www.myspace.com/483291977
αν βρεθείτε στα μέρη μας, θα βρείτε μια φιλόξενη αγκαλιά να σας περιμένει :pink:
:-P:-P:-P
ΠΡΟΣΟΧΗ: μόνο για "κολλημένους"
Printable View
www.myspace.com/483291977
αν βρεθείτε στα μέρη μας, θα βρείτε μια φιλόξενη αγκαλιά να σας περιμένει :pink:
:-P:-P:-P
ΠΡΟΣΟΧΗ: μόνο για "κολλημένους"
filos mou menei 2 stena dipla leei :P οδό αθανασίου διάκου
heavy metsal
Εχω ακούσει πολλα για το μαγαζί και σίγουρα είναι Νο1 προτεραιότητα σε φάση που σκάσω μυτη Τρικαλα. Επίσης μεγάλο respect για τις χορηγείες σε μεγαλα live της Λάρισας. :dfinger:
Πλάκα κάνεις!! Τα Τρίκαλα είναι παντού τελικά.. Όσοι πάτε προς τα εκεί και ψήνεστε για ωραίες καταστάσεις να το επισκεφτείτε οπωσδήποτε.. !!
εγκρινω.
Εγω τρικαλινη ειμαι, απλα σπουδαζω θεσσαλονικη και μενω εδω. Στανταρ σ εχω δει αν και δεν ξερω ποιος εισαι.. Τωρα που θα ερθω για καλοκαιρι παντως ειναι στανταρ σταση το rising.! Αν γνωρισεις μια Φενια, εγω θα ειμαι. =)
χμμμ, έκανες παρέα με την πέρη?
Χμμμ
Μoυ μυριζει γκομενοπαγιδα αυτο το thread οποτε ειπα να γραψω κι εγω κατι :cool:
(ον τοπικ : ρεσπεκτ στο Rising e?)
ναι ρε, τις ξέρω... με άλλη σε μπέρδεψα :P
ΕΕΕΕΕεε και γω κατα το ημισυ τρικαλινος ειμαι! οριστε μας!καλα...εστω καταγωγη...!
καλά καλά... εννοούσα να μην έχουν ζήσει εδώ :P
οκεικ! :)
έλα ρε μυρόφυλλο!!!! (μαλάκα, μακρυά το άτιμο, ανεβήκαμε για δημοπρασία)
ΧΟΧΟΧΟΧΟ! Καλο κουράγιο! και να σκεφτεις οτι τωρα δεν ειναι τιποτα! 2 ωριτσες δρομος απο πυλη? τιποτα! παλια ηταν ωραια...αλλα ωραια μερη. Ειδες τον Προεδρο μας? τι εργο ηταν? ελπιζω η ολοκληρωση της ασφαλτοστρωσης προς το υδροηλεκτρικο. ή απο την αλλη πλευρα του δρομου που κοντευω να ξεχασω τους γκρεμους του! τεσπα καποιος δρομος να ναι μπας και την επομενη φορα...λεμε ....αν....ανεβω ποτε ξανα....να παω σαν ανθρωπος!
to ti exw akousei gia ayto to magazi kai apo atomares den paizetai :D :D
Ωραία ονόματα έχουν οι μεταλλούδες στα τρίκαλα.
ειχα ερθει πριν κανα 2χρονια! :dfinger:
olo ton iounio sta merh sas tha ton perasw opote mporei na sas episkeythoume
να έρθετε, να έρθετε :D
ρε παπάρες βγάλτε το ταγκ! θα πέσει παντόφλα από τη σχέση :P
άλλωστε αγαπάω :oops:
edit: δεν τη γλιτώνω με τίπoτα ... :(
τι λέει ρε? πέρασε κανείς αυτές τις μέρες?
χτες έγινε χαμός... φεύγω για θάλασσα. στα @@ σας :P
από indymedia:PQuote:
καλισπερα σε ολους χτες βγηκα για μια μπυρα στο τελευταιο μεταλαδικο που εχει μεινει στα τρικαλα το rising. εκει καθως αραζα ειδα εναν bonehead wannabe skinhead φασιστα με τατουαζ ss88 και νεκροκεφαλη totenkupf και με μπλουζα skinhouse hellas. ενταξει αν ειναι να μην ξενερωνεις που κυκλοφορουνε τοσο απροκαλυπτα τοτε τι να κανεις. αυτο το skinhouse hellas γιατι λειτουργει ακομα; γιατι δεν το εχετε κλεισει ακομα; γιατι δεν το εχετε καψει; και μιλαω στον πυρηνα των τρικαλων για εγω μενω αθηνα απλα ειμαι απο τρικαλα. γιατι δεν εχει γινει καποια κινηση; εμαθα αργοτερα οτι αυτος ειναι στελεχος της χρυσης αυγης στα τρικαλα. φυσικα ουτε την μπυρα δεν τελειωσα και εφυγα. καποιο καλεσμα πρεπει να γινει. συντομα.
καλά, ούτε εγώ χαίρομαι που έρχονται στο μαγαζί ΚΑΙ αυτοί οι τύποι, αλλά από την άλλη ούτε έχουν ενοχλήσει κανένα, ούτε έχουν δημιουργήσει προβλήματα. ο συγκεκριμένος τύπος μάλιστα - αν εννοεί αυτόν που νομίζω - τα έχει με μια γκαρσόνα, οπότε έρχεται και της κάνει παρέα.
επίσης, στο μαγαζί έρχεται πολλές φορές (μάλιστα δουλεύουν κατά καιρούς κανα δύο από αυτούς) και η αντιεξουσιαστική πτέρυγα των τρικάλων.
από τη στιγμή που δε δημιουργούνται προβλήματα και περνάμε όλοι καλά, γιατί μπλέκετε τα πολιτικά στη μέση? το μαγαζί είναι free, δέχεται τη διαφορετικότητα και το μόνο που το καθορίζει είναι ότι παίζει metal. από εκεί και πέρα, όποιος δεν προξενεί φασαρίες και έρχεται μόνο για να διασκεδάσει είναι ευπρόσδεκτος.
χαχα τα σπάω με αναρχοφασίστες επαρχίας, θέλεις να σφάξεις με κονσερβοκούτι τον ΕΘΧΡΟ, αλλά είναι τουλάχιστον δεύτερος ξάδερφος και δώθε και τι θα πεις στη γιαγιά σας;
είναι κι αυτό ;) :P
καλά το να είσαι φασίστας δεν είναι απλά διαφορετικότητα. οι φασίστες των Τρικάλων μάλιστα έχουν στο ενεργητικό τους άσχημα ξύλα στα όρια της δολοφονίας. τεσπα στο κάτω κάτω για πλάκα το έβαλα.
raven το μαγαζί στον αγ θωμά που μου σύστησες ήταν απογοήτευση..
μπα, τελευταία είναι ήσυχοι... με την ίδια λογική μπορεί να σκάσω με αντιχριστιανική μπλούζα και να τσατιστεί ο θρήσκος θαμώνας (ναι υπάρχουν κ τέτοιοι). τεσπα, μόνο metal :headbang:
γιατί δε σ'αρεσε το "λαϊκό"? εμείς ακόμη εκεί ξημεροβραδιαζόμαστε
πήγα τρεις φόρες, τις δύο για καφέ και μία για τσίπουρα.
Την πρώτη ο φραπέ(ς) ήταν νερό, ζάχαρη και λίγος καφές έτσι για να πάρει χρώμα. Την δεύτερη ήταν η μοναδική φορά στη ζωή μου που πήρα καφέ, ήπια μια-δυο γουλιές και τον άφησα. Είχε μια γεύση γάματα, ή είχε λήξει ή είχε σαπουνάδα ή κάτι που δεν θέλω να φανταστώ.
Όταν πήγαμε βράδυ είχε κλείσει η κουζίνα οπότε δε δοκίμασα. Παίρνουμε ένα καραφάκι χύμα τσίπουρο με γλυκάνισο για να δοκιμάσουμε. Καλούτσικο ήταν οπότε παραγγέλνουμε άλλο ένα. Μας φέρνει ένα χωρίς γλυκάνισο. Το βάζουμε στα ποτήρια, καταλαβαίνουμε ότι μας έφερε λάθος και τον φωνάζουμε. Λέμε φίλε σου είπαμε "με" και μας έφερες "χωρίς", μας ρωτάει αν είμαστε σίγουροι γιατί αυτός ήταν σίγουρος ότι μας έφερε το σωστό, επιμένουμε και μας λέει δεν πειράζει πιείτε αυτό το ίδιο είναι! Εκεί που ήμασταν έτοιμοι για κανόνι ήρθε ο άλλος σερβιτόρος που μας είδε που μιλούσαμε και μας έφερε το σωστό.
χα, δε σου'κατσε... ο καφές είναι όντως χάλια. τσίπουρο χύμα στην αθήνα κατά κανόνα δεν παραγγέλνεις.
στην περιοχή δεν παίζει φτηνότερο τέτοια φάση, οπότε... ούζο, μπύρα κτλ. τα πιάτα παλεύονται.
καλά και εγώ δεν του έριξα Χ μόνο και μόνο λόγω των τιμών και είπαμε μόνο μπύρες και τσιλιλή.
αν έχουμε λεφτά για ξόδεμα τότε ελαικόν που έχει και φαΐ που γαμάει.
το ελαϊκόν μου φαίνεται έχει πέσει από ποιότητα από τότε που μετακόμισε
δεν έχω προσέξει κάτι τόσο διαφορετικό. ίσως επειδή τώρα έχει περισσότερο κόσμο να μην τα προσέχουν και τόσο πολύ τα φαγητά.
καλή εναλλακτική είναι και το "μπαλκονάτο" αλλά έχει ανύπαρκτα φαγιά. που και πού βάzει και κανά hard rock/με το ζόρι μέταλ :)
ωραίο το μπαλκονάτο αλλά ακριβό για το είδος του
τσεκάρετε τα παιδιά και πείτε καμιά γνώμη: http://rapidshare.com/files/26521731...venge.mp3.html
η μπάντα αποτελείται από θαμώνες του rising, οι οποίοι ξυπνάνε και κοιμούνται με NWOBHM όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στο κομμάτι, οπότε μην περιμένετε κάτι "πρωτοπορειακό". σημειώνω ότι ακόμη η παραγωγή δεν έχει γίνει άρα οποιοδήποτε σχόλιο ας αφορά το ύφος και τη μουσική.
ο τραγουδιαρης ποσο αγαπαει τον βασιλια διαμαντη;
savvato vrady sto rising... pianeis ton pato tou vourkou kai skaveis ligo akomi.
:beerz: