεράσουν οχήματα λες κι είναι του κκε να πούμε. Όταν, δε, άνοιξαν λωρίδα για να περάσει ασθενοφόρο, αμέσως μόλις πέρασε, ένας απ'αυτούς φώναξε στους πίσω, "κλείσ'τους κλείσ'τους", αναφερόμενος στα 4-5 μηχανάκια που είχαμε χωθεί μέσα στην πορεία και προσπαθούσαμε να βγούμε.
Λοιπόν δε μιλάμε για μια μεταμεσονύκτια ή γενικότερη δράση την οποία φυσικά θα στήριζα γιατί κι εγώ έχω ποδήλατο και θέλω τα ίδια με αυτούς (και έχω συμμετάσχει σε οργανωμένες ποδηλατοπορείες που έχουν ανακοινωθεί μέρες/μήνες πριν), αλλά για μια παρανοϊκή, θρασύτατη φάση στις 10 το βράδυ, όταν κυκλοφορούν ακόμα λεωφορεία και άνθρωποι ακόμα δουλεύουν ε. Δε λέμε ότι έκλεισαν το δρόμο σ'αυτούς που πάνε για ποτάκι στην πανόρμου και α τι μαλάκες που είναι. Εγώ ας πούμε είχα δουλειά εκείνη την ώρα, αλλά από το ύψος πανόρμου που τους πέτυχα να ανεβαίνουν την κηφισίας, μέχρι το ζηρίνειο στην γαμημένη κηφισιά ήμουν με το μηχανάκι ανάμεσά τους πηγαίνοντας με 5χλμ και ενίοτε κάνοντας στάσεις, πάλι επειδή έτσι. Και εκεί που θα έκανα 15' για να φτάσω στη δουλειά μου, έκανα μιάμιση ώρα, φτάνοντας τα μεσάνυχτα. Ε.
Σε όλο αυτό η απάντηση δεν είναι "ναι αλλά αν γίνει ποδηλατόδρομος θα μπαίνουν οι ταρίφες και τα παπιά, άρα όλο αυτό είναι οκ", δηλαδή στο φασισμό απαντάμε με φασισμό, τι διεστραμμένη λογική είναι αυτή; Και στο κάτω κάτω περιμένεις από τον ποδηλάτη, ο οποίος σαφώς οφείλει να είναι πιο ευαισθητοποιημένος στα θέματα δρόμου, να δείχνει έναν Χ σεβασμό στον συμπολίτη του, και να μην κάνει αυτό για το οποίο ο ίδιος διαμαρτύρεται.
Κεντρο - Μαρουσι μερικές Παρασκευές πριν, 50 λεπτά, και μάλιστα με παράκαμψη στο Ψυχικό.. Χειρότερο πήξιμο απο πρωί Δευτέρας.. Καλό το ποδήλατο και απολαυστικό για Κυριακή μεσημέρι αλλα στην Αθήνα ετσι δουλειά δε γίνεται...
Καταλαβαίνεις ότι το "και στην τελική και το λεωφορείο ρύπους παράγει" είναι τελείως παράλογο ε, με απλά μαθηματικά το λεωφορείο που περνάει έτσι κι αλλιώς μπορεί να είναι εναλλακτική για πενήντα αυτοκίνητα. Προφανώς δε κι εσύ για λόγους απόλαυσης παίρνεις αυτοκίνητο ενώ μπορείς να πας με λεωφορείο (τα οποία στη Θεσ/νίκη γαμάνε).
Γενικά τι παχιοί μαλάκες που είστε και πόσο μαλακισμένα αντανακλαστικά μπορεί να έχετε, μιλιταρισμός απόψεων μόνο όταν θίγεται η χοντροκωλάρα σας ή μπαίνει το χέρι στο δικό σας πορτοφόλι. Δηλαδή τώρα ρε πούστη μου σας φταίει αυτός ο ελάχιστος τσαμπουκάς των ποδηλατών ενώ πόλεις σαν την Πάτρα είναι τίγκα στο αμάξι πρωί-απόγευμα απ' τις γραβατοκυράτσες με τα τζιπς που δε μπορούν να περπατήσουν ΕΙΚΟΣΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΕΠΤΑ για να μην γαμιέται ο Δίας όσο δεν πάει. Σαν τον γκουντσαν.
Υ.Γ.: Κάνω με ποδήλατο Κουκάκι - Χαλάνδρι τρεις φορές τη 'βδομάδα. Κάνω μισή ώρα. Ασφαλέστατα. Πού ακριβώς δε μπορείς να πας με ποδήλατο κύριε ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ;
carmagedon ,η αθηνα εχει 1000000000 δρομους να πας να γαμηθεις στο ποδηλατο χωρις να ενοχλας τον κοσμακι.
Παραλύει για είκοσι λεπτά. Και τι εννοείς δεν έχει γίνει ενημέρωση; ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, περίπου στις 10, τι άλλη ενημέρωση χρειάζεται; Όσο για το "κλείστε τους, κλείστε τους" (!) προφανώς και καλά κάνανε. Θα μπεις με μηχανάκι στην ποδηλατοπορεία; Και μόνο που το δοκίμασε κόσμος φρίκη είναι.
Επίσης, η πορεία γίνεται δέκα το βράδυ. Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία του κόσμου δεν έχει δουλειά τότε, έχει πάει σπίτι του. Εσύ μπορεί να είχες δουλειά, αλλά αν έβλεπες γύρω σου όλοι για ποτάκι πήγαιναν.
Πιστεύεις ότι όλη αυτή η χολή δε βασίζεται στο ότι απλά ταλαιπωρήθηκες επειδή έτυχε να έχεις δουλειά εκείνη την ώρα; Εάν δεν το ξέρει κάποιος, είναι μανίκι να το πετύχει τυχαία. Εφόσον το ξέρεις όμως, νομίζω μπορείς να βρεις εναλλακτική οδό ή να περιμένεις το απαιτούμενο μισάωρο, έστω. Ή να προγραμματίσεις βάσει του ότι έχει ποδηλατοπορεία. Το θετικό της δράσης απλά αντισταθμίζει τις λίγες περιπτώσεις όπου η αργοπορία είναι αναπόφευκτη (στις οποίες θέλει συζήτηση εάν περιλαμβάνεται η δική σου).
EDIT για :thumbsup: ΤΙΜΙΟΥ ποστ Ντίθορ.
:touched:Quote:
Γενικά τι παχιοί μαλάκες που είστε και πόσο μαλακισμένα αντανακλαστικά μπορεί να έχετε, μιλιταρισμός απόψεων μόνο όταν θίγεται η χοντροκωλάρα σας ή μπαίνει το χέρι στο δικό σας πορτοφόλι.
Ποιο καλό παλικάρι σας είπε ότι στο Άμστερνταμ που το λέτε όλη την ώρα δε μπαίνουν οι παπάκηδες στους ποδηλατόδρομους; Πιο συχνά είναι εκεί παρά στο δρόμο και ο μόνος λόγος που δεν είναι πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν τόσοι όσοι στην Αθήνα. Οι ταρίφες θάνατο θα κεράσουν γιατί οι ποδηλατόδρομοι δε θα είναι παρά μια γραμμή στο οδόστρωμα (αν γίνουν ποτέ), ενώ στο Ολλανδία είναι συχνότερα εντελώς χωριστά από το δρόμο, σε ένα κέντρο που δεν έχει αυτοκίνητα έτσι κι αλλιώς κλπ. Οι ποδηλάτες εκεί σέβονται τον κώδικα, έχουν πάντα φώτα μπρος πίσω (με τα πρόστιμα να είναι συχνότατα) ενώ εδώ βλέπω συχνότατα τα παιδιά με τα ποδήλατα να τα γράφουν όλα σταρχιδια τους. Εκτός αν και αυτό είναι μέρος της "δράσης".
Γενικά εγώ γουστάρω ποδήλατα και δράσεις, αλλά εκτός από την καφρίλα (έλλειψη παιδείας για τους κυριλέ) του Έλληνα οδηγού, υπάρχουν και αντικειμενικοί λόγοι γιατί δε μπορούμε να γίνουμε Άμστερνταμ ή ακόμα περισσότερο "Άμστερνταμ". Και δε νομίζω να λύνεται κάποιο από τα προβλήματα με το να αργήσει ένας νόμιμος οδηγός μια ώρα να πάει στη δουλειά του Παρασκευή βράδυ. ΚΑΘΕ Παρασκευή βράδυ.
Ποιός πάει ρε μαλάκες στη δουλειά του κάθε Παρασκευή στις γαμημένες δέκα το βράδυ που να χρειάζεται οπωσδήποτε αυτοκίνητο και να πρέπει οπωσδήποτε να περάσει από τον ράντομ κλειστό δρόμο; Ταξική ανάλυση θα επιστρατέψει ο Μιτσμανν για να μαρσάρει το ΜΙΤΣΜΟΜΠΙΛ να πούμε.
παραξενο να βλεπω ποστ οντονιαν χωρις μαρινακη_αισχος_ελληνικο πρωταθλημα_μπεναλντι κλπ κλπ
ζεις λοιπον....δεν εισαι ενα μαικροτσιπ
Δεν κατάλαβα πόσο μεγάλη σημασία έχει το που πάει ακριβώς ο καθένας. Και το "δουλειά" είναι πάντα σχετικό. Εγώ προσωπικά τέτοιες ώρες ΓΥΡΝΑΩ από δουλειά, μετράει; Μπορεί να μην "πειράζει" να αργήσω να πάω σπίτι μου, αλλά ρε φίλε αν δουλεύεις μέχρι τις γαμημένες 10 ΠΕΙΡΑΖΕΙ να φας μισή ώρα ακόμα στο δρόμο γιατί κόλλησες πίσω από τους δράστες.
Είναι δουλειά να πας cinema; Μάλλον όχι, αλλά αν πέσεις στην πορεία και χάσεις την ταινία είναι λίγο μαλακιά, όχι; Ειδικά αν έχεις ήδη πληρώσει πχ. Είναι δουλειά να πας να πάρεις την 12χρονη κόρη σου που έχει βγει πρώτη φορά σε ΜΠΑΡ και της είπες ότι 10 ακριβώς θα περάσεις να την πάρεις από το μαγαζί και τελικά φτάνεις 11μιση;
Γενικά ξεκολλάτε, δεν είναι όλος ο κόσμος άπλυτο φοιτηταριό.
00ι00 το ποδόσφαιρο με απασχολεί μόνο το χρόνο που κάνω να ποστάρω στο er και αν θέλεις το πιστεύεις. Απλά έχω αποφασίσει να βγάζω μια τέτοια μαλακία δω μέσα. Τώρα γιατί πόσταρα εδώ, πραγματικά γουστάρω τα ποδήλατα. :ρ
πρώτα απ' όλα, το "20 λεπτά" ήταν ένα αυθαίρετο νούμερο που πέταξε κάποιος. Εγώ έγραψα πόση ώρα έκανα μέχρι να φτάσω, σκέψου πχ τα λεωφορεία που ήταν πίσω μας και ακολουθούσαν.
Απ' ό,τι φαίνεται δεν ξέρεις πώς και πόση είναι η λεωφόρος κηφισίας. Η λεωφόρος κηφισίας λοιπόν είναι 12 χιλιόμετρα και περνάει από πέντε περίπου διαφορετικές περιοχές. Παράλληλος δρόμος δεν υφίσταται, μιας και η κηφισίας περνάει από γέφυρες, κόμβους, βουνά, πεδιάδες και το μουνί της μάνας της.
Σχετικά με αυτό. Δε "δοκίμασε" κανείς να μπει μέσα στην πορεία με μηχανάκι (δεν άφηναν οι μπάτσοι εξάλλου). Προσπαθώντας όμως να την προσπεράσουμε από παράλληλους δρόμους, παραδρομους κλπ, μάντεψε: ξαναβγαίναμε στην κηφισίας! Τα παράπονα για αυτό στη ρυμοτομία.
Επίσης εγώ μέχρι προχθές ήξερα ότι οι βόλτες ξεκινούσαν τα μεσάνυχτα με διαφορετικό προορισμό κάθε βδομάδα. Το να ξεκινάς στις 10 και εν γνώσει σου να το κάνεις όλο αυτό το πράμα και να χαίρεσαι κιόλας μετά το θεωρώ θράσος. Αυτά που κράζουμε στους μαλάκες τους οδηγούς να τα κάνουμε κι οι ίδιοι, μπράβο.
Τέλος, άμα ήταν "φρίκη" να είναι τα μηχανάκια μέσα στην πορεία (το οποίο όπως σου εξήγησα ήταν αναπόφευκτο και δεν έγινε λόγω προσπάθειας ή οτιδήποτε), ας μας άφηναν να φύγουμε απ'τη λωρίδα που είχε ανοίξει, για να κάνουν κι αυτοί τη βόλτα τους πιο ήρεμοι. Το "κλείσ'τους" δηλώνει σαφή πρόθεση να ταλαιπωρηθεί ο άλλος όσο πάει. Εξήγησέ μου σε παρακαλώ αν μπορείς πώς ένας σοβαρός ποδηλάτης αισθάνεται καλά με τον εαυτό του κάνοντάς το αυτό στους συμπολίτες του, όταν ο ίδιος ταλαιπωρείται καθημερινά από τη μαλακία του καθενός στο δρόμο.
Κι εσύ πού ξέρεις δηλαδή ρε άνθρωπε τι κάνει ο κόσμος στις δέκα το βράδυ; Εγώ είχα δουλειά, ο άλλος μπορεί να'χε να προλάβει κτελ, ο παράλλος μπορεί να έπρεπε να πάει στο αεροδρόμιο ας πούμε. Το "παρασκευή βράδυ είναι κι όλοι πάνε για ποτό" είναι μία παπαριά ολκής και λογική δεκάχρονου.
(και αυτό που λέει ο οδονιαν γενικά.)
δεν πιστεύω ότι έβγαλα χολή. Ούτε όμως πιστεύω ότι έχει κάποιο θετικό η "δράση" αυτή για κάποιον εκτός από τους ίδιους που ευχαριστιούνται τη βόλτα τους και το ότι σκόπιμα ενόχλησαν τη μισή αθήνα. Δε μιλάμε (ξαναλέω) για τις οργανωμένες πανελλαδικές πορείες κλπ που έχουν και ένα νόημα. Μιλάμε για τύπους που κανονίζουν με τους μπάτσους να ταλαιπωρήσουν τον κόσμο και εν τέλει μόνοι τους χαίρονται και τραβάνε βιντεάκια με τα κινητά τους για να τα ανεβάζουν μετά στο φέησμπουκ και να λένε πω ρε φίλε κοίτα πόσοι μαζευτήκαμε τέλεια ήταν μπράβο μας.