αν εχετε λερωμενα πιατα και μαχαιροπιρουνα και λετε οκ μονο εγω τα χρησιμοποιω , τα χρησιμοποιειτε απλυτα?
Printable View
αν εχετε λερωμενα πιατα και μαχαιροπιρουνα και λετε οκ μονο εγω τα χρησιμοποιω , τα χρησιμοποιειτε απλυτα?
Αχαχαχαχ.. θεε μου. ΟΧΙ.
Και κάπως έτσι πιάνεις τον εαυτό σου να κάθεται και να μετρά τις φορές που έμεινες σε σπίτι erίτη και δη φοιτητή.
Χρησιμοποιώ τα βρώμικα και άλλων, αν δε τους σιχαίνομαι.
ΟΧΙ.
Μαχαιροπίρουνα εννοείται, αν δεν έχει ξεραθεί φαγητό/υπολείμματα φαγητού επάνω. Κουτάλι δύσκολα, ίσως έχει να κάνει με το πρακτικό κομμάτι, δηλαδή ότι ακουμπά όλη η στομματική κοιλότητα πάνω στη "βρωμιά". Αυτό με τα δικά μιας, αλλά μιας και θίχτηκε, άλλων σκεύη - εξαρτάται ποιος είναι άλλος.
Μαχαιροπίρουνα ποτέ. Αλλά όσο ήμουν στις αγγλικές φοιτητικές εστίες, μπορεί να χρησιμοποιούσα το πιάτο μου (ναι, ένα είχα) για όλα τα γεύματα της ημέρας και να το έπλενα το βράδυ. Ανάλογα το φαγητό πάντα.
Αργότερα βαριόμουν να το πλένω ακόμα και τόσο, οπότε πήρα χάρτινα πιάτα της μιας χρήσης.
Spoiler
Πεθαίνω με related topic πριν πω ΟΧΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ.
της ίδιας μέρα άπλυτα πιάτα και δικά μας και άλλων (όπως είπε ο ικονοκλαστ) πίστευα πως όλος ο κόσμος το κάνει.
επίσης πέρα πως κάθε μέρα -μετά τον ελληνικό που είναι ξέχωρη- έχω την ίδια κούπα για όλους τους υπόλοιπους καφέδες, καμιά φορά και την επόμενη μέρα την προηγούμενη χρησιμοποιώ.
εξαρτάται αν την έχω αφήσει στο γραφείο από το βράδυ, αλλιώς λογικά θα έχει πλυθεί.
Καλά, τίποτα κούπες από τσάγια ή ποτήρια από νερό, χαίρω πολύ. Αλλά τώρα το πιάτο από μακαρόνια με σάλτσα ξέρω γω, ξερνάω στην ιδέα και μόνο.
πλάκα πλάκα, ειδικά τα πιάτα από μακαρόνια με σάλτσα είναι που το κάνουμε συνέχεια.