Ποστάρετε. Όσο πιο σάπιο τόσο πιο καλό.
Ας ξεκινήσω εγώ...
Printable View
Ποστάρετε. Όσο πιο σάπιο τόσο πιο καλό.
Ας ξεκινήσω εγώ...
Τι σύμπτωση, με το ίδιο βίντεο λιώνω από χτες.
Όχι απαραίτητα παλιό, όμως απλά τέλειο:
Πατέρας Τσαρκνιάς, παρατράγουδο Σλαβομακεδών με ύποπτο ρόλο (ο Candiru θα στηρίζει). Δεν προλαβαίνει καν να συζητηθεί στα σοβαρά, ο Χαρδαβέλας τα κάνει όλα πουτάνα, παπατσάκαλος χώνει, πράκτορας της ΕΥΠ παρεμβαίνει τηλεφωνικώς για διευκρινίσεις (όπως πχ ότι ο Τσαρκνιάς είναι αδερφή) κλπ. Η ελληνική τηλεόραση στις τελευταίες εποχές δόξας (ο Χαρδαβέλας ακόμη κρατάει Θερμοπύλες πάντως).
Στο 1ο βίντεο η χριστοπαναγία και η αντίδραση παπά είναι μία στιγμή Πληρότητας και Τελειότητας που δε χωράει στην τηλεόραση.
τρου καταστασεις ουτε μπιμπ ουτε τπτ , ισως η πρωτη και δυστυχως μοναδικη χριστοπαναγια που ακουστηκε στην ελληνικη τηλεοραση.
σε ποιο λεπτό, πείτε
Στο 5.40. Τεράστια εκπομπή ρε πούστη μου, ο Τριανταφυλλόπουλος γέμισε πούλμαν με γονείς και τους έστειλε να κάνουν ντου σε μοναστήρι. Στο τέλος δε, απηύδυσε με αυτά που δε και άκουσε.
Πολύ πρόσφατο, αλλά στο τοπ 3 μου:
Κανένα περιθώριο κουβέντας, πουτάνα όλα.
Ανεβλαβής και Χατζηστεφάνου δεν πρέπει να λείπουν από κανένα σοβαρό τοπ-κάτι.
Το σέρτς στο youtube είναι βαρετό, οπότε βάζω δύο ενδεικτικά πλην γαμηστερά.
1. Μονότερμα Ανεβλαβή-Αδώνιδος με μεγαλοπρεπή επίλογο για στάντιν οβέησον:
2. Χατζηστεφάνου εναντίον καθυστερημένου χουντικού σίττιν ντακ που κάνει το λάθος να,
3. Ειδική μνεία σε δηλώσεις Ογκουνσότο-Μάτσιου, δε βάζω βίντεο γιατί τάχουμε δει τάχουμε εμπεδώσει, αλλά υπερθεικές τελειότητες το δίχως άλλο.
Πείτε κι άλλα, βάλτε περισσότερα, το τόπικ έχει ψωμί.
Μην το κουράσουμε με αυτονόητη καθυστέρηση από Παρατράγουδα-Μεσημεριανές-Εθνικούς Σταρ, όμως! Ήξερα να βάλω και γω βίντεα από Ζευγάρι της χρονιάς, χεχε.
Βάλτε από ειδήσεις που έχει και σοβαροφάνεια το πράγμα να γουστάρουμε.
megalo kefaleo , 2 endiktika
edit: kai pio sovarofaneis
ξέρεις πόσες σεξουαλικές εμπειρίες είχα εγώ?!
:touched:
Αγνοείστε τα γλοιώδη σχόλια του λαζόπουλου.
κανένα reality πάντως δεν μαστιζόταν από τόσο μεγάλη καθυστέρηση και αυτισμό όσο το μεγάλο The Wall. Άνθρωποι πραγματικά καθυστερημένοι, ο καθένας με ένα δικό του τεράστιο ιστορικό διανοητικών προβλημάτων.
Τους ευχαριστούμε όλους.
επιτέλους ένα σοβαρό θρεντ.
Εδώ να τονίσουμε ότι στην κόντρα Ραπτόπουλος - Τσουκαλάς ο νικητής είναι άνετα ο πρώτος. Αλλά και ο Τσουκαλάς είχε τις Μεγάλες στιγμές του και επειδή το thread είναι best of βάζω τη Μεγαλύτερη όλων
το πείραμα της χημείας.
