Aποψε στο Νightrain,θα χαθουμε στους επικους ρυθμους και στις παγερες μελωδιες του DJ Ρα Παραια.Εγω στηριζω.
Printable View
Aποψε στο Νightrain,θα χαθουμε στους επικους ρυθμους και στις παγερες μελωδιες του DJ Ρα Παραια.Εγω στηριζω.
μεσα!
το μηναρας ζακυνθινο ειναι
καλο χεντμπανγκινγκ
να πάτε όλοι :headbang:
etimisame gia elaxista omws...anieres katastaseis!
emfanisi tis vradias o giannis absense me malli rocknroll :P
πες μου ότι κουρεύτηκε κ αυτός!
1) Ο τζονυ "Absent of sense" (edit: aka Μάγισσας, Παπαρολόγος, Γελωτοποιός, Μηδέν, Μείον Άπειρο :pink:) κουρεύτηκε! Είναι αλήθεια.
2) Το πρόγραμμα ψιλοκαθιερώθηκε για Δευτέρα, τουλάχιστον προς το παρόν! Οι πιστοί ας προσέρχονται, χι-χι. Με χαρά θα δεχθώ R'n'R να μου ζητάει Lamb of God!
Της Κολάσεως!!! Από τις 21.30 ως τις 22.00-22.15 εγώ και ο Ra μόνοι μες στο μαγαζί (ούτε καν ο ιδιοκτήτης χαχα) και να προκαλεί αλλεπάλληλες σεισμικές δονίσεις με το ατελείωτο Heavy-Power Metal που εκτόξευε από παντού λες και επρόκειτο για πόλεμο με false στοιχεία...Valhalla από Glory και ας λένε εδώ μέσα το Midnigh (τον άλλο, όχι εμένα) τσιριδόπουστα! Και μετά, όταν άρχισε να γεμίζει ο χώρος, κατεγισμός με Iron Maiden, Dio, Revolting Breed, Savatage, Rotting Christ, Manowar, Bohemian Grove, Επιθανάτιος Ρόγχος, Bathory (με όποια σειρά τα θυμάμαι τα γράφω...), πανικός ρε!!! Κάθε Δευτέρα πανικός!!!:dfinger::dfinger::dfinger:
Τρέλανέ μας, Marius V, δώσε metal στο λαό!!!:twisted:
Μια διόρθωση: γύρω στις 22:20-22:30 ξεκίνησα, όχι νωρίτερα.
Edit: το "Falling..." από "Mob Rules" το πέρασες για Dio! Κίτρινη κάρτα! :pink:
Ρα, ψήνομαι και εγώ να έρθω αλλά θέλω να βάλεις "Ο Πέτρος, ο Γιόχαν κι ο Φραντς". Παίζει;
Για φουλ επικό Λοϊζο;
έβαλες μποχίμιαν μωρή ψωνάρα?
να ρωτήσω εγώ τώρα.. ποιο σκατά είναι το Νightrain?
για να παίζει εκεί μαριον λέω πρώην κλεημορ αλλά για πειτ..
μεσα επεσες. ανακαινισμενο και εφφετζιδικο.
Γιατί, ρε φιλαράκι, δεν κατάλαβα; Και τα παλιότερα Cradle of Filth μου αρέσουν, τι θα πει αυτό, ότι δεν ακούω heavy metal; Το ζήτημα είναι ο καθένας να είναι αξιοπρεπής σε αυτό που κάνει. Και όσους έκραζα και με δούλευαν true οι άλλοι το έκανα επειδή δε μου φαίνονται αξιοπρεπείς ούτε καν σε αυτό που κάνουν! Οι Revolting ουδέποτε ισχυρίστηκαν ότι παίζουν heavy metal (εν αντιθέσι με κάτι ζωάκια lamb of god και kataklysm που επιθυμούν να μας πείσουν ότι παίζουν death και thrash...)
atofio heavy metal paizoume...marie pes :)
μα όλες οι μπάντες που έχουν υπάρξει στην "πάτρα" παίζουνε χεβυ μέταλ
ακόμα κ οι γκουινέα!
8)
lol
Ποιοι ανοίξαν το live Marauder προχτές; Οι ανοιχτόμυαλοι με τον τουλικό ήχο και κάτι τέτοια(προφανώς δεν μπήκα καν μέσα μέχρι να τελειώσουν). Έτσι για την εγκυκλοπαιδική γνώση του θέματος ρωτάω.
αχαχαχααχ
δίκιο δίκιο
κ μιας που τους πιάσαμε πάλι, βρήκα άλλο ένα ντέμο (είναι διασκορπισμένα στο σπίτι!!)
ιρε ακούεις?
χαχαχα κλεημορ ρε μαλακα
δεν παιζει χειροτερο μαγαζι
χιλιες φορες σε καφενειο στο κοσμοπολιτικο κερατσινι με τον μπαρμπα σταυρο να καπνιζουμε σαντε και να ακουμε demo ζαγοραιου
παραμενει ο ιδιος ιδιοκτητης φιλτατοι κατοικοι πατρας?
ενώ τα υποδέλοιπα μαγαζά τση πάτρας είναι ότι πρέπει αν θες να πας για καμιά μπυρίτσα κ να ακούσεις τη μουσικούλα σου και να ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ
το μόνο μαγαζί που το κατάφερε αυτό είναι (ήταν) το hey you του υπέρτατου Μπομπ, τώρα σε νέα διεύθυνση
τζιτζή είσαι απ'το κιερατσίνι?
στηρίζουμε αμφιάλη λόγω πειραγμένων γνωστών. συνεχίστε.
no keratsini
κοιτα πατρα ευτυχως στο 3 εξαμηνο ηρθε η μεταγραφη και την εκανα με ελαφρα οποτε δεν τα ξερω ολα τα μαγαζια.
αλλα στο κλεημορ πηγα 2 φορες(και τις 2 λιαρδα)
και μου εχει μεινει χαραγμενο στο μυαλο.....
χαχαχαχαχαχα σοβαρα μεγαλη αθλιοτητα:-|
kamia sxesi me palia...toxei allaksei teleiws..k den toxei o idios
alla palia itan upertato cult heavy sapilomagazo :P
thumamai san twra ton magazatora na tou leei filos: na se plirwsw 3 mpures?
k tou dinei 10 euro k o kailas paei fernei alles 3 mpures...k leei ntaksei eimaste :P
ola ta magazia tis patras tis fasis einai otinanai..ektos an eisai piomenos.tote gamoun(ola)
το μιναρας γραφεται με Ι ρε αντιχριστε
Υπενθυμίζω ότι έχουμε ατσάλι σήμερα στο Nightrain. :dfinger:
να παιξετε το ΜΕΤΑΛ ΦΟΡΕΒΕΡ ΦΟΡΕΒΕΡ ΜΕΤΑΛ των Goddess of Desire.
To akrives skhniko:''File na se plhrwsw gia 3 mpyres.''
siwph apo barman+processing= ''Nai pes mou''
Ksanaprospathw: ''File gia 3 mpyres thelw na se plhrwsw''
barman error = ''Ti mpyres thes file.''
trith prospatheia: '' Oxi. Tis exw parei. Na se plhrwsw thelw.Gia 3 amstel''
Barman epic logistics fail+ arnhsh pragmatikothtas= ''Oriste file(fernontas treis amstel).Eimaste edaksei.''
α μωρή πουτάνα, εσυ είσαι. σε πρόδωσε το άβαταρ.