.
Printable View
.
Κοίτα να δεις που θα αρχίσουμε να ακούμε Π.Τζ. Χάρβυ στα γιαράματα.
Ον τόπικ, ομοιότητες άκα σωσίες με Τζούλζ Βεντούρα.
Χαίρομαι που βοήθησα!
Και μένα είναι μια από τις αγαπημένες μου.
.
Λοιπόν αυτό είναι ωραιότατος δίσκος, ακόμα και για μένα που το μόνο που έχω εκτιμήσει από την Πολυτζην είναι το "White Chalk". Από την άλλη πλευρά, οι "κανονικές" δουλειές της μου έκατσαν ψιλο-στραβά από την αρχή οπότε δεν μπορώ να πω ότι έχω εμβαθύνει και ιδιαίτερα. Αν δε βαριέστε πείτε μια δυο προτάσεις για επανάληψη και επανεξέταση.
.
πόσο άμπαλο το ταγκ
Μιλάω κυρίως για τα "To bring you my love", "Is this desire?" και "Stories from the cities" που χα ακούσει πριν μπόλικα χρόνια χωρίς να με ενθουσιάσουν ιδιαίτερα και εκεί παράτησα κάπου την προσπάθεια αρκετά σύντομα είναι η αλήθεια. Απλά το rock της με άφησε ασυγκίνητο, δεν μπορώ προφανώς να το εξηγήσω καλύτερα. Άκουσα το "White Chalk" με το ντόρο που έγινε και μου άρεσε πολύ, αλλά καπάκι η δεύτερη συνεργασία με τον Parish π.χ. μου φάνηκε ιδιαιτέρως βαρετή. Από εκεί και πέρα δεν ξανασχολήθηκα ιδιαιτέρως και γι' αυτό μου ρθε τώρα οτι ειναι καλή ευκαιρία να το ξαναπιάσω, γι' αυτό ζήτησα και προτάσεις (και κατά προτίμηση όχι youtube λινκς). Το "White Chalk" π.χ. δεν το θεωρώ κανονικό album, περισσότερο one off πείραμα μου φάνηκε, όπως και η συνεργασία με τον Parish μου φάνηκε διαφορετική από τις υπόλοιπες δουλειές της. Και ξαναλέω ότι η σχέση μου μαζί της δεν εμβάθυνε ποτέ ιδιαίτερα οπότε θεωρώ πολύ πιθανό όντως να έχασα πράγματα.
.
ακου κ το 1ο της 'Dry'. ε γενικα δν εχει κ 15 δισκους, λιγοι κ καλοι, ΟΛΟΙ.
ξανακους αυτα που εχεις ακουσει ηδη γιατι γαμανε.
πολλεσ φορες οταν ξαναδοκιμαζουμε κατι μετα απο χρονια μπορει να μας φανει αρκετα διαφορετικο ειτε γιατι δν ειμασταν ετοιμoι τοτε, ειτε απλα δν ειμασταν σε 'φαση', ειτε ξερωγω κατι αλλο.
αμα δν σε ψησουν ουτε τωρα εισαι αμπαλος κ δν κανεις για PJ κ τραβα αυτοκτονα :)
λοιπόν το άκουσα 2-3 φορές σήμερα το άλμπουμ και είναι πολύ ωραίο.
ειδικά μ' αυτό το the words that maketh murder δυσκολεύομαι να πάω παρακάτω, συνέχεια το βάζω και το ξανακούω.
Βαριέμαι να ακούσω ολόκληρο τον δίσκο (που τον άκουσα μια φορά και είναι εξαιρετικός).
Ακούω στο repeat 4-5 μέρες το in the dark places, τεράστιο κομμάτι. Τρία λεπτά, από τα καλύτερα της.
.
Πινκαρα.
Υπέροχη, τι να λέμε.
Στείλτε κάνα λινκ αν είναι εύκολο, δε βρήκα.
δισκάρα ε.
διαφορετικό στυλ ερμηνείας σε σχέση με τους προηγούμενους δίσκους, περίεργη θεματολογία [αγγλική ιστορία απο τον α παγκόσμιο και μετά?!] ξεφεύγει απο το στυλάκι πάτι σμιθ και μου αρέσει
παντωσ στο let england shake θα προτιμουσα να ειχαν αφησει το μερος
''take me back to Constantinopole, no you can't go back to Constantinopole''
οπως ηταν πριν
http://www.youtube.com/watch?v=k0M5MFryU3c
:thumbsup:
εχει οικειοποιηθει μπολικα. περα απ'αυτο παιζει κι ενας στιχος απ'το summertime blues στο the words that maketh murder
και για του λογου το αληθες:
Quote:
Track 1 Xylophone Melody adapted from the song 'Istanbul (Not Constantinople)' by Jimmy Kennedy & Nat Simon.
Track 3 contains elements from 'The Bed's Too Big Without You' by The Police, written by Sting. Also includes a sample of 'Regimental March' bugle call performed by HM Irish Guards.
Track 4 contains elements from 'Summertime Blues' written jointly by Jerry Capehart and Edward Cochran.
Track 7 contains a sample of 'Kassem Miro' by Said El Kurdi. Featured on 'Give Me Love' by Honest Jon Records.
Track 11 contains a sample of 'Blood & Fire'. Written by Winston 'Niney' Holness.
Tracks 5 & 12 inspired by the writings of L.A. Carlyon & the words of Vic Nicholson in 'Voices Of Gallipoli' by Maurice Shadbolt.
Tracks 3 & 8 are inspired in part by extracts from 'Russian Folk Lyrics', edited and translated by Roberta Reeder, with an Introductory Essay by V. Ja. Propp.
γαμω ειναι αλλα η cat power δεν ειναι πολυ πιο γαμω ?
έλα σαχλαμάρες.
Εννοείται πως η Cat Power τη γαμάει καλά. Άλλη φάση βέβαια, αυτή εδώ είναι πιο εύθυμη.
τι λετε μωρε; λωλαθηκατε τελειως;
κατα βαθος συμφωνειτε !
.
μεχεχχε εσενα περιμενα !
το συζηταγα με Παυλάρα κ μολις του το πα, ερχεται η απαντηση :
"Μην το πεις σε κανα μικέ αυτο, ε "
φυσικα κ συμφωνω , γουστα κλπ, ανομοια τα μεγεθη (θεωρητικα)
αλλα πχ κ σε ενα σοβαρο φορουμ (ΑΚΑ μην μεταλλάδικο ), αν γράφονταν διαφορα αλλα που εχουν γραφτει εδω, πολυ σουσουρο θα πεφτε..
Η φωνη της Charlyn Marie Marshall μαζι με αυτην της Elisabeth Frazer ειναι απο τα καλυτερα μου σ αυτην την ζωή !
.
Δεν υπάρχει μωρέ λόγος να προβαίνουμε σε συγκρίσεις και να γινόμαστε ακραίοι και να χαλάμε τις καρδιές μας, όταν πρόκειται για δύο τεράστιες κυρίες. Κι εγώ αστειευόμουν νωρίτερα. Απλώς κάνουν ψιλοδιαφορετικά πράγματα και είναι λογικό να αγγίζουν διαφορετικά τον κάθε άνθρωπο.
μμ σωστα δεν λέγαμε για φωνή, αλλα κ παλι τα κομματια της μ αρεσουν πολυ περισσοτερο !
live ηταν τελεια η Πόλυ Τζιν παντως.
Ρε παλικάρια πότε έγινε τεράστια κυρία η Cat Power και τι επεισόδια έχασα;
Κάποια απ'τις βραδιές με ουίσκια που περάσαμε ακούγοντας
http://www.youtube.com/watch?v=9Vj_tR4p184
μουσικα ειμαστε με πιτζει ολ δε γουει !! αλλα η κατ ειναι μουνος :D
ποια εχωνες ευκολοτερα ?
εννοειται κατ! η πιτζει αντικειμενικα ειναι μπαζο αλλα εχει μια γοητεια... η Κατ ειναι ομορφο μωρο.