επίσης δυνατό πρέπει να ήταν ο αντιολυμπιακός αεκτζής με φιλοπαναθηναικά αισθήματα αλλά υπάρχει μόνο σε ηχογραφημένο =/
yperparagwgh :touched:
mpip sto kollisw.
κλασικο λογο επειδη
ο αριστερας ο σιθριπιος ποιος ειναι ρε ξερει κανεις?
μπορώ να περηφανευτώ ότι ανήκω στους ανθρώπους που έχουν δει live το ξεβύζωμα της χειλουδάκη στο δελτίο του star
Δυστυχως δε βρηκα το κορυφαιο με το ΦΑΕ ΨΟΛΕΡ, οποτε βολευομαστε μ'αυτο.
Ωλ ταημ κλασικ.
Και κατι απο την κοντρα που αφησε εποχη.
ΜεταλΛΑς βερσους Τουλατου φωλς.
mia terastia morfh symathhths mou sta agglika kai polla alla... eixe skasei se mia ekpomph pou skagan kati typoi kai kati xekwla kai ta xouftwnan kai kati tetoia , h sia liaropoulou thn parousiaze , autos emfanisthke san psyxologos.. kai eipe thn ataka.. eimai o epivhtoras donald duck kai alla polla.. epiane ton kwlo ths allhs kai elege sou vgazw twra tis arnhtikes ormones... theos alla exw na dw to videaki polla xronia sto youtube , ama to vrei kana tsakali , tha me kanei na dakrysw.
α άμα το πάμε στα άκρα, καρκίνο στα σόγια σας:
ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΡΙΖΕΙΣ!
Μπράβο! Σαν να πρωτοακούω demo Mystic Force, τόσο ψηλά!
Ουδέ Κόπα γιγνώσκω λεγομένη επί αγραμματων!
:touched::touched::touched::touched::touched::touched:
:wave:
Κανείς δεν έβαλε την απόλυτη underground στιγμή. ΟΚ, όχι απόλυτη, αλλά από τις κορυφαίες.
ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΗ ΓΝΩΣΗ Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΣΟΠΕΔΩΣΗ! :wave:
το εσωσαν ο ruthless και ο boom το τοπικ,ολο ραπτοπουλους,τσουκαλαδες και μαλακιες ποσταρατε
βασικα βαλτε ολα τα βιντεακια σιας(parakmopriestess)καμπουρη και τηλεφτυαρι(καλυτερη εκπομπη στην ιστορια της τ.β.) και ειστε κομπλε
επισης επειδη ειμαι συλλεκτης αν καποιος εχει ολες τις εκπομπες τηλεφτυαρι να στειλει π.μ. πληρωνω(μου λειπουν 2 συγκεκριμενα επεισοδια)
στο ιδιο σχολειο 1 ταξη μεγαλυτερος και στην ιδια ταξη στα αγγλικα μαυτον τον επιστημονα... με κατακλυζει η τιμη που τον εχω γνωρισει...
την είχε από τότε την πετριά;
Εχουν ποσταριστει υπερκαλτιλες εδω μεσα.
Αλλα,
Μπαου μπιφορ γιορ ΚΙΝΓΚ!
Τεραστιο τοπικ.:touched:
τον επιασε κοροιδο τον μουστακαλη..
λοιπον ο GG εδω ποσταρε μεγαλη μορφη!
ο τυπος Παοκτσακι φυσικα, δεν γινοταν κι αλλιως, συχνος θαμωνας στα παγκακια στο παρκακι στην Ροτοντα, μια μερα καλοκαιριου, κλασικα τρακαδορος στα τσιγαρα, μας επιανε την παρλα, λεει μια δοση γαμησε τα ρε, τι ζεστη ειναι αυτη σημερα, πηγα να γαμησω τη Φατιμα, (και ή λυποθυμισε αυτος ή λυποθυμισε η Φατιμα) παντως την πηρε απο κωλο, αυτο το θυμαμαι σιγουρα!
Μεγαλες στιγμες :touched:
:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:
Μαλάκες έχω κλάσει απο τα γέλια, μη σταματάτε ρε, βάλτε να γουστάρουμε με την κατάντια!
Λοιπόν:
ένα σοβαροφανές
γεωργίου σπίκνιγκ
Πάγκαλος #1
Πάγκαλος #2 (ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΗ)
Μέγκα καιρός
Δρούζα(!!!)
Βλαχάρα, τελευταία
Δεν ξέρω πόσο έχω γελάσει με το παρακάτω
:touched